"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Catherinne
10750 příspěvků moje polička 01. července 2023 22:27

continuity moc o tom nevím, ale slyšela jsem, že opravdu velké podlitiny je dobré řešit s lékařem. Nějaké odsátí té krve a tak, že to snad může později dělat neplechu. Známá se vymlela na bruslích, neřešila to a nějaké problémy měla, ale to je tak 10 let, ale nedávno někdo něco podobného říkal taky. Nemůžu si vzpomenout kdo to byl, že bych se zeptala..., tak zkus něco pozjišťovat. A přeju brzké zlepšení 

Offline continuity
42342 příspěvků moje polička 01. července 2023 22:43

Catherinne díky, všechno je možný, ale já si po těch loňských anabazich s infekci kloubů do toho rejpat jen tak nenechám. Bude se to muset nějak vstřebat. Zatím se to pořád dost lepší, tak uvidím. 

Našla jsem, že doktora, pokud se to nevyřeší samo do dvou týdnů. Tak uvidíme, to se snad zvládne. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 01. července 2023 22:44

Anaj Někdo vlny, jiný blbé kecy,.  Si nevybreš. :D

Offline Anaj
198 příspěvků moje polička 01. července 2023 22:50
Reakce na Kan:

Anaj Někdo vlny, jiný blbé kecy,.  Si nevybreš. :D

Pravda, a někdo rád poštívá . Kolik lidí, tolik chutí.

Offline RoSa
10068 příspěvků moje polička 01. července 2023 22:52

blbej (než budu telefonovat):

máte někdo s autoprodejcem/servisem uzavřenou paušální servisní smlouvu, ServisCare?

nebo WarrantyExtension? a nebo jen na údržbu?

co to tak stojí... a vyplatilo se to někomu už?

Offline Anaj
198 příspěvků moje polička 01. července 2023 22:54
Reakce na Ginevra:

​Fakt bych nic neviděla, kdybych se registrovala? Už jsem o tom i trochu uvažovala, ale moc se mi do toho nechce. 

​To netuším , jen jsem tak dovedla v uvažování dál to, co citovala continuity Promiň, nechtěla jsem tě mást.

Online Karja
44231 příspěvků moje polička 01. července 2023 22:57

Anaj Na FB skoro žádné informace věčně snad nikdo nezvernuje. Já účty mám, k Instagramu i Twitteru, ale moc je nepoužívám, takže jsem taky proklikavala všude jako neprihlašená, tak už mě to také stačilo včera nakrknout, že mi to nešlo:-D

Offline Ginevra
909 příspěvků moje polička 01. července 2023 23:03

Karja 

A když se k Twitteru přihlásíš, tak čteš bez problému?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. července 2023 23:05

Karja já fb používám hlavně k hledání různých těch dětských akcí (teda vyskakují na mě sami), tam věčné informace bývají, i takové, že prší tak to bude o hodinu později atd.

Offline RoSa
10068 příspěvků moje polička 01. července 2023 23:05

Ginevra já jsem na TW registrovaná jako obyč. smrtelník (žádný extra) a čtu normálně jak dřív

Offline continuity
42342 příspěvků moje polička 01. července 2023 23:13

RoSa môžeš číst, ale kdo přečte těch 800 příspěvků tak už neuvidí nic. Já tam tolik času netrávim, ale ty účty, co tvoří obsah, to dost štve, protože pak nemůžou reagovat na diskuzi. takže se stěhují na telegram a tam mě nikdo nedostane. Chodím tam kvůli zpravodajství hlavně, no tak začnu víc číst noviny. 

Offline rocky
203 příspěvků moje polička 01. července 2023 23:15

RoSa Jsem zvědavá jestli někdo má zkušenost s  warranty extension.

Jinak jezdím do MB Svitavy, spíš manžel, v Brně jsou arogantní. 

Offline RoSa
10068 příspěvků moje polička 01. července 2023 23:27

rocky tak to je specialita MB v CZ bohužel... kamarád má AMG a řešili jsme tenhle arogantní přístup ke klientovi dokonce přes headquarter v DE... nic s tim neudělaj, prostě je to tak... v DE diametrálně jinej přístup... nechápu...

Online Ounz
20420 příspěvků moje polička 02. července 2023 09:51

continuity aescin má jednu z indikací chronickou žilní insuficienci (aka křečový žily) a působí i na otoky (který při tom taky potrápí). Dlouhodobě bys ho mela uzívat ale jen po poradě s lékařem, jestli máš varixy, nebo náběh na ně, určitě se s praktikem domluv, píšou se na to i jiný léky a punčochy, je lepší podchytit to včas. Taky je na to nějaký cvičení. 
jinak hematom nevím jak moc velkej máš, ale většinou není nutný do toho řezat, ideální je, když se vstřebá sám. Už jsem měla též, trvá to dýl a bacha, na noze to má tendenci 'stéct' , takže se jakoby přestěhuje směrem dolů.. pokud to nebude jevit známky zánětu tak cajk. Kup si na to heparoid, jestli to můžeš. 

Offline continuity
42342 příspěvků moje polička 02. července 2023 10:23

Ounz díky, diky. já mám metličky od mlada v podstatě ve stejném stavu a jednu malou krečovou žilu, co jsem si vyrobila prekladaním nohy přes nohu, ale nijak nezlobí. Jinak nic. Ty nohy mě neotekaji nějak strašně, spíš jsou teď hezčí.

Hematom není velký ve smyslu jednoho místa. My jsme se pod jezem cvakli a buď lod nebo šutr mi prostě prošel nohou od půlky stehna do půlky lýtka. Tak je to fakt velké, ale jakoby víc navazujících větších modřin než jedna extrémní. 

A to stečení se mi asi stalo, taky mě to napadlo, protože to místo pod kotníkem mě vůbec nebolí, jen je tmavé, všimla jsem si toho až včera, tedy po týdnu. 

Já jsem hlavně čelá šťastná, že to nemám na prázdniny zlomené, ale to už by mě zlobilo mnohem víc. 

Online Ounz
20420 příspěvků moje polička 02. července 2023 11:35

continuity no to muselo dost bolet. Tak ať se ti to rychle vstřebá.

Jestli máš jen metličky, tak to je dobrý, jen si to sleduj. Mně to teď poskočilo hodně.

Offline tv
4187 příspěvků moje polička 02. července 2023 18:42

Můžete mi doporučit jednodenní čočky? Jakou značku? Jedeme na dovolenou a budu nucena podílet se na vodních radovánkách v aguaparku. Takže něco, co se hned nevyplavi.děkuju 

Offline continuity
42342 příspěvků moje polička 02. července 2023 18:46

Ounz děkuji

Offline Daridari
1131 příspěvků moje polička 02. července 2023 19:12

tv môžem doporučiť Johnon acuvue oasys 1 day........mne vyhovujú najviac, vyskúšala som viacej značiek. 

Offline tv
4187 příspěvků moje polička 02. července 2023 19:15

Daridari dekuju