"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Karja
44770 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 13:52

Potřebovala bych poradit s dentální hygienou. Zuby mám dle zubařky dobrý, esteticky to v poslední době začalo pokulhávat, tak jsem se dnes chtěla někam objednat, ale v recenzích jsem si přečetla, že to ošetření občas bolí. A to nedám, to fakt nedám, stačí mi zubař...Fakt to bolí? Potřebovala bych se už opavdu trochu zbavit těch pigmentací. Možná jsem prase, ale na hygieně jsem byla jen jednou, kde se pouze ukazovalo, jak si mám zuby čistit, to mi řekla že umím dobře, doporučila mi kartáčky a šmitec.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 14:00
Reakce na Karja:

záleží, jak máte citlivé zuby a jak moc máte kamene.

nebudu nalhávat - mě to bolelo jako prase. strašně, jako by mi vrtali celou pusu. přestože jsem měla dásně potřené nějakým anestetikem. proto to znovu odkládám, přestože bych to nutně potřebovala.

Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 14:08
Reakce na Karja:

asi hodne zalezi i na te konkretni hygienistce a mnozstvi kamene

mne to poprve bolelo silene, prislo mi to horsi nez zubar, a jeste druhy den jsem mela dasne bolave, ale kdyz chodim pravidelne, tak ted uz je to brnkacka

jo a nektere lidi to nebolelo nikdy

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 14:40
Reakce na Karja:

No mňa to prvýkrát bolelo (mám citlivé zuby), lebo som hrdinsky odmietla anestézu... Ďalší krát som si nechala pichnúť injekciu a bolo to OK. Bez anestézy sa ma už ani nesmú chytíť

Offline edinka
30 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 14:49
Reakce na Karja:

Opravdu hodně záleží na konkrétní hygieničce.  Dřív jsem chodila k jedné, u které to bolelo jako čert, krev cákala všude, no hrůza :)

Pak jsem na doporučení našla osobu neuvěřitelně šikovnou, milou, u které to opravdu, ale opravdu vůbec nebolí (a že jsem tomu fakt nechtěla věřit). A to mám dásně hodně citlivé a rozjetou  paradontózu.

Postupně k ní začaly chodit všichni známí, kamarádi a všichni mají stejný názor.

Takže pečlivě vybírat, nejlépe na doporučení někoho. (Pokud jste z Prahy nebo okolí, můžu se podělit o kontakt, ale má hodně dlouhé čekací doby)

Online Potrefenáhusa
38926 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 15:32
Reakce na edinka:

Podelte,prosim. Mne to teda bolelo jako prase,pusu jsem mela rozrytou asi tyden.ale mne boli u zubaře vzdycky vsechno a strasne 

Offline Pinot Noir
29951 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 15:59
Reakce na Karja:

Mám zuby velmi špatné, navíc hodně citlivé, bez pasty Senzodyne nedám ani ránu. Ale zubní hygiena mě nikdy nebolela. Některé okamžiky bych označila za nepříjemné, ale bolest to není. Ovšem zubní kámen se mi tvoří minimálně, v podstatě jen na osmičkách, kam se hůř dostanu kartáčkem. Když jsem byla na hygieně poprvé, hygienistka říkala, že na to, že jsem tam ještě nikdy nebyla, mám zuby velice "čisté". Takže u mě jde spíš o to odstranění pigmentu. 

Offline Sweet Potato
40514 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 17:31
Reakce na Karja:

Já jsem cíťa, u zubaře nesnáším už jen to ležení s otevřenou pusou (pomóc topím se!), ale hygiena v pohodě. Nic příjemného, ale žádná děsná bolest. Následný pocit hlaďoučkých zubů báječný.

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 17:45

Dotaz. Velkej VEELKEJ pavouk (tak 1 cm tělo, i s nohama tak 2,5-3 cm-spíš ty tři) a má pruhovaný nohy. Točí se ke mě pandírkem, tak nevidím co má na zádech..nebojte, nedám sem fotku, ale řekněte mi, kdo to je? 

Edit: tak von asi křižák pruhovaný - je to možný? Škoda že mu nevidím na tu prdel

Offline Sweet Potato
40514 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 17:49
Reakce na Ounz:

Uf, já četla, že už jsou tady, imigranti jedni pruhovaný.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 18:03
Reakce na Ounz:

Pruhované nohy ma ešte strehúň. Ten je ale väčší (jedine že by to bol mladý jedinec) ale je to nočný tvor a ne pletie pavučiny. Tak asi nič no... To som zase poradila čo 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 18:10
Reakce na Ounz:

A nebude to križiak obyčajny alebo kútnik domový?

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 18:27
Reakce na paktofonika:

Ne asi fakt to bude ten pruhovaný křižak. Trochu sem googlila a jako sem na JM (kde prý se vyskytujou) a pokoušela sem se nenápadně mu kouknout na prdel a fakt ji má pruhatou  teď to ještě vyfotit (a pak to dám na insta muhehe, mezi těma chlebama se bude vyjímat  )

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 18:28
Reakce na paktofonika:

A ten obecnej to není (bohužel, toho bych si ráda vyfotila) 

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 18:29
Reakce na Sweet Potato:

Sem se nejdřív lekla, že sem napsala něco nekorektního, než mi to došlo  no jo, sou tady, spatřen na vlastní oči

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 18:31
Reakce na Ounz:

No som zvedavá na fotku :) Si statočná 

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 18:38
Reakce na paktofonika:

Statečnej je spíš on (ona), panč tam furt lezu a slídím a on tam pořád srdnatě visí 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 18:40
Reakce na Ounz:

No ale ten pruhovaný je fakt pekný. :D

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 18:48
Reakce na paktofonika:

Praavě