Renusatko to ste v tatrách nechodili presne po značkách?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
viktorka_od splavu Zvlastni, ja taky delam v kriticky infrastrukture a nic takovyho u nas zavedeno neni.
Kan Díky, Mezi plůtky je krásný.
Vari dam se prekvapit a poinformuju![]()
viktorka_od splavu ja taky delala v kriticky infrastrukture a foto muselo byt na vstupni karte. Myslim, ze pokud se budes dukladne zajimat, jak zpravovavaji a nakladaji s GDPR udaji, uschovavaji, zda dodrzuji lhuty pro skartace apod., tak z pozadavku vycouvaji, to nikdo nikdy nema v poradku a netouzi po zadne kontrole ![]()
![]()
999 koukám, že ta Čeladná je taky pro děti od 12 , ale nebývala teda.
Kan Dneska jsou všechny amazing places bez dětí :-).
viktorka_od splavu výborně, takže další dotaz zní, podle jakého předpisu.
Prosím vás, naší poštu zrušili, změnila jsem ukládací poštu na tu, kterou mám alespoň cestou do práce.
Na lístku ve schránce, který se tam pochopitelně zjeví v den, kdy jsem doma, je nova ukládací posta. Dojedu tam a paní říká, vy to máte na ty původní. Musíte to reklamovat u doručovatelek a jejich vedoucí je v práci denně do 15. Jak to má resit občan, který normálně chodí do práce? Mám to z domu 15 minut autobusem, který stojí na deset minut pěšky vzdálené zastávce, takže se mi tam v tomto počasí úplně nechce.
Existuje nejaký email, kam se to dá poslat?
Je tam prosím zapoctovy list od předešlého zaměstnavatele, který musí prý jít s dodejkou ( pro všechny případy, kdyby mi někdo zas nabízel datovou schránku, zásilkovou nebo poštovního holuba).
continuity 181/2014 + vyhl. 82/2018 o kyberneticke bezpecnosti![]()
a pry vuubec nejde o biometricke foto, jelikoz to by muselo byt porizene specialnim pristrojem. no tak bezva, dodam nejakou hezkou foto z vyletu asplneno;-) ( a info Lamicka pochopitelne vyzadano, diky zeny!
continuity volat volat volat anechat znovu dorucit/ prelozit na tu druhou postu. ja se napo.. asi tak stopadesate i dovolala
viktorka_od splavu a paragraf? zrovna tuhle legislativu znám mimořádně dobře a jsem si jistá,že se tam nic takového nepíše.
Ve vyhláške je k fyzické bezpečnosti je uvedeno, že je potřeba stanovit perimetr a zabránit vstupu neoprávneným osobám.
Šlo by se možná nějak opřít o autentizaci uživatelů do informačního systému, kde se píše o vicefaktorove autentizaci (ale jsou i jiné metody, biometrie je jen jedna možnost a neni tam ani explicitně uvedena, což by musela, kdyby to mělo stačit bez souhlasu). Navíc u vás se řeší fyzicky přístup, předpokládám do běžných kanceláří a tam to prostě není.
ÚOOÚ to navíc nevidí moc rád, asi krajní řešení je požádat je o názor, to už záleží, jak moc si to tam chceš rozházet. Odbory nemáte? toto je zrovna téma, které by mohly řešit ony.
Lamickaněkdo to i v pořádku možná má, zas ty zaměstnance vyřešit správně není zas takový problém, ale tady to v pořádku určitě nemají. Účel není, souhlas není, legislativa to takto detailně nespecifikuje, vůbec to takto nemůže být a to jsme se ještě nezačaly pídit po tom, jak je zajištěna bezpečnost těch údajů při zpracování.
continuity tak jasne, nekdo to v poradku ma, ale vetsinou i ti proskoleni odbornici dost tapou nebo se v nazorech rozchazeji (zazila jsem u 2 zamestnavatelu), takze se tam da skoro vzdy neco najit, coz by se mohlo Viktorce hodit ![]()
letfenixa některé cesty jsou jen značené v mapě, ale ne přimo barevnou turisticku značkou. Ne zas že by jsme si courali lesem kudy se nám zachtělo. A napřiklad se nám často stalo, třeba na Slavkovském štítě, že ta značka nikde nebyla, tak se člověk podival, kde uhnul.
Renusatko kdysi v dobe predmobilove jsme v Krkonosich potkali dve holky, bezradne koukaly do mapy, kolem sebe, zase do mapy... pak nas oslovily, chtely poradit, kudy k jejich cili. Muz jim to chtel ukazat na mape a ona to byla nejka asi tak z 20.let minuleho stoleti ![]()
Renusatko v národních parcích na Slovensku se smí jen po turistických značkách, stejně jako v ČR. Na neznačené jsou nějaké výjimky, třeba členové horolezeckých spolku, ale obecná turistika ne.
V ty suti je dá ztratit značka vcelku jednoduše, ale človek většinou daleko nedojde.
Renusatko tak to som nezažila, aby v tatrách niečo nebolo znacene.
Lamicka Zrovna včera jsem někomu vykládala, jak jsme se omylem připojili k výpravě iránských horolezců a pak si doma hledala, na co jsme to vlastně vylezli, protože jsem to milosrdně zapomněla (kopeček 4400 m.n.m). To byly doby, kdy jsme cestovali nejen bez internetu, ale i bez mobilu. Domů jsme volali z budky, že jsme doletěli a pak v půlce pobytu, že žijeme. Cestu jsme měli naplánovanou tak nějak přibližně a strjně jsme takhle projeli kus světa. Jo, jo, za chvíli to bude jen bájné vyprávění starců.
continuity letfenixa Jo, tak my jsme ale nechodili jen po národním parku. Tam by jsme nikam nelezli.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje