mazanajana Zásilkovna sama od sebe žádné potvrzení nevydává. Já si o něj říkám, vytisknou malý lísteček, někdy se u toho teda blbě tvářej. Pokud si pamatuji kódy na balících neskenujou. Už jsem takhle vracela konkrétně eobuv víckrát a vždycky všechno v pořádku. Měl by přijít mail, že vrácené zboží přijali. Zatím bych nepanikařila.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
mazanajana Já tak.jednou předávala krabici před Zásilkovnou, protože pán už zamykla. Problém žádný.
Kora jak kde asi. U nas v jedne zasilkovne to pani vzdycky pipne nejakou cteckou, pokud mam na stitku carovy kod, a listek tiskne automaticky. Nekdy je od odesilatele jen ciselny kod pro vraceni, to pak samozrejme nacist nejde. Ale nikdy jsem zatim nemela problem, ze by to nedoslo, kam ma.
LadyMary tak tím u mě jako e-shop skončili... Holt si udělám výlet do Prahy a hodím jim to na prodejnu i s patřičným komentářem teda. Mezitím jsem našla různě i dost negativních recenzí na webu...
Potřebuji taxisluzbu v Praze pro tchýni, která nezvládne Liftago.
continuity SeniorTaxi v Praze máte?
tina Já jedu zrovna v neděli do Prahy, ale říkala jsem si, že se s tím nebudu tahat 350 km vlakem
Teď je balíček někde u DPD a kdoví, kde skončí. No, poslední nákup v jejich eshopu....
Kan super, díky moc. To nám pomůže.
otazka pro personalistky, pripadne kohokoliv jineho: zamestnavatel me chce vyfotit (takove to foto jako na OP, strojove citelne). mne se to nejak nezamlouva... muze me nejak donutit?
viktorka_od splavu jsou to biometrické údaje, tudíž zvláštní kategorie osobných údajů. Zajímal by mě me účel, protože ten musí splňovat některý zákonem definovany bod. V tomto případě si jen těžko představuji, jaký by byl, aniž by toho nešlo dosáhnout jiným způsobem, pokud teda neděláš zrovna v jaderné elektrárně.
continuity no prave. pruchody mame na cip, ten se ma menit za kartu + k tomu to foceni. myslim, ze to k nicemu nepotrebuji
viktorka_od splavu continuity tyjo v práci vyfotili každého při nástupu (platí i mnoho let zpět), právě kvůli fotce na kartě s čipem (plus ta fotka potom byla jako profilová na teams/email). Ani mě nenapadlo, že s tím můžu nesouhlasit.
Jenže to je fotka, aby tě poznal kolega. S tím Viktorka nemá problém. Ale problém je s těmi biometrickými fotkami, podle kterých tě systém rozpozná automaticky, podobně jako otist prstu. Používá se to na pas + jsem to kdesi zažila na vstupu, ale jen jako návšteva a už si to nepamatuji, kde.
viktorka_od splavujá bych se jako první obratila na vašeho DPO, jak to s ním konzultovali.
continuity jj presne bublifuk to uz davno mame, prukazku i foto v telefonnim seznamu, i to teda kdysi par kolegu odmitlo, ja nevidela duvod. tohle mi ale nesedi
Není nějaká aplikace, do které nacvakam noty a ono mi to přehraje melodii? Já neumím nic, děti mají pěkný zpěvník s méně známými písničkami, furt to chtěj, na YouTube zadne písničky z toho nejsou a já jsem schopna všechny zpívat ve stejné melodii a jako ne vždy mi to vychází:-D
Karja o aplikaci nevím, ale k přehrání jednoduchých melodií pro děti jsem používala dětské piano, klávesy jsem si popsala písmeny not, noty přepsala z osnovy a ťukala jak text ![]()
SunEclipse My máme takove docela jak hračku, zkusím vymyslet něco jiného. Ale kamarádky muž má kapelu, normálně se tím živí a prej taky nedokázal zazpívat písničku podle not:-D. Tak snad nejsem takovej mimoň:-D
Karja na pisnicky typu Ja mam kone, vrany kone hracka bohate staci, pokud da stupnici ![]()
Karja Nevím jestli ti to pomůže, ale Štěpánka Cimlová alias Štěkánka the učitelka na fb, vydala úplně primitivní učebnici na klavír, kde se hraje podle barev. Sice nevím k čemu to ty děti má naučit, noty jsou celosvětový jazyk a zas tak těžké k pochopení to není.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje