"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Tak Betty
6143 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 18:12

Používáte někdo ochranné rukavice v kuchyni? Např u strouhání. 

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 18:49

Tak Betty jen když zpracovávám větší množství chilli papriček. 

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 19:47

Tak Betty myslíš ty jednorázové nitrilové? Já jo, mám alergii na syrové brambory, tak je používám dost často. 

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 20:34

Tak Betty máma je použiva komplet na vareni kvuli ekzemu na rukach a moc nadsena z toho nejsem. Bude to asi individualni, ale prijde mi, ze s temi rukavicemi ma clovek mensi tendence si behem vareni umyvat ruce mezi jednotlivymi operacemi. Ale ja jsem na tyhle veci obecne dost precitlivela.

Offline JankaM
3106 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 21:03

Jsou v Itálii skleněné lahve od piva vratné? 

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 25. srpna 2023 00:52

Myrtila No to jo! Hlavně to neříkej mému muži!

Tak Betty Občas na červenou řepu. A kdysi jsem s nimi umývala nádobí a prudce se mi zlepšily nehty. :-)

Offline rasaNori
8849 příspěvků moje polička 25. srpna 2023 06:29

Tak Betty jo když zpracovam testo nebo masovou směs. Nesnáším když se mi vejce s moukou nalepi na ruku

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 25. srpna 2023 16:52

Sweet Potato Nejhodnejsi

Offline Lenka22
2645 příspěvků moje polička 26. srpna 2023 17:42

holka hnědooká To mi trochu připomíná příběh o rozvodu knihkupce Dobrovskýho. Taky dobrej lumen.

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 31. srpna 2023 14:04

Nevíte, prosím, někdo, je možné přes praktického lékaře zajistit prostřednictvím domácích sester kapačku na zavodnění pro velmi špatně mobilního pacienta, u něhož je podezření na dehydrataci, ale ještě ne takovou, aby se dala zavolat záchranka?

Vím, že chodí dělat odběry, převazy, píchat injekce a tak, tak mě napadlo, jestli do toho spadá i toto.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 31. srpna 2023 15:40

wendulka spada

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 31. srpna 2023 16:03

moora 

Díky. To je moc dobrá zpráva.

Offline Lenka7717
95 příspěvků moje polička 01. zaří 2023 10:00

Máte někdo, prosím, zkušenost s objednávkou z eshopu news-parfums.com?

Offline Zuzuli
3778 příspěvků moje polička 02. zaří 2023 22:54

Ja bych se chtela zeptat vas, ktere chodite na psychoterapii, podle ceho jste vybiraly terapeuta.

Ja mam zatim jen jednu ne moc dobrou zkusenost pred lety, kdy jsem po asi ctvrtem sezeni skoncila, protoze jsem mela pocit, ze musim pokazde zase znova odvypravet, proc jsem s tim zacala, aniz bych mela pocit, ze se nejak posouvame, ale ja tam jen bez nejakeho kontextu chodim zvanit. Tehdy to jeste terapeutka zazdila takovym strasnym klise, ktere ale zcela odporovalo tomu, co jsem pred hodinou rikala, ze jsem s pocitem, ze me stejne vubec neposloucha, odesla a nikdy se nevratila. Ted bych ale potrebovala nejak systematicky zapracovat na uzkostech a netusim, jak vybirat. Ja ani vlastne nevim, co mam cekat a jak to ma spravne vypadat. 

Offline dupali
473 příspěvků moje polička 03. zaří 2023 10:12

Zuzuli já mám tedy jen zkušenost s dětskou psycholožkou a tu mi napoprvé skvělou poradila dětská lékařka. Teď dcera potřebuje spíš podpůrnou psychoterapii, takže soukromou terapeutku a tu mi zas doporučila psycholožka. Nechtěla jsem hledat slepě přes net. Takže bych dala na rady, zkušenosti a reference.

Třeba tu někdo poradí přímo. 

Offline AprilTwelve
1025 příspěvků moje polička 03. zaří 2023 10:30

Zuzuli já mám doporučení na Alivio na Hradcanske od kolegyně, která byla moc spokojená.  já tam byla zatím jen jednou, a to bylo fajn a lepší než moje předchozí terapeutka, ale na osobní doporučení to zatím je málo.  a jak píše Dupali,  raději na doporučení než úplně na blind na netu. držím palce, ať se ti povede najít. 

Offline Myrtila
5339 příspěvků moje polička 03. zaří 2023 14:03

Zuzuli Taky bych dala na doporučení, mně takto doporučil psycholožku švagr psycholog, ten to teda trefil i s ohledem na to, co a jak jsem chtěla řešit. Naslepo jsem byla dvakrát, jednou to celkem šlo a jednou to bylo dobrý, ale nejlepší na to doporučení. 

Offline Zuzuli
3778 příspěvků moje polička 03. zaří 2023 14:36

dupali AprilTwelve Myrtila no tu predchozi mi prave doporucila kamaradka, ktera k ni chodi uz snad pet let a je spokojena. Ale je fakt, ze ona resi uplne jine veci, nez ja. Spis sebevedomi, vztah s mamou... Se vsi uctou k terapeutum mi prijde, ze zrovna ty vztahy a seberozvoj resi kazdy, ale panicke ataky a uzkosti uz na tuhle bylo moc. Takze ja ted hodne tapu, jak si vybrat a neslapnout zase vedle. Moc lidi, co chodi na terapii neznam, tak nevim, koho se ptat