ParisNo tak to chápu, že tolikrát to třeba člověka nebaví. Já miluju to moře, je mi jedno kde
. U nás je to auto výhoda, kdyby se doma něco dělo, když jezdime bez kluků. Manžel navíc rád řidí a já vůbec, takže on si to užije. Letos jsme přespávali po cestě v Rakousku a Slovinsku, ale mělo to jiné důvody, chtěli jsme se tam podívat a jeli jsme s kamarády. Oni pokračovali dál po Slovinsku a Rakousku a my pod Makarskou do Podace. V červnu jsme byli na Istrii, Vrsár a tam spíš to moře jsou kameny a místy malé plážičky z kamínků. Zase tam máme kamarády s lodí, tak je to jiná dovolená a z Brna pár hodin. Je pravda, že z jiných částí republiky to tak výhodné už není, to mi nějak nedošlo. Pro nás rychlejší než letadlem na Krétu a do hotelu.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Potřebuji židli k PC, jako asi to nemusí být extra třída, myslím, že v předchozí práci jsme měli snad ty nejobyčejnější a bylo to v pohodě. Nemáte někdo tip, co koupit nebo co si hlídat nebo prostě nějakej důležitej point k tomuto tématu ergonomie homeofficu:-D? Zkoušet to bohužel nebudu, nechce se mi nikam jezdit, prostě objednám. Nechci nic drahého, nemám ještě moc jistotu, že z domu budu pracovat trvale.
Karja nastavitelná výška područek, hloubka sedu, případně tuhost toho houpání dozadu a samozřejmě výška sedu
Karja nastavitelná výška područek, hloubka sedu, případně tuhost toho houpání dozadu a samozřejmě výška sedu
@karja záda by rozhodne neměla být nafest. Případně si můžeš pod nohy ještě koupit takovou podložku/kolíbku. Ještě možná koukni na kolečka, na jakou jsou podlahu.
Nevíte kde by se dal zkouknout seriál Ptačí svět od Davida Attenborougha? Dávali ho kdysi na České televizi.
Renusatko som rada, že sa Vám Podaca páči, lebo po tohtoročnom martyriu som zarezervovala Chorvátsko už na budúci rok, práve v Podace. Kedysi som bola vedľa v Zaostrogu a bolo tam skvele.
Renusatko děkuju. Z Brna to máte fakt velkou výhodu. My po celodenní jízdě přijedeme do ČR a nejhorší úsek máme před sebou. Jinak Chorvatsko miluju, ale ta cesta autem už pro nás není. Vždycky jsme se s manželem po 2 hodinách střídali v řízení a dělali delší pauzy, ale od posledního Chorvatska dávám špatně cestu po dálnici... to by bylo spíš do stěžovacího vlákna.
Nevite prosim, kde nechat v Praze opravit nausnici? Vypadla z ni perla. Musim nekam do zlatnictvi, ale kam?
Gatita Topaz, Lidická, P5 - mají moc šikovnou zlatnici (i hodináře, kdyby někdo potřeboval)
RoSa dekuju!
Když budu týden bez pracovní smlouvy, přecházím z DPČ na HPP, musím se hlásit na pracák? Zatím mi to navazuje, ale uvažuji o týdnu volna, nástup na HPP bych si tak odložila a upravili by mi jen tu smlouvu.
Karja Našla jsem k tomu: Zdravotní a sociální pojištění za vás zaměstnavatel platí vždy na celý měsíc. Pokud tedy odchod ze staré a nástup do nové práce zvládnete během stejného kalendářního měsíce, budete mít vše v pořádku. Na úřad práce jít nemusíte. Jinak bych řekla, že ani tak není povinnost se hlásit, protože za jeden týden stejně žádnou podporu asi řešit nebudeš...? Někdo fundovanější snad bude vědět :)
Suya spíš než o podporu jde o případný dluh na sociálním a zdravotním. Ale neporadím.
Je tu prosím někdo z Plzně, kdo by mi poradil, která lokalita je dobrá na bydlení a které se případně vyhnout? Nebo tip, kde hledat pronájem. Klidně do SZ. Děkuji.
bublifukjá bydlela na Slovanech, od Jiráskovo náměstí nahoru. Stará zástavba, milovala jsem to tam. Pozor na Petrohrad, ten je trochu živější (nebo aspoň býval). Ale myslím že všude je fajn, Bory i sídliště (Lochotín, Košutka). Ale už jsem deset let mimo.
bublifuk vypadá to, že jsi se rozhodla pro tu pracovní nabídku. Přeju ti, ať je všechno super!
Máte někdo pytel na brambory zembag? Funguje to?
Pinot Noir jajsem ho kupovala tatovi na vanoce, ale kdyz jsem ptala, jestli to funguje, tak jsem se bohuzel nic nedozvedela, muzu se zkusit jeste jednou zeptat
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.