Kan veřejný účty a skupiny normálně můžeš vidět. Na FB si nastavuješ ve svém účtu, co je viditelné pro všechny a co jen pro přátele. Na instagramu volíš celý účet veřejný nebo soukromý. Obojí veřejné můžeš zobrazit i bez registrace.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
žluťásek No to nemůžu, mi to hlásí po chvilce přihlaste se, máte účet?
Kan ten dotaz dornálně zavřeš a můžeš pokračovat ve šmírování.
Garfie To teda nedělám, jelikož mi přijde logičtější si ten účet tam zřídit, když už. Dokážu žít i bez toho.
Tak já myslela, že twitter a instagram je jen pro registrovaný, že neregistrovaný šmírák nemá šanci? Stejně jak facebook? Prostě nemáš, tak nešmíruješ. Nemám Twitter, ani Instagram.
Ale na Twitteru je docela dost "veřejných" institucí - namátkou Hasiči Praha, různá ministerstva ... myslím, že i prezident atd. A myslím, že i byla nějaká diskuze kdysi ohledně toho, kde se mají informace zveřejňovat (ale už si to moc nepamatuju).
Anaj Jako super, ale na vysočině jsou mi hasiči Praha tak nějak k ničemu. Prezidenta mám na fb.
Anaj Jako super, ale na vysočině jsou mi hasiči Praha tak nějak k ničemu. Prezidenta mám na fb.
Tak co vlastně řešíš?
Pinot Noir Já nic a ty?
V tom případě nemusíš řešit nic a netřeba dělat vlny. Já si třeba žádné účty zřizovat nemám v úmyslu (FB, Instagram, Twitter), ale občas mi přístup k veřejným stránkám na Twitteru usnadnil hledání informací. Za šmírování bych to neoznačila, proto jsou ty informace zveřejňovány, aby k nim měla veřejnost přístup.
Ty máš svůj FB a tam prezidenta, fajn pro tebe, že nemusíš hledat jinde. Předpokládám, že většina institucí má i FB, ale to jde mimo mě.
DeníkN: "Twitter zavedl dočasné limity čtení, aby se vypořádal s „extrémními úrovněmi“ data scrapingu (proces importu dat z webových stránek do souborů nebo tabulek pozn. red.) a manipulace se systémem, uvedl Elon Musk v příspěvku na platformě sociálních sítí. Ověřené účty jsou dočasně omezeny na čtení 6 000 příspěvků denně, řekl Musk. Dodal, že neověřené účty a nové neověřené účty jsou omezeny na čtení 600 příspěvků denně a 300 příspěvků denně. (Reuters)"
Já tomu nerozumím.
Ginevra Hlavně nedělej vlny. :D :D
Vyrobila jsem si při splavování Vltavy brutální podlitinu přes půl nohy. Jak jsem nevěděla co s tím, našla jsem po muži Aescin Teva, co bral muž na pooperační otoky a už po pár dnech mám pocit, že mi mnohem míň otékají nohy.
Nemáte s tím někdo zkušenosti, když se to bere dlouhodobě? Lékařka se o něčem na žíly zmiňovala, když ty moje nohy viděla, ale nějak jsme to dál neřešili a nechce se mi tam běhat znova.
DeníkN: "Twitter zavedl dočasné limity čtení, aby se vypořádal s „extrémními úrovněmi“ data scrapingu (proces importu dat z webových stránek do souborů nebo tabulek pozn. red.) a manipulace se systémem, uvedl Elon Musk v příspěvku na platformě sociálních sítí. Ověřené účty jsou dočasně omezeny na čtení 6 000 příspěvků denně, řekl Musk. Dodal, že neověřené účty a nové neověřené účty jsou omezeny na čtení 600 příspěvků denně a 300 příspěvků denně. (Reuters)"
Já tomu nerozumím.
Já ti to vysvetlím jednou vetou: Musk je idiot.
Momentálne to funguje takto, jak napsal někdo schopnější:
Dobrý obchodní model. Ti co si zaplatili mohou vidět tweety těch, co si nezaplatili a ti co si nezaplatili, tak nevidí nic od těch, co platí, aby je ostatní viděli.
continuity dlouhodobě ne, ale při úrazech mi ho kamarádky z lékarny vždycky hodně doporučují ať ho jím.
Catherinne na tebe jsem si vzpomněla. Odřená nejsem, ale vypadám, jak kdybych strčila nohu do lisu. Ještě jsem dnes objevila modrý flek pod kotníkem, tam se to nějak přelilo nebo co. Naštěstí to vlastně téměř neboli, při chůzi po pár krocích vůbec a ty měkké tkáně jen na dotek, ale vypadá to fakt strašně. ![]()
Momentálne to funguje takto, jak napsal někdo schopnější:
A ti, co nemají účet, se mohou registrovat, aby pak nic neviděli, geniální obchodní model ![]()
Nebo dělat vlny, že, @Kan ![]()
Tak to je jediný, co je mi už delší dobu jasný. Nevím, jestli se to ještě vrátí do nějakýho normálního stavu, abych mohla i jako neregistrovaná číst některý příspěvky těch pár lidí, co mě zajímají.
Se šmírováním to teda fakt nemá nic společnýho.
Tak to je jediný, co je mi už delší dobu jasný. Nevím, jestli se to ještě vrátí do nějakýho normálního stavu, abych mohla i jako neregistrovaná číst některý příspěvky těch pár lidí, co mě zajímají.
Se šmírováním to teda fakt nemá nic společnýho.
Přesně.
A ti, co nemají účet, se mohou registrovat, aby pak nic neviděli, geniální obchodní model
Fakt bych nic neviděla, kdybych se registrovala? Už jsem o tom i trochu uvažovala, ale moc se mi do toho nechce.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje