"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 15:05

Mám surovej propolis ve velkých slepených kusech a potřebuju z něj vyrobit kašičku smícháním s medem. Nějaký nápad jak na to? Zkouším to v hmoždíři, ale je to blbý

Edit: tak po intenzivní půlhodině v hmoždíři mám kašičku. Je potřeba násobne víc medu nez propolisu, kdyby to někdo zkoušel taky. Já mám cca 5 lzicek medu na 1 kus propolisu cca o velikosti lžičky. 

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 15:17

baltik tak kdybys byla tak hodná, budu ráda. Děkuju. 

Kdyby to zajistilo slibované, moc by se mi to hodilo.

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 15:25

Pinot Noir neznám, ale už to chci taky

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 15:44

Paris Můj muž včera odřídil 1000 km za 9 hodin. Jsem ráda, že nemusím chodit v autě na nočník a zastaví mi alespoň na pumpě. Já to za Vídní chtěla, aby taky vylezl a prošel se a on ani z toho auta nevystoupí. Přitom jsme to v klidu mohli rozdělit, jet zase na půlku nebo dělat delší pauzy a to není nic pro něj. 

Offline brrr
12347 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 15:51

Renusatko Já taky nerada dělám pauzy. Loni jsem odřídil přes 800 km do Litvy s jednou pauzou. Ale pak jsem měla puchýř na patě teda .

Offline Lenka22
2645 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 15:55
Reakce na Pinot Noir:

Máte někdo pytel na brambory zembag? Funguje to?

https://www.zembag.cz/

​Neteř ho má a tvrdí, že funguje, že má brambory v tomhle pytli postavený v kuchyni a v pořádku.

Offline Kora
příspěvků moje polička 22. srpna 2023 16:06

bublifuk To je docela těžký, vyhnula bych se centru i tomu širšímu a na Slovanech staré zástavbě od Hlavního nádraží směr Slovany, ten zmíněný Petrohrad a okolí, A já asi osobně i největšímu sídlišti Severnímu předměstí (Bolevec, Košutka, Vinice). Což je asi možná můj osobní problém, příliš mnoho paneláků, lidí a betonu. Zase na okrajích blízko do přírody, do lesů, máš psa pokud se nepletu. Nebranila bych se Skvrňanům, Bory taky nejsou špatné a Dobravka, Lobzy skvělé. Slovany ano, ale do přírody není moc blízko. Záleží co preferuješ.

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 16:08

Lenka22tak to zní nadějně! Díky moc.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 17:19

brrr Ty seš drak

Offline Vari
2220 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 17:26

brrr Sambo taky nedela pauzy, ted do Chorvatska jsme jeli pres den s jednou kratkou curaci pauzou, furt chtel udelat pauzu, az toho bude na deti moc a najednou jsme byli u ubytovani :-).

Offline Catherinne
10852 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 17:44

My taky pauzy moc neděláme, jen když tankujem, ale poslední 3 jízdy jsme se na noc ubytovali a je to super. Projít se, v klidu najíst, osprchovat, zalehnout. Ráno pak skočíme do auta a v 9 jsme u moře. 

Offline rasaNori
8849 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 18:40

brrr muz ted jel z bosny na jeden zatah az domu, ale my vemem holky na zachod v obytnaku klidne i za jizdy

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 20:50
Reakce na letfenixa:

Renusatko som rada, že sa Vám Podaca páči, lebo po tohtoročnom martyriu som zarezervovala Chorvátsko už na budúci rok, práve v Podace. Kedysi som bola vedľa v Zaostrogu a bolo tam skvele. 

​Ten hotel je tak mezi. Do Zaostrogu kilometr, do Podace kilometr. My jsme šli zase jeden večer až do Drveniku a jeden večer do Bristu. Ty procházky kolem moře jsou tam nádherný. Do kopců to nebylo, protože přes den bylo pořád 35.

Offline SunEclipse
3488 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 21:37

teď čtu o odpolední bouřce v Brně - brněnské sestry, přečkaly jste v pořádku? žádné škody?

Offline brrr
12347 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 21:58

Renusatko Zas tak hrozné to kupodivu není, ale já jsem zvyklá. Od nás do Písku k druhé babičce to jsou 4 hodoby a tam je taky povolená jen jedna pauza.

Offline Paris
příspěvků moje polička 22. srpna 2023 22:02

Renusatko tak to by tvého muže z naší rodinky trefil šlak. Pauzy každé 2 hodinky... protáhnout, rychlé kafe nebo něco zakousnout, toalety... a když už jsme zase na odjezdu, tak si jedna z dcer, která na toaletu nechtěla, vzpomene, že by přeci jen potřebovala. Ani nemrkneme a je z toho třeba 18 hodin jízdy... když se třeba ještě někde sekneme v koloně.

Offline Tabea
8134 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 22:03

Vari taky nezastavuju, dokud to deti nevyžadujou. A kdyz byly malý a spaly, tak to už v žádným případě, i kdyby měl mocak prasknout.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. srpna 2023 22:39

Tabea se spícími dětmi se nezastavuje!Taky už jsem párkrát utíkala na wc, když se vzbudily. Blbé je, když se chystáme zastavit na oběd, ale jedno dítě usne a to druhé už má hlad, těžká volba

Online Karja
44728 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 23:11

brrr Vari Já vám teda nepokrytě závidím! My jedeme v tom září a pochybuji o každém jednom účastníkovi zájezdu vcetne sebe:D, taky se raději ubytujeme na noc asi. 

Offline Muslik
565 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 23:17

bublifuk

Já jsem tedy z kraje Plzně a to z rodinného domu (a víc než dvacet let tam neziju, rodina ale na různých místech ano) a jelikož předpokládám, že budeš řešit byt, tak osobně bych v Plzni brala Slovany (cca od Mikulášskeho nam. výše), případně Bory. Osobně mám averzi k těm plzeňským sidlakum typy Košutka a Lochotín, ale zase z některých částí to je rychle do přírody. Trochu bych zvážila dle místa práce, nicméně Plzeň je vcelku malá