Kokoska Vidíš, ten býval i u nás, nikdy jsem do něj nevlezla.
Jeden hodně přerostlý kamarád slaví zítra narozeniny a já nechala dátek na poslední chvíli. ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Sweet Potato tak treba najdes neco sikovnyho. Ja tam taky nikdy nebyla, tak nevim, jakou maji kvalitu. Jen me vzdycky zaujal ten panak u vchodu.
Sweet Potato I Bushman ma velke velikosti
baltik Geniální!
Jos nejvíc jde asi o parkování u domu/bydliště. Protože co vídám tady na sídlišti, tak nechápu jak někteří odjedou a hodně jich parkuje prostě na chodníku. Město momentálně k životu vyloženě nepotřebuju. Je to pěkná končina - v tom dobrém slova smyslu ![]()
continuity kdyz jsem se konecne dovolala, tak ze to potvrzeni o platbe jim pry neprislo.. no vidim to pred sebou v mailu zejo.. no tak uvidime co dalsi pokus. pani tam brecelo mimino![]()
viktorka_od splavu asi nejaky skvrny na slunci, 14 dni se domaham vratky z eshopu a pak mi vratej o 32 eur min?
Zkoušej, jestli nejsou skvrny na slunci u tebe a jestli si toho všimneš![]()
jerry no, byla sem bohuzel pozorna![]()
711990 z kterého?
viktorka_od splavu jj, taky zalando lounge na nějaké externistky, půlku neslyšíš, chvíli jsem měla pocit,že je někde na nádraží. ![]()
continuity Rapha, cykloobleceni, primo ten vyrobce, zadnej noname eshop...dost me prekvapili
viktorka_od splavu já mám problém s ebuv. Objednala jsem troje boty, přišly dvoje, bez vysvětlení. Píšu jim, pač volat se tam asi nedá, zboží neprošlo výstupní kontrolou a peníze vrátí. Bohužel.jsem musela vrátit i ty dvoje co došly a tím jsem to asi zabila. Přišly mi peníze za dvoje dodané, nic víc. Píšu znovu, pošlou mi potvrzení o refundaci v polštině na ty dvoje a že jako všechno ok. Tak jsem napsala znova, dochází mi nápady jak jim to vysvětlit. ![]()
A to jsem s nimi byla vždycky spokojená.
Nestrašte, mám teď tolik peněz na cestě (za sebe a za mamu), že jsem si musela udělat do konce měsíce plán výdajů!:-D
continuity Jo, Zalando se naštěstí u mě vzchopilo! Ale nějak mi dlouho stojí Reserved.
Nevíte někdo, kam se dá jít v Praze na snídani v sobotu už v osm? V centru nebo mezi Roztyly a letištěm? Díky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje