COS předem vzdávám,myslím,že to není móda pro prsaté
. A vzhledem k mému jazykovému vybavení odpadne i objednávka omlazujících preparátů. Zas se tu nabízí důvod k zamyšlení nad jazykovými kurzy ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Tak to je výzva ![]()
To štrikovanie alebo knihy? ![]()
To štrikování ( má to moc hezký), ale pravda, že nevím jakej máš základ ![]()
Raz som si ušila šál :D
Husa tvrdí že na tom nič nieje, ale ja jej to neverím!!! Jak to má krásne to určite nieje len tak. A sveter s nórskym vzorom?? No keď sa budem v zime nudiť tak možno si k tomu sadnem.
No já to zkoušela kdysi a moc mi to nešlo, ale háčkování jo. Radši to nebudu ani zkoušet :)
Ale fuj!Chtit takhle jit s davem! :-) :-)
Tak já třeba v anglině bez problému čtu odborný knihy (a dala sem i pottera, ale tak to asi každej), ale když sem na přednášce, tk už se musím víc soustředit a mluvení je peklo. Prostě to nedělám, tak nejsem zvyklá, neumím to
Ted se moje sebevedomi propadlo zase dolu, pottera by dal v aj asi kazdej. Boze, citim se tak nedostatecne!!!! Kdyz me ta anglictina fakt nejde ( jde kazdymu, tak jsem asi debil). Skromne pripoustim spanelstinu,rustinu na B2, ale to neni zasluha, od ctvrte tridy az po gympl...
Zina Jsi mě rozesmála
. Já to to mám hodně stejný, furt jsem se neodvážila ani na zahraničním eshopu něco koupit... COS mi vůbec nesluší a tak. Kromě toho mám teda ty jazykový mezery značný, protože z němčiny jsem sice maturovala, ale to je už 15 let (a od tý doby nic). A s angličtinou jsem začala letos v únoru, za půl roku jsem se vyškrábala někam na úroveň 6. třídy a zkouším číst zrcadlový texty pro mírně pokročilý, což obvykle skončí tím, že ty strany dočítám v češtině...se nějak zapomenu.
A jsem fakt nadšená, že z kynutýho těsta umím aspoň obyčejný tvarohový buchty a vánočku, protože to ostatní už poovažuju za nedosažitelný cíle.
P.s. Na cos jsem moc vnadna. Sakra! Ale mam Ozalin a škrobenku!![]()
A Cif nemáš? Máš:-D Já jsem na tom obdobně jako zde se prezentující looseři:-) S odbornou knihou mám co dělat v češtině:-D.
Šišbarón, já to tak nemyslela, já jen aby to nevypadalo, źe se kasám.. hele já zas neumím rusky ani španělsky..
Cif mám! ![]()
Klid, to se poddá. A začla bych tím chlebem ![]()
Panebože...proč tím nejtěžším?!?!![]()
Ono to s tou španělštinou není tak žhavý. Ruštinu jsem předloni měla na B2, ale teď už jen rozumím, ale nejsem moc schopna hovořit.
Tak jsem včera koupila ten zázrak Philips Lumea na srst...
Má někdo zkušenosti a nějaké tipy, triky, vychytávky, co a jak ?
Samozřejmě návod si přečtu, ale:
-chloupky při aplikaci musí být jak dlouhé?
-je pak kůže nějak podrážděná?
- po aplikaci nějak odpadnou samy nebo se to pak ještě musí oholit?
Děkuji
Ono je to fakt asi o tom cviku, když člověk musí, tak se pak rozmluví..
Naopak, nejlehčím, vždyť kyne sám ![]()
no já nevím,mně se asi i vždycky nějak SÁM nepovedl, či co.... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí