Lamicka to používáme už docela dlouho, v jídle překvapení nemilujeme, ale občas překlad akorát pobaví a nepomůže ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Evaeva se smichem vzpominame na historku z Francie z dob pred internetem. Svagr objednaval dle intuice steak a dostal miniaturni porci pastiky ![]()
Lamicka
no před internetem to musel být jiný level
Evaeva jo, to jo, tak nějak celkově
třeba když nám ztroskotali plány na sever Španělska a Pyreneje kvůli záplavám, auto nám nepůjčili kvůli nefunkční kartě, trčíš na letišti a v kapse tlačítkovou Nokii a v batohu mapu. Dneska je cestování vlastně snadné.
Nemáte tip na výstavu/akci v Praze. Těšila jsem se na týden bez dětí a teď mám pocit, že vůbec nevím co...
Lamicka tak teď jsi mi připomněla, jak jsme chodili v Řecku v horách podle mapy a kompasu ![]()
Mohučanka to jsou skvely vzpominky :) clovek to zapomina, jak automaticky pouziva mobil
Mohučanka Lamicka My jsme teď v Tatrách měli papírovou mapu. Vždycky večer jsme jí rozdělali na chatě v restauraci, aby jsme vymysleli výlet. Všichni na nás koukali jak na exoty
. Měli jsme to i s takovou knížečkou na vzdálenosti, převýšení a obtížnost, aby jsme měli představu, co nás čeká. No a nosili jsme ji i na výšlapy.
Renusatko Já ty papírový mapy mám nejradši, přijde mi, že se v nich i tak dobře pak rekapituluje a vzpomíná, kde kudy člověk šel. A i se třeba radši zeptám kolemjdoucích, když třeba hledám nějakou ulici nebo něco konkrétního, než lovit mobil z kapsy.
Renusatko podle mě je to na plánování nejlepší, jak vidíš větší oblast, i tyhle průvodce jsou fajn. V terénu se docela hodí ty mapy od seznamu.
Karja nebo si můžeš zapnout toho stopaře. Já to moc nepoužívám, ale mamka si v mapách od seznamu ty naplánované výlety ukládá, to je docela praktická funkce.
EvaevaMobil jsme v terénu vytahovali, protože se občas nešlo úplně po turistické nebo to bylo špatně značené, třeba na vrcholech, kde byli jen kameny.
Renusatko jo, ten mobil většinou dobře řeší ty situace, kdy tak trochu nevíš, kde jseš![]()
Lamicka Mám v plánu Fashion paradox na Kampě a v NM Prvni dámy a Czech press foto, ještě jsem ho letos neviděla.
Renusatko my to kombinujeme, tistene mapy a mapy od seznamu v mobilu.
Sweet Potato notna dekuji ![]()
999 Meziplůtky a dvůr Haniš, ten je super jelikož děti až od 12.
continuity tak pravnicka co mame pro GDPR mi tvrdi, ze jako prvek kriticke infrastruktury je zamestnavatel povinen tyto udaje o mne mit, ze s tim nemusim souhlasit ani podepsat zadne pouceni. coz si uplne nemyslim, tak jsem si o to pouceni pozadala oficialne![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje