Mně vždycky opuchly propichnuté uši, když jsem měla nějakou jinou infekci poblíž. Někdy stačila i větší rýma.![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Stalo se mi, že jsem našla za stěračem pokutu za špatné parkování a když jsem ji chtěla zaplatit, paní mi řekla, že už zaplacená je. Nejdřív jsem si řekla, aha, auto je táty, tak to asi platil on, ale ne, nikdo to nezaplatil. Paní mi znovu potvrdila, že pokuta už zaplacená je.
Bylo to konkrétně podezření ze spáchání přestupku.
Tak teď nevím, někdo za mě platí pokuty nebo se podezření nepotvrdilo![]()
No vidíš, děkuju, to je speciálně u mě dobrý postřeh, protože od doby, kdy jsem se v dětství málem utopila, mám kontinuálně problémy se záněty nosních dutin, teď momentálně i alergickou rýmu, takže to může být opravdu jedno s druhým.
Lamicka Já už projela taky kde co :-(.
Nevite co je toto? Vyjizdi to na IG pri zadani #ceskygranat a je tam toho plno. Pochopila jsem, ze asi nejaky sukulent, skoro vzdy jsou pod tim asijske znaky, tak mi prijde hrozne zajimave to spojeni s ceskym granatem, proc se to tak jmenuje? Nic jsem k tomu nenasla. Nevidela to treba nekdy Garfie v Japonsku.

Víte, kde máte ručník?
Lamicka LITHOPS, Živé kameny. Měla jsem asi tři roky a potom odešel do věčných lovišť.
Sweet Potato V koupelně?
Lamicka Nic mi to neříká, ale zkusím se poptat. Myslím, že je to korejština (a zcela určitě to není japonština).
Ale objevila jsem je pod názvem "cesky granat" i na e-bay! :-)
Lamicka Tak to nevím, já to znám, jako živé kameny. Jednou jsem to teda přelila a to vypadal, že exploduje, tak možná proto? Ale fakt nevím.
Lamicka Vypadá to, že se tomuto druhu tak doopravdy říká a nemá to nic společného s Asií, hele tady je odkaz na britskou Royal Horticultural Society.
Edit: Hele, asi to mám!
nevim, kam s tim, tak tady, kdybyste chtely prispet a poridit si treba adventni kalendar https://www.hithit.com/cs/project/11936/koulier-nenechte-rozbit-rucne-foukane-ozdoby-z-oflendy
Lamicka Teda, český granát slyším poprvé. To bude asi nějaký obchodní název, který má exotičností přitáhnout. Nebo to může být i označení nějakého druhu, nejspíš křížence, zbarveného do červena.
Litopsy jsou super!
Garfie zajimave! Diky moc.
Sweet Potato vysvetleni uz nam nasla Garfie :) vubec to neznam, nektere jsou moc hezke :)
euridike mne ještě pomáhalo naložit náušnice do lihu a mama mi je pak nandavala klestema
ted jsem tři roky bez nausnic, protože mi za ne rvalo mimino a nesnesu v uších vůbec nic
Sweet Potato tak samozřejmě, ale zapomněla jsem na buráky!
A teda musím říct, že mám velkou chuť ten palec fakt zvednout dneska.
andulka01 Nepropadejte panice!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje