andulka01 já jsem jednou musela u knihy z Kanady dokládat, že je pro studijní, nikoli komerční účely, ale neplatila jsem nic.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
711990 my dneska myli okna, a pod nama probihala rekonstrukce, takze fachmani chodili co 20 minut kourit primo pod nas. Upozorneni nepomahalo, tak jsem nedopatrenim asi po 2 hodinach zvrhla kybl s vodou![]()
Aranel moc děkuji, zvážím jestli mi to za tu administraci stojí ![]()
MP Meri to je taky vtipny s tim kourenim venku, ze my bydlime ve 2.patre a pod loznici nam vede chodnik, kde lidi chodej vencit psy a kdyz projde nekdo s cigarem, tak nam to doputuje primo do postele. Ale tak to uz je dejme tomu moje prehnana citlivost:D
Jako chudák kuřák se nezavdeci, fakt ![]()
MP Meri vid![]()
711990 ne venku, ať kouří doma a vůbec nevětrá ![]()
rasaNori " " " nedopatřením " " " ![]()
v noci mě už parkrat vzbudil kouř, co se dovnitř natáhl
Jsem na tom stejně. S rozdílem, že já vím odkud to jde. I přes dvě patra ta mrcha trefí. ![]()
711990 vyrastala som v byte susediacom s asocialmi, muž tam fajčil vlastne cigarety našulane z čohokoľvek, nemohli sme normálne vetrat. Teraz máme- pani pod nami fajčí cigary na balkóne. Sused za stenou fajčí na balkóne vedľa nášho spalnoveho okna. Suseda oproti fajčí v byte, takže keď otvorí dvere bytu, ide to na chodbu.![]()
letfenixa tyjo to je dobry kombo![]()
Chtěla jsem se zeptat těch co nemají účet na Twitteru, můžete číst příspěvky? Mě to ještě ráno šlo, když jsem šla přes přímý proklik na daný příspěvek. Ale dneska večer už jediné co vidím při všech pokusech je jenom přihlašovací stránka a nic víc. Tak by mě zajímalo, jestli je to jenom můj problém, nebo změnili politiku a bez registrace už nic nepřečtu.
Anaj ad posledni odstavec - proto jsem trochu nervozni, ze manzelovi zatim nic neprislo zadnou cestou.
Kokoska To chápu. Reaguju sice s velkou prodlevou, nepřipojovala jsem se. Ale story měla pokračování, ozvala se mi referentka mého úřadu s tím, že oni jsou z toho taky celkem nešťastní, a dala mi mnou požadované spojení na nějakou nadřízenou složku, tam pán po telefonu též souhlasil, že řešení takhle hr nebylo šťastné a že teď tedy v předstihu uvažují, jak příští rok. Asi si i uvědomují, že kdyby jim měl na FÚ volat každý plátce daně, aby se ujistil, kolik má platit za příslušný rok, nedělali by nic jiného, než zvedali telefony. Uvidíme za rok ![]()
Chtěla jsem se zeptat těch co nemají účet na Twitteru, můžete číst příspěvky? Mě to ještě ráno šlo, když jsem šla přes přímý proklik na daný příspěvek. Ale dneska večer už jediné co vidím při všech pokusech je jenom přihlašovací stránka a nic víc. Tak by mě zajímalo, jestli je to jenom můj problém, nebo změnili politiku a bez registrace už nic nepřečtu.
@Jimik Mám to bohužel úplně stejně, tedy asi další krok v nové politice Twitteru
Jimik Taky tak
Tak já myslela, že twitter a instagram je jen pro registrovaný, že neregistrovaný šmírák nemá šanci? Stejně jak facebook? Prostě nemáš, tak nešmíruješ. Nemám Twitter, ani Instagram.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje