Ounz to jsi ještě dobrá, ja jsem zdravila hezky česky Dobrý den, na Gutentag jsem si nemohla vzpomenout, jsem rozenej lingvista.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Lidi, jak nakupujete v těch výprodejích?
ZARA - výprodej začne v osm. V osm - upravujeme web, vrátíme se v devět! V devět - Vyprodáno!
![]()
geekygirl to je asi jedno, dřív než v devět bych se ke košíku nedostala
Leda to mít nachystané a rovnou platit a doufat, že nikdo nebude rychlejší.
Máte zkušenost se sušičkou na potraviny a sušením ovoce? Uvažuji, že bych si ji pořídila na sušení jahod, malin a jiného ovoce. Na dtestu je poslední test z roku 2021 a tam píší, že se jahody hodně lepí.
notna My sušime jen houby, jablka, hrušky švestky. A to je v pohodě, máme teda poměrně starej model, takže to dělám tak, že to pár hodin jede, pak to vypnu, je to v tom zbytkovém teple a bez ničeho a pak zas.
notna Na lepivosti můžeš použít pečící papír, my jsme to tak na něco dělali, ale spíš bych řekla, jetsii to ovoce není příliš vodové, a jestli nějak neztrácí barvu. Protože zrovna maliny a jahody se taky běžne nekupuji sušene, jen sušené mrazem
Karja Hele moje tchyně jeden rok sušila i maliny a jahody a nebylo to špatné, ale ona teda nemá sušičku a suší to jen na vzduchu.
DruI No tak to abych to snad teda taky zkusila! Nebo ať to tuto sezónu nekdo otestuje tady:-D Ale u nás se všechno hned sní, ani to nestihne proschnout:-D
notna Loni jsem sehnala jen nejakou znacka Orava za par stovek a byl to nejlepsi ulovek roku !
Bylo to v nejakem levnem obchode v OC, nevim jestli Banquet nebo Orion, ale nasusila jsem houby pro nas i pro sestru a brachu, vecer zapnes, rano seberes a schovas.
Prosím, máte někdo zkušenosti z přeposíláním zboží na fiktivní německou adresu, pokud daný e-shop, je jediný, který nabízí to, co potřebujete, ale neposílá do ČR?
Můžete doporučit McPošta apod.?
Kouknu na to. Díky.
notna Jahody nevím, ale prý je strašně dobrý sušený angrešt!
Volám žluťásek a další dámy z knihoven.
Prosím vás, existují nějaké statistiky o tom, kolik si lidé půjčují knih?
notna Jahody nevím, ale prý je strašně dobrý sušený angrešt!
Sušený jsem nikdy nejedla. Moc ho v oblibě nemám, ani na zahradě ho nepěstujeme.
Pokud vím, tak statistiky výpůjček ze všech knihoven se na jednom místě neshromažďují, některé knihovny si dělají vlastní statistiky, plus mohou Ti např. říct, kolikrát byl konkrétní titul v kalendářním roce vypůjčen.
Pro zajímavost můžeš kouknout na tento článek.
euridike Nějaká lokální z jedné knihovny by mne asi uspokojila.
Dík za odkaz.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje