"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline tina
6233 příspěvků moje polička 03. června 2023 14:23

viktorka_od splavu kdyby ji tv nechtěla, tak se mi prosím ozvi

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. června 2023 14:30

Jak dlouho to tak trvá "vyblikat" třeba nohy?

Offline rysamona
1095 příspěvků moje polička 03. června 2023 17:29

Evaeva já to vlastně používala jednu zimu, jednou za dva až tři týdny, oholit, oblikat (záležitost tak deseti minut) a hotovo a teď mi roste jen pár chlupů a už jsem líná a to jsem byla vážně medvěd ale teď přemýšlím že pořeším třísla

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. června 2023 17:34

rysamona aha, tak to je rychlé. Asi o tom taky zauvažuju.

Offline tv
4154 příspěvků moje polička 03. června 2023 18:51

rysamonajá myslela jsem, že ten chlup musí být vyrostly před aplikací. Takže stačí na oholené místo? Přemýšlela jsem, jak si teď nechat růst chlupy na nohou.

Offline tv
4154 příspěvků moje polička 03. června 2023 18:53

viktorka_od splavupsala jsem ti SZ.

Offline Renusatko
11671 příspěvků moje polička 03. června 2023 21:53

tv Naopak, nejlépe úplně okamžitě po oholení, protože když občas nějaký zapomeneš a nebo blikáš třeba za dva dny, tak to už trochu pálí.

EvaevaV návodu tuším bylo každých 14 dní na začátku. Třeba ruce nebo podpaží, mi po třech svíceních už nevyrostlo nikdy nic. Nohy jsem určitě dělala víckrát a další rok jestě asi 2x na jaře, na opaleném těle už to nebylo příjemné. To mi víceméně stačilo dodnes. A jestli se ptáš časově, tak nohy si myslím, že tak 30 minut časově to zabralo, pokud i stehna, tak asi i víc, protože to okýnko je malé a posunuješ pomalu, aby to vysvítilo všechna místa. Roky by mě to nebavilo, ale naštěstí mi stačilo fakt málo.

Offline rysamona
1095 příspěvků moje polička 04. června 2023 07:58

tv s tím oholení...ten paprsek je tepelný takže vypaluje jen tu tečku(kořínek), když máš delší chloupek nebo nějaké místo zapomeneš tak jak je ten chloupek přilehlý k noze, teď se tepelně spálí tak to prostě na kůži bolí a smrdí jako kdybys palela chlupy ohněm. Popis jak od tatara ale snad je to srozumitelné

Offline tv
4154 příspěvků moje polička 04. června 2023 08:29

rysamona popis srozumitelný, děkuji.

Renusatko diky

Offline Gatita
8473 příspěvků moje polička 04. června 2023 08:38

Tak jaky model lumea si mam objednat?

Ja pred vic jak 30 lety dostala phillips epilator a byla to takova hruza, ze k strojkum mam od te doby averzi. Tak mam verit pokroku, jo? 

Offline Myrtila
5083 příspěvků moje polička 04. června 2023 08:49

Kdyžtak jenom do počtu, před lety jsem si koupila ipl epilátor od Braunu, konkrétně BRAUN Silk-expert Pro 3 PL3012, a byla jsem s ním spokojená. Nevím, jak je to teď, tehdy byl mezi ním a tím phillipsem dost velký cenový rozdíl. Používala jsem ho jednu zimu a mělo to velký efekt. Akorát pak jsem byla těhotná a s miminem, takže teď jsem ho 3 roky nepoužila a je to tam, kde to bylo, ale díky téhle diskuzi jsem si aspoň vzpomněla, že ho mám, a mohla bych ho zase vytáhnout   

Offline letfenixa
10765 příspěvků moje polička 04. června 2023 09:16

Gatita ja mám epilator starý viac ako 20 rokov a jeden 'nový' spred 5 rokov a je to úplne iná liga. 

Offline Gatita
8473 příspěvků moje polička 04. června 2023 11:04

letfenixa ten, co mam ja, je braun (napsala jsem to blbe). Hrozne to s nim bolelo, on ty chloupky vytrhaval, ale ne poradne, kolikrat jen zatahal a nevytrhnul. Kuze uplne ruda, pohmozdena, pulka chlupu zustala. Verim, ze dnes to musi byt jinde. 

Offline letfenixa
10765 příspěvků moje polička 04. června 2023 11:44

Gatita myslím, že aj môj je Braun. 

Offline Renusatko
11671 příspěvků moje polička 04. června 2023 17:17

GatitaNevím jaké jsou možnosti, ale s nástavcem na obličej a třisla, počet záblesků asi není tak důležitý, protože já jich měla spoustu a nevydržela baterka. Philips se k výměně postavil, že to nejde, takže tenkrát by to za asi 13 tisíc fungovalo dva roky. Řešila jsem to přes jinou firmu, ale doporučuju, aby fungoval i přes zásuvku. A ještě teda mám dvě kamarádky, které investovaly do nějakých jiných firem a podobných výrobků a spokojené nejsou. 

A není to holící ani epilační strojek. Jsou to světelné záblesky, takže bezbolestná metoda, trošku to někdy štipe, třeba na opálené pokožce nebo špatně oholené

Offline Gatita
8473 příspěvků moje polička 04. června 2023 17:38

Renusatko dekuju. Ted jsem si k tomu neco precetla, jak to funguje. Byla bych na to zrejme vhodny typ. Mozna si to necham nadelit k necemu. S ziletkou me to nebavi a skoro pokazde se porezu. Jen ta cena me trochu odrazuje a taky dalsi spotrebic do domacnosti. Ale nemuset se dokola drapat ziletkou by byla parada. Koukala jsem na ty jednotlive modely, cena se lisi i o nekolik tisic. Pochopila jsem, ze hlavni rozdil je asi v poctu nastavcu a v poctu zablesku=delce zivotnosti. 

Offline Renusatko
11671 příspěvků moje polička 04. června 2023 18:10

Gatita zas já třeba z těch záblesků nevyužila ani pětinu, tak ono těžko řict. Mám i kamarádky, které si to koupily společně. Ty nástavce má nějak každá své. 

Offline Maky
309 příspěvků moje polička 04. června 2023 18:58

Blbý dotaz, ale jsem vážně bezradná.

Jizdné pro 12 lete dite a doklady k prokazani pripadné slevy?
Cesta z pasma 7 na hlavni nádraží plus cesta hlavní nádraží - zličín. Rano tam večer zpět.

jizda po Praze 0kč k prokazaní stačí pas? Plati všude až po zličín?

pásmo 7 - praha hl.nádraží ... 24 hodinová za 70kc a k prokazani identifikator ? Je identifikator bankovni karta ditěte? Pas nestačí ? Nebo musí byt extra doklad?

nebo pak varianta plnocena 24 hodinova bez slev za 240? Pokreje to celou celodenni cestu bez dalsich nakladu?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. června 2023 19:30

Maky cesta metrem, tramvají nebo busy (číslo 1xx nebo 2xx) po Praze až na Zličín je pro dítě zdarma, prokáže pasem například.

Ve vlacích je to složitější, dočetla jsem se akorát, že potřebuje ten identifikátor, což může být platební karta dítěte nebo spec. průkazka.

Offline Maky
309 příspěvků moje polička 04. června 2023 22:07

Evaeva diky. Tak alespon ta cesta po praze uz je mi jasna.