"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Paris
příspěvků moje polička 31. července 2023 19:00

Lamicka RoSa Ounz Jos Kokoska díky moc. No, nějak to dáme. Blbé je, když při nějaké uzavírce musíme projet dál a navigace hned nepřecvakne a nenabídne jinou trasu. Někdy ano, někdy si stojí za svým a jsme v háji. Jako minule na Barrandově. K čemu mně pak jsou názvy pražských čtvrtí, když je neznám a nevím, kterým směrem mám jet. Na každé křižovatce bych potřebovala ukazatel "letiště".

No, ale manžel si dnes vyjednal půl dne dovolené na tu poslední noční. Bude končit o půlnoci a můžeme tedy vyjet na pohodu třeba i dopoledne... projedeme Prahou a někde v okolí letiště zajdeme na jídlo nebo vyplníme čas jinak.

Online Kokoska
34405 příspěvků moje polička 31. července 2023 19:36

Paris tak asi nejlepsi na Zlicine, sice uz jsem tam veky nebyla, ale dalo se prolezt obchody i najist.

Offline continuity
42348 příspěvků moje polička 31. července 2023 19:47

Kokoskanevím, Zličín je ještě dost daleko a jídlo nic moc. 

Offline continuity
42348 příspěvků moje polička 31. července 2023 19:50

Paris Maso a Kour Řepích, Burger Bar v Nebušicích. 

Pokud chcete Fast food v nákupáku, OC šestka je lepší než Zličín a je to asi nejblíž letišti, co jde, už vůbec nehrozí, že zůstanete někde viset, to samé platí pro ty Nebušice. V OC Šestka se vyhněte se tomu running sushi, dobří jsou Vietnamci vedle, slušná je Indie, jen docela drahá. 

Online Kokoska
34405 příspěvků moje polička 31. července 2023 19:51

continuity ze Zlicina na letiste je to tak 15 minut, ne? Mozna par minut navic, nez se najede na okruh. Jak jsem psala, dlouho jsem tam nebyla, je mozny, ba pravdepodobny, ze se to tam zmenilo. Jeste je tam nekde pobliz letiste ta Sestka, ale tam jsem nikdy nebyla, nevim, co tam je.

Offline continuity
42348 příspěvků moje polička 31. července 2023 19:52

Kokoskano sice 15 minut - spíš bych řekla 25, ale taky se to tam umí zacpat na vyjezdu a pokud pojedou tunelama, tak to mají i docela z ruky. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. července 2023 19:58

Kokoska šestka mi po cestě na letiště taky přijde lepší, je to tam klidnější a je to blíž. Zličín je líp vybavený na nákupy, ale bývá tam hodně lidí a je to ještě tak těch 25 minut cesty.

Offline continuity
42348 příspěvků moje polička 31. července 2023 19:59

Evaevahlavně na Zličíně mi přijde to jídlo úplně strašné, jsou tam jen hamburgery a bagety. 

Šestka je blbá na nákupy, ale ty jídelny jsou určitě lepší. 

Online Kokoska
34405 příspěvků moje polička 31. července 2023 20:02

continuity myslis tunelama Lochkov atd. na okruhu? Vzdyt se pak jede prakticky kolem, je odbocka na Plzen a nevim jestli tesne pred nebo po ke Zlicinu, mam pocit, ze je to znaceny na Stodulky. Na letiste je to pak fakt kousek, zaseknout se to muze pred letistem, jak se z triproude najede na tu dvouproudou a je tam padesatka, ale to uz je kousek. Kolem poledne bych tam nejakou kalamitu necekala, pokud nebude nehoda, ale to je riziko vzdycky. Ale nechci se hadat

Online Kokoska
34405 příspěvků moje polička 31. července 2023 20:03

Evaeva tak jsem schvalne koukla na mapu a je to cca 12 km

Offline continuity
42348 příspěvků moje polička 31. července 2023 20:05

Kokoska ne, pojedou z Hradce, řešíme to od včera, že nejlepší je to přes Letňany a do Bubenecskeho tunelu. 

Ja po tom okruhu jezdím pravidelně (teda spíš pravidelně se mu snažím nějak vyhnout), fakt se to za poslední dva roky významně zhoršilo. 

Online Kokoska
34405 příspěvků moje polička 31. července 2023 20:09

continuity ty Letnany jsem nejak nepochytila, to je pak opravdu Zlicin stranou.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 31. července 2023 20:15

711990 dekuju

Offline Paris
příspěvků moje polička 31. července 2023 20:51

Kokoska continuity Evaeva Evaeva moc děkuji. Vy jste zlaté.

Mrkli jsme v rychlosti na restaurace v okolí a kousek od GO parking je pizzeria Da Ezio (Přední Kopanina). Tam by si mohly vybrat i naše vybíravé slečny. Strategické umístění dobré a podle času to buď bude i s kávou nebo bez.

Jsem moc ráda, že to bude moct manžel zabalit v práci dřív a můžeme vyrazit na pohodu brzo. To oproti včerejšku mění situaci. 

Ještě jednou všem moc děkuji.

Offline Paris
příspěvků moje polička 31. července 2023 20:56

continuity na ty tvé tipy na jídlo jsme taky narazili. Ještě to omrkneme a vybereme. Děkuji.

Offline continuity
42348 příspěvků moje polička 31. července 2023 21:03

Paris tu pizzerii neznám, ale podle googlu 4,5 hvězdičky. To klidně zkuste. 

Offline Mulen
4965 příspěvků moje polička 01. srpna 2023 07:48

Viděl ste někdo Třinást u stolu? A jak to dopadlo? My byli včera v divadle a po přestávce jsme museli běžet na poslední vlak :( 

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 01. srpna 2023 08:00

Odešel mi elektronický šicí stroj  Janome. Jaký mám koupit nový? Potřebuju něco odolného, co prošije všechno, nějaký "blbuvzdorný buldozer" . Přemýšlím o mechanickém Janome, jen nevím, jaký typ. Žádné fajnovky nešiju, spravuju montérky, zkracuju kalhoty, ušiju záclony, povlečení. Máte některá dobrou zkušenost? Díky!

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 01. srpna 2023 11:56
Reakce na 711990:

crazydaisy nemuzu si vynachvalit INEP

​muzu se jeste zeptat, kteryho z tech doktoru bys doporucila?

Offline 711990
18294 příspěvků moje polička 01. srpna 2023 12:12

crazydaisy ja jsem si nemohla vybirat, zacala jsem chodit k Mudr. Fialove, ta je ted na matersky, ale byla uplne skvela a preradili me k Mudr. Klusonove a ta je taky super. Pozorna, dukladna a jsem fakt spokojena.