Sweet Potato já chodím do XCOPY Štefánikova 10, trička bílá COS, zatím všechna v pořádku Ale je dobré na ně pořád koukat, ptát se a říct si pořádně, co a jak člověk chce :)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mini Díky
barbucha To bude omyl, nemám tu ani pávy ani zahrady.
Stěhování je nutný krok kvůli práci.
Já myslela že píšeš z Kroměříže...
viktorka_od splavu Kora Tlapkam vas, co mate problemy s vracenim/objednavkama.. 711990Rapha palec dolu.
Cos nakupovala? Ja vidim ceny v librach, to chodi z GB? Procleni a vratka (odhlednuto od toho, ze neumi matematiku) funguje?
Ja mela v jednu chvili ve vracenem zbozi 17 tis. ![]()
Moc bot v moc velikostech, ale pro dceru..!!! Nakonec se muselo nakoupit offline. A teda vsichni vraceji vcas nastesti. Si vzpominam, ze mi taky jakysi zahranicni webshop vratil min, ale ja dokazu byt v mejlech i hnusne usecna, takze to napravili brzy.
Pavlena Hele slo to odnekud z Nemecka, uz doruceni bylo pekelny, trvalo jim tejden to vyexpedovat, pak to dorucovala ceska posta, ale bez aviza, lezelo to na poste nekolik dni, tracing uplne naprd, hrozny. Potom to vraceni a ted uz mlcej nekolik dni na moje dotazy ohledne ty vraceny castky. A to vsechno proto, ze jsem chtela usetrit petikilo a koupit primo u dodavatele misto v Radotine. Priste uz tu chybu neudelam a radsi si priplatim
ale produkt skvelej, kalhoty jsou paradni. Mam od nich klasicky cyklo k kapsama! a ted jeste na MTB pansky dlouhy.
711990 hmmm, tak to zní dost blbě, achjo..
Jako, klepu, nakupuju přímo od výrobců dost a nikdy žádný velký problém, max.na straně přepravce (DPD ztracený vrácený balík s dost zbožím, ale vyrefundovali). Já teda často, když tuším problém, (třeba vracím nas své náklady), dělám preventivní opatření, v tomto případě jsem v den odeslání měla e-mail zaslaný webshopu se shrnutím toho, co vracím, za kolik a k tomu trackový číslo. Z toho by se DPD nevylhalo... ![]()
Pavlena dík, naštěstí už pochopili a peníze jsou zpět, po cca měsíci a půl. Trochu mi to kazí radost z online nakupování, ale po krámech chodit nechci. ![]()
Já ted zkoumala jeste ty refundancni maily, protoze na manzelovu letenku uznali tech 600e, akorat ze u nej to na czk vyslo na 14000,- a u me to stejny ze poslou 600e/12000...tak jim pisu ze jsem si nevsimla ze by za tenhle mesic euro kleslo na 20 kc za €...a jsem zvědavá co z nich vypadne:D
Prosím zdejší HR, je blbé, drzé chtít případně nastoupit do nové práce až 5.9., nebo tedy, od 1.9. a chtít 4.9. domlouvat volno protože dítě jde do 1.třídy?
JankaM ja bych jim to rekla takhle a at ti nabidnou co je pro ne lepsi.
rasaNori refundace u letenek je jeden velký psychoboj. Já dostala kompenzaci téměř přesně za rok. Už s prvním požadavkem jsem jim naposílala vše (2x letenka, 2x pas, 2x palubní lístek, 2x důkazy zpoždění atd.) a vyměnili jsme si asi 10 mejlů typu: doplňte pas. Doplňte palubní lístek. Doplňte druhý pas. Máte důkaz zpoždění? ![]()
![]()
![]()
JankaM nejsem z HR ale myslím, že jako rodič máš nárok na den volna, když máš prvňáka. Pokud to není celorepublikové, ale jen v pár větších firmách netuším.... je to teď celkem nové, já to na děti neměla, ale kolegyně již ano
Já potřebuji zase vyprat kečup. Už jsem na to dávala nějaký přípravek na skvrny Frosch. Hned ten večer jsem to dala do umyvadla zaprat s mýdlem..., pak pračka, nic. Pak ten Frosch a nic.
Ak sú tie fľaky spôsobené paradajkami v kečupe a nie nejakým pridaným farbivom, tak by malo fungovať len namočiť a dať vyschnúť na priame slnko. Funguje aj na mrkvu a inú zeleninu kde je karotén.
JankaM Je to o dohodě, jak píše někdo nade mnou, nabídla bych jim na férovku obě varianty. Aspoň hned otestuješ, jestli mají lidský přístup. Nárok na placené volno na to není.
slniecko Jako ten kečup byl Heinz,to by mohlo být rajce:-D. A tím jsi mi připomněla, že jsem nepovesila k uschnutí dcery oblíbené pyžamo! No tak to bude teda vecer:-D. Ale na slunku jsem to už měla, tak uvidíme, dnes jsem zkusila zase další přípravek, ty šaty ztratí barvu leda tak
JankaM zalezi na zamestnavateli, protoze v podstate nemas napracovanou dobu na dovolenou. Pokud bys mela snlouvu az od 5.9., tak se ti (myslim) krati dovolena. Ja takhle prisla o den dovolene, ale zase to mohlo byt fifty fity. Pro zamestnavatele je to vyhodne, protoze do toho 5.9. neodvadi socialni. Zkus se domluvit s HR co je pro ne a pro tebe nejlepsi.
JankaM já bych se hlavně zeptala, jak to mají ve škole, protože nám první dva týdny vraceli dítko po druhé hodině. Jestli by nebylo nejsikovnejsi nastoupit až 15, pokud si to můžeš finančně dovolit.
Nemáte prosím některá zkušenost s druhotnými licencemi MS Office? Musím vrátit dceři počítač a koupit si NTB, a z tréninkových důvodů si chci pořídit minimálně Excel, a teď mám trochu napjatý rozpočet, takže ušetřený 2-3 tisíce by se mi hodily.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje