Není tady někdo z finančního úřadu a nebo někdo, kdo se orientuje v daních. Jde mi o takový trochu zamotaný dědický problém. Nemovitost, která byla zděděná, prodaná a není zaplacená daň z přijmu a ten dluh už je zase zděděný
. Vysvětlila bych do SZ, o co jde.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Dárce kostní dřeně. Proč má být pod dohledem při injekcích do břicha, co se může stát? Může, po těchto injekcích, jet 600km sám vlakem na odběrové místo? Prosím o skušenost i do SZ.
Renusatko mohla bych z tebe vytahnout jeste jeden rozum prosim? Narazila jsem na vyhodnou nabidku Lumea, jde tedy asi o nejakou tu starsi radu. Ve srovnavaci na oficialnich strankach vyrobce pisou, ze to je jen na telo (nohy), zatimco ty ostatni umi i trisla atd. Ja to chci hlavne na ty nohy, ale hodilo by se mi vzit ty nohy cele, tedy az po bikini line. Na to je myslis potreba spesl nastavec?
Tak jsem si objednala tu Lumeu. Beee ![]()
ja mám Lumeu doma 2 roky, ešte stále nevyskúšanú, novú.
A stále čakám, kedy to s ňou vyskúšam. Najvyšší čas ju zapnúť, keď ste to tu už tak popísali
Používáte IDOS? Ráno jsem hledala spojení z Benešova do Prahy a házelo mi to hrozný hausnumera za cenu jízdenek. Teď jsem na to mrkla a jsou reálný ceny na webu a jiný (o dost vyšší, jakože za cestu Bene-Pha 260 Kč) na telefonu - totožný spoj.
Daň za nákup jízdenky přes telefon, nebo co?
andulka01 ty ceny na idosu jsou uplne nesmyslny, nebrat v potaz vubec. Na vlak si muzes koupit online primo na strankach cd
moora díky, tak ho budu používat jen jako vyhledávač. Jako ráno jsem se trochu vyděsila.
Gatita já myslím, že ten nástavec je jeden na obličej a jeden na oblast bikin a podpaží. Nevím, jestli mají jinou funkci než menší plochu. Možná nějakou ochranu citlivější pokožky. Jestli by se něco zjistilo na stránkách?
andulka01 a nekupovala jsi nekdy pres ne treba jizdenku pro vic lidi? Ono to tam potom zustane
andulka01 Benešov je asi ještě v pásmu příměstský PID? Na to máš nejlepší pasmovou jízdenku, vyjde mnohem levněji než jizdenka ČD. Musíš si o ni v pokladně přímo říct nebo jde koupit v aplikaci Lítačka.
711990 to se stalo bohužel mně
ono je to takový blbě nepřehledný
Renusatko Obecně podává přiznání osoba spravující pozůstalost. Těchto osob, dědiců, může být víc a dohodnou se mezi sebou, kdo přiznání podá. Pokud se nedohodnou, určí FÚ. Takže u vás teď osoba spravující dědictví toho, který přiznání měl podat původně a nepodal nebo podal a nezaplatil, když píšeš dluh. Zavolala bych na FÚ, kam zemřelý místně příslušel, oddělení daně z příjmu a domluvila se s konkrétní správkyní daně. Pokud se ti neozval někdo do SZ s lepší radou. Já bohužel víc bez podrobností neporadím. Omlouvám se.
žluťásek jo, jela jsem autobusem nakonec, byl o půl hodiny rychlejší než nejbližší vlak. A vtipný bylo, že jem jela 401, která jede z Jindřichova Hradce, jsem mohla jet rovnou :-)
notna Nikdo se mi neozval.
Ono je k tomu víc neznámých, ale možná by ta správkyně daně věděla, jen ona nám zas asi neporadí, ohledně nějakého snížení (zákonného) a my si s tím výkladem zákona nejsme jistí.
Renusatko Správkyně by měla vědět, o jaké výdaje lze příjem snížit, případně se může dotázat vedoucí apod. Je to samozřejmě o lidech. Zkuste to. Omlouvám se, že víc neporadím, bez znalostí podrobností nechci být konkrétní. Ono záleží kolikrát na nějaké "blbině", kterou člověk v takovéto konverzaci nezmíní nebo se zapomene zeptat a je to pak všechno jinak.
Renusatko ta aktuálně prodávaná verze má nástavce 4, na různé oblasti, což dává smysl. Obličej x nohy x třísla ad.
Mermaid Já mám úplně první rok koupenou nějakou fakt drahou řadu a ty nástavce tam mám všechny, jsou teda tři. Je na nich viditelná jen velikost toho nástavce. Jediný problém byl, že třeba v podpaží pořádne něšel ten nástavec přiložit, aby dolehl, prostě ten menší se tam lépe vešel, ale jinak se vůbec nic nestalo. Takže to beru tak, že smysl to má, ale zase ne extrémní důležitost. Pokud teda nemají nějaký filtr nebo silnější sklíčko, to není nijak viditelné.
Edit: tak jsem na to koukala, teď má nástavec na obličej nějaký filtr, to můj ještě ani nemá a nic se nedělo. Jinak je to je o velikosti a zakřivení, právě kvůli nerovným oblastem. Dokonce nepochopitelně ten jeden navíc, je totálně stejný. Já mám jeden na bikiny a podpaží, teď jsou tam dva a úplně stejné. Tak jasné, že se vše vyvijí, ale není to nutnost vlastnit nejnovější model a nebo kvůli nohám všechny nástavce. Tak si myslím zněla otázka.
Mám dotaz na místní maminky současných dětí v osmé třídě, řešite již teď nějaké doučování na přijímací zkoušky na střední školy v roce 2024? Myšleno, zamlouváte si místo v kurzu? My jsme z Brna, takže nejčastější místní varianta je prezenční doučování Amos, ale ten moc nechci a přemýšlím nad online variantou To dáš. Prosím máte s nimi někdo zkušenosti? Přeje jen je to pálka, tak ať investuji rozumně.
dupali ja to neřeším a ani pravdepodobne řešit nebudu. Ale u nás mají ve škole povinné cvičení z matiky a češtiny 2 hodiny vždy ob týden a řeší tam přijímačky. Takže věřím dítěti, že to dá. Ona se teda dokáže hecnout i sama, když to je potřeba, ale nevydrží to určitě celý školní rok, takže by mi to doučování od září přišlo i kontraproduktivní.
Ale to je naše specifická situace, nikoho od doučování nezrazuji.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje