"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. července 2023 19:17

tv já mám taky acuvue, myslím ještě s přídomkem moist, taky spokojenost.

Offline Pinot Noir
29639 příspěvků moje polička 02. července 2023 19:20

tv mám teď Lenjoy 1 Day Comfort, a jsem spokojená. Předtím Acuvue, od nich používám i čtrnáctidenní na každodenní nošení, a taky můžu doporučit. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 02. července 2023 19:27

tv mam Cooper Vision, myslim, ze je to rada My Day a mozem odporucit. 

Offline tv
4187 příspěvků moje polička 02. července 2023 19:44

Evaeva Mrakoplas Pinot Noir moc vám děkuju za tipy.

Offline Mohučanka
7337 příspěvků moje polička 02. července 2023 20:49

tv já mám taky acuvue oasys (for astigmatism) a vyhovují mi moc dobře. 

Offline tv
4187 příspěvků moje polička 02. července 2023 21:09

Mohučanka diky

Offline Torrah
3248 příspěvků moje polička 03. července 2023 09:14

Prosím, potřebovala bych tip na dobrou restauraci v Týnu nad Vltavou, nemáte někdo zkušenost? Podívám se samozřejmě na googlu a tak, ale přece jen osobní zkušenost je osobní zkušenost. Za tipy předem díky!

A ještě jestli si myslíte, že je tam nutno na nedělní oběd pro 4 - 5 lidí potřeba rezervace...

Offline zelene.oko
649 příspěvků moje polička 03. července 2023 09:32

Torrah Už jsem tam víc jak deset let nebyla, ale pokud se nic nezměnilo, tak tam dobrá restaurace spíš není... Možná Bridge Bar se mi zdá, že se o něco trochu snaží, ale nemám osobní zkušenost.

Offline Torrah
3248 příspěvků moje polička 03. července 2023 09:36

zelene.oko já to právě teď zkoumala na google a právě že nic moc. Buď ten Bridge bar nebo ještě ta pizzerie.

Offline zelene.oko
649 příspěvků moje polička 03. července 2023 11:01

Torrah Ta pizzerie vypadá, že by taky mohla ujít. Náměstí je moc hezké, pokud by se dalo sednout si venku, byl by to bod navíc.

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 03. července 2023 12:37

Torrah je nutné, aby to bylo v Týně? Jestli máte možnost, doporučovala bych víc než velmi zajet si do Chvaletic k Roubené studni. Je to odhadem 20 km, u Protivína.

Offline Torrah
3248 příspěvků moje polička 03. července 2023 17:57

bram díky. Tam se určitě taky podíváme, ale v tu neděli je to nutné v Týně, protože se tam sejdeme se známými, kteří odtud potřebují jet dál a nechtějí nikam jinam na oběd, než tam.

Offline Anaj
198 příspěvků moje polička 03. července 2023 21:38
Reakce na Karja:

Anaj Na FB skoro žádné informace věčně snad nikdo nezvernuje. Já účty mám, k Instagramu i Twitteru, ale moc je nepoužívám, takže jsem taky proklikavala všude jako neprihlašená, tak už mě to také stačilo včera nakrknout, že mi to nešlo:-D

​Ja nemam ucet nikde, takze nejsem moc reprezentativni vzorek, ale myslim, ze treba ruzne kavarny a restaurace maji informace na FB, a kdyz si to nenastavi jako verejne dostupny ucet, vyzaduje to taky prihlaseni, no moc chytra politika vuci zakaznikum to neni. na Twitteru mi vyhovovalo, ze tam bylo i ruzne zpravodajstvi nebo informace od ruznych instituci a osob.  Ted jsem si precetla v pokracovani toho clanku, ktery citovala @Continuity, ze bez registrace neni pristup mozny. Tak nic, no, za registraci mi to nestoji.

Offline Marielle
příspěvků moje polička 03. července 2023 23:05

mimo diskuzi! Co znamená u legokostek "venkovní použítí"?

Offline Marielle
příspěvků moje polička 03. července 2023 23:19

continuity citace Musk je idiot ...jj 

Offline Malenge
4814 příspěvků moje polička 04. července 2023 01:54

Marielle kupujes bazarove? Nebo v jaké souvislosti jsi to našla? Já to viděla prave jen na bazarech, kdy třeba duplo bylo víc poskrabane a ne tak leskle, prave z důvodu, ze si s nim děti hrály venku na zahradě apod.

Offline eM
1729 příspěvků moje polička 04. července 2023 08:31

Torrah V te pizzerii na náměstí jsme jedli letos v květnu, v rámci cykloputaku. Polivka fajn, pizza taky, velké překvapeni byl pokrm inzerovany jako rizoto - neb obsahoval testovinovou ryzi... číšník se divil, že se divime. :)

Takze na výletě dobrý, jako lepší restauraci bych to nedoporucila.

Offline Torrah
3248 příspěvků moje polička 04. července 2023 10:28

eM díky. Tak uvidíme, holt nějak to dopadne. Nakouknem a zhodnotíme. Zas nepotřebujeme žádnou haute cuisine, jen se prostě najíst a chvíli posedět.

Offline tina
6257 příspěvků moje polička 04. července 2023 14:11

Prosím nevracel jste teď někdo Massimo Dutti přes DPD? Kurýr si balík sám polepil při převzetí a teď je balík někde v depu a chtějí doplnit údaje (e-mail, telefon, číslo popisné), že jinak nemohou doručit. Nikdy jsem s nimi tenhle problém dosud neměla a samozřejmě, kdybych věděla, tak to v té jejich aplikaci doplním...

Offline tina
6257 příspěvků moje polička 04. července 2023 14:16

LadyMary Prosím tě, ty už jsi vracela ty Massimo D. šaty? Viz. výše...