Zuzuli Teď nevím, jestli je tu mezi námi nějaká psycholožka, možná slniecko ? Třeba by ti poradila, jakého psychologa, s jakým výcvikem, hledat? Oni se mezi sebou liší tím, jak tu terapii vedou, a asi libovolný typ vedení není vhodný na libovolné obtíže a to, jak je chceš řešit. To by možná mohlo být něco, od čeho by ses mohla odpíchnout, pokud nebudeš mít od někoho doporučení.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Zuzuli Jestli chces, muzu ti do SZ poslat kontakt na terapeuta, se kterym ma kamaradka resici uzkosti dobrou zkusenost. Ale tezko rict, jestli sedne i tobe, to je vzdycky trochu loterie.
Vari budes hodna
Myrtila ona tahle se taky prezentuje, ze vycvik na uzkosti ma. Jinak bych tam nesla nekolikrat. Nevim, jestli si to predstavuju naivne, ale cekala bych nejakou kontinualitu v terapii, ne ze pokazde stravim prvnich patnact minut z hodiny vypraveni, co jsem ji tam rikala minule a co mi na to ona rekla, ale ze bude tak nejak v obraze a bude se to nejak vyvijet. Fyzioterapeutka si taky pokazde napise do karty jednu dve vety o tom, jake cviky mi dala na doma a co jsme naposled resily.
@slniecko nemela by si nejakou radu? Dekuju
Zuzuli No, podle mé zkušenosti tohle není úplně normální... aspoň u mě to vždycky mělo nějakou návaznost. Psycholožka si dělala poznámky a na další sezení se evidentně připravovala, navázaly jsme, kde jsme minule skončily.
Myrtila to můžu potvrdit i že své zkušenosti... poznámky si dělaly obě dvě a vždy to navazovalo...
Zuzuli ti o konkrétne není otázka výcviku, ale že je paní jednoduše lempl.
Jinak držím palce, s psychologem si musíš sednout a není to vždy jednoduché.
Rekonstruovali jste někdo kuchyň v paneláku s tím, že jste tam chtěli indukci? Dnes nám technik líčil, co vše je k tomu potřeba (revize PRE, nový a rovnou trojfázový jistič atd...) a vůbec jsou s tím velký ofuky. Což samozřejmě jednak všechno zdražuje a taky časově prodlužuje. Naivně jsem myslela, jak si to všichni dávají, že prostě koupíš, zapojíš do zásuvky a hotovo.
Lenka22 staci koupit indukci na 220, ne 380, nedej se odradit:-)
Lenka22 jo. My teda měnili i elektřinu, ale trojfáz na to nepotřebuješ, jak píše viktorka_od splavu
Mate nekdo zkusenost s optikami fielman? Byly jstr spokojene?
Lenka22 vetsina desek se da zapojit obema zpusobama, vubec to neres, jennsi zkontroluj u desky co chces, jestli to pujde.
viktorka_od splavu Evaeva 711990 díky za reakce, zuřivě googlujeme, voláme po baráku lidem a zjišťujeme, co a jak :-)
A sháníš na pojišťovnu nebo i jako samoplátce?
Mate nekdo zkusenost s optikami fielman? Byly jstr spokojene?
Mám dobrou zkušenost, dala jsem si tam dělat sluneční multifokály a brýle na čtení, obojí bez problémů, ochotná a vstřícná obsluha, příjemné jednání, rychlé zhotovení. Cena odpovídající tomu, co si člověk vybere ze široké nabídky, záleží, kolik člověk může a chce investovat.
Poraďte prosím absolutní nepivařce, jaká nealkopiva jsou dobrá?
Sweet Potato Birell. Jednoznačně nejlepší. Většině lidí chutná víc polotmavý, mně světlý. A dobrý je i Birell IPA, ten mi možná chutná nejvíc.
Ty s příchutěmi nepiju, tam neporadím.
Sweet Potato mně ty nealka přijdou víceméně stejná, Birell je dobrý a má teď ty zajímavější varianty. Nejlepší je, když někde natrefím na nealko z nějakého minipivovaru.
Anaj diky za pozitivni recenzi. Prave se mi tam libi obroucky ale nemela jsem zadne reference.
Zeptám se i tady, neznáte milýho, sympatickýho pastora jako oddávajícího na svatbě, ne církevní obřad, ideál Český Brod, středočeský kraj, případně ochotného dojet i z větší dálky?
Případně nějaké zkušenosti s matrikářkami z Brodu?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.