viktorka_od splavu No, bylo to příjemný osvěžení
Hlavně se pak konečně dalo vyvětrat a normálně spát.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Myrtila my mame v dome dole tak 22 stupnu i v tehle vedrech, ale v patre kde se spi je to katasrofa, tak okolo tech 28. Kdyz je doma muz, tak chodi pes spat do patra, tudiz nechame klidne otevrene dvere na balkon, at to v noci trochu vychladne. No a jak tu ted neni, tak pes chrape dole v chodbe, a ja se dnes v noci vzbudila ze jsem ty dvere zapomela zavrit a nekdo chodi po baraku. Nastesti se sla starsi jen napit do koupelny, vzbudila ji bourka
ale opravdu mi zatrnulo.
rasaNori Takový šok jsem měla taky před pár dny, když muž spal se synem ve stanu na zahradě, takže jsem jim nechala otevřený balkon. Pes už vůbec neslyší, dřív jsem na ni spoléhala, že by při sebemenším šustnutí spustila povyk, teď už o ničem neví. Bylo 4.30, prošla jsem celý dům, nic, a za půl hodiny přišlo vyspinkané dítě a už jsme nespali nikdo ![]()
rasaNori Ja uz spala s nozem u hlavy, ty divny zvuky me totalne vyschizovali a nas brabantik neni zrovna pes obranar.
Tabea Děkuju. Ještě to není úplně jisté, hlavně je to stres (fakt nemám ráda změny), ale věřím, že to bude dobrý.
bublifuk držím palce a přeju, ať je to dobré!
Evaeva u nas v dome soused pustil ciziho cloveka pomoci bzucaku, nezkontroloval kam ten clovek jde a vysledkem byly vykradeny sklepy. Stat se muze cokoli.
Ginger jasně, že může, nemůžeš se vyhnout všemu. Dřív to tady měly všechny domy, pak se to rušilo a teď se to zase vrací. U našich to mají několik let a zatím dobrý.
bublifuk držím palce!
rasaNori Myrtila Přidávám se do klubu, já včera ráno zjistila, že jsme celou noc spali s otevřenými vchodovnými dveřmi. Jako ne že nezamčenými, ale otevřenými, ne úplně dokořán, ale dost. Syn přišel domů až v půl osmé a prostě nezavřel.
Vtipný je, že muž teď není doma, takže na noc vždycky zamykám a večer v posteli jsem si uvědomila, že jsem nezamkla dveře, ale už se mi nechtělo vstávat!!!
Největší obavy teda mám, kdo se nám nastěhoval do domu, protože našeho oblíbeného švába Josého a celou jeho rodinu mám ještě v živé paměti.
bublifuk tak držím palce, kdybys potřebovala, dej vědět
Garfie No jo, vždyť vy už jste zase v Japonsku! Tak to je tam asi hodně bezpečno, když největší postrach je José? ![]()
Mně se v životě nestalo, že bych někde zapomněla klíče, nezamkla, nebo tak, ale v současném domě jsem už asi 3x nechala přes noc klíče zvenku v zámku, takže už od odpoledního návratu z práce
Vždycky tam ráno pořád byly.
Myrtila Já se tady vůbec nebojím. Docela mě teď pobavilo, když nám přišly nějaké pokyny ze školy a mimo jiné tam bylo, že podle místní vyhlášky nesmí děti být venku samy bez dospělého po jedenácté večer....
Na to zapomínání klíčů jsem expertka, to se mi stalo mockrát, doknce i když jsem bydlela v bytě v takovém sociálně vyloučeném domě, nebo jsem nechala klíče ve dveřích auta, jednou jsem nechala asi tři hodiny otevřenou garáž, klíče ve dveřích celý víkend a podobně.
Garfie Tak to už si pak člověk řekne, že měl fakt kliku, že tam na něj ty věci počkaly ![]()
bublifuk Centrum bych se psem taky nebrala, s tím "naším" už vůbec ne; v Praze byl pro mě ideál zelený sídliště a hned vedle les. Tak držím palce, ať něco dobrýho najdeš a ať se ti v nový práci líbí..
Sháním dceři na narozky, na bazaru jedna je a v textu inzerátu
Vynikající stav, aktuální cena Amazon.de cca 107 (jako české eshopy). Kompletní původní balení (viz foto) včetně nových alkalických baterií, velmi vhodné i jako dárek.
Tak jsem napsala že mám zájem a tohle přišlo jako odpoved:
Ano, je ve výborném stavu, asi jsme to koupili malému, když byl ještě o hodně menší, než je doporučené, a tak ho to nikdy moc nebavilo a hrál si s tim jen párkrát.
Tak jsem blázen já nebo ...?
rasaNorijá v tom rozpor nevidím, nový stav neslibuje ani inzerát.
continuity hm mě přišlo že když tam je napsané původní balení, tak je to celé nové:) no nic, jdu hledat dál...
rasaNori ne, to znamená, že pani má schovanou krabici.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.