"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 08:43
Reakce na Berta:

na srst 

Offline AmelieM
130 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 09:02
Reakce na Berta:

Tak jsem  včera koupila ten zázrak Philips Lumea na srst...

Má někdo zkušenosti a nějaké tipy, triky, vychytávky,  co a jak ?

Samozřejmě návod  si přečtu, ale:

-chloupky při aplikaci musí být jak dlouhé?

-je pak kůže nějak podrážděná?

- po aplikaci  nějak odpadnou samy nebo se to pak ještě musí oholit?

Děkuji

Ten zázrak sice nemám, ale podle informací, které tu proběhly, mám pocit, že před aplikací musí být pokožka oholená. Takže nic neodpadne, ale mělo by toho postupně dorůstat míň.

Offline RoSa
10200 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 09:03
Reakce na Berta:

Tak to si s Tebou počkám na ty rady! Mám úplně stejné otázky.

V košíku ho mám už asi měsíc. Čekala jsem na odpověď prodejce, zda to funguje i ve stavu nabíjení. Včera odpověděl, že prý ano - tak do toho taky půjdu.

Jaký máš model, ten dražší s nástavcem na obličej?

SC1995 nebo SC1997?

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 09:10
Reakce na RoSa:

no  já mám

tento 

BRI 956,   vůbec jsem nevěděla, že nějaká verze SC  existuje..tak snad jsem nekoupila blbě!

Má nástavec i na obličej a dá se použít se šňůrou i bez 

nějak nedokážu poznat, čím se ty  verze BRI a SC liší, kromě toho, že SC je levnější  To jsem zase jednou "ušetřila" 

Offline Sweet Potato
40514 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 09:14
Reakce na Berta:

Neodpadá, srst musíš předtím shodit. Nepříjemné pocity se nekonají, pokud to nepřeženeš s intenzitou. A zázrak taky ne, teda pokud jsi tak nedůsledná a nesystematická jako já.

Offline barbucha blogger
35956 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 10:13
Reakce na RoSa:

To jsem teda zvědavá a ráda si počkám na výsledek  

Připadá mi zajímavý, že se člověk musí stejně nejdřív oholit, resp. odchlupit - což i bez zázračnýho přístroje vydrží docela dlouho... takže stejnýho výsledku by možná šlo dosáhnout i přikládáním kouzelnýho proutku, o půlnoci chycený žáby, sušenejch bleších srdíček a podobně

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 10:17
Reakce na barbucha:

dlouho?  no u mě už zase tak za dva až 3 dny  jsou zase rostoucí chloupky vidět a holení mě právě strašně dráždí a dělají se mně pak  vyrážky, takže  je otázka, jestli je lepší srst nebo vyrážka...

Offline barbucha blogger
35956 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 10:22
Reakce na Berta:

Hm, mně se podařilo částečně omezit výskyt chlupů na téměř polovině hnát i bez zázračnýho přístroje  Ale neholím se v pravým slova smyslu, depiluju. Což vydrží, a bez strniště, rozhodně a bezpečně aspoň dva tejdny.

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 10:34
Reakce na barbucha:

to jo, s nohama v tomto směru problém nemám,  tam  vytrhávám strojkem a pohoda lahoda...já mluvím    tříslech, tam si od toho slibuji ten zázrak... protože vytrhávání  tam fakt pro bolest nedávám a po klasickém holení jsem pak  osypaná jako s kožní chorobou.

Offline barbucha blogger
35956 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 10:47
Reakce na Berta:

Těsně kolem kalhotek/plavek ještě vytrhávám, fakt je, že kousek dál taky holím, ale bez vyrážky a dalších potíží. Ve sprše hotovo během pikosekundy... k tomu nic jinýho pořizovat asi nepotřebuju.

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 11:11
Reakce na barbucha:

Však já ti to nevnucuji. To, že ty nemáš problém ale  neznamená, že ho nemůže mít někdo jiný.  No sama jsem zvědavá, jak ten krám bude fungovat.

Offline barbucha blogger
35956 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 11:57
Reakce na Berta:

Jo jasně, já jen moc nevěřím na zázraky

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 12:15
Reakce na barbucha:

Brazilská depilace cukrovou pastou je zázrak na tři tejdny, pro nás míň outlocitný i na čtyři až pět!

Offline Karja
44770 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 12:20
Reakce na Berta:

Já jsem si o tom teď četla nějaké recenze (od mimbazaru po omlazení, takže bez reklam na výrobek:-D)a nevidím to nějak zvlášť negativně, většinou dámy psaly, že jim to pomohlo, sice míň než čekaly, ale pomohlo. Na základě toho jsem taky uvažovala o koupi, ale vzhledem k tomu, že nemám žádné problémy s běžnými metodami depilace je to pro mě vlastně zbytečné.

Offline barbucha blogger
35956 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 12:20
Reakce na Mutziputzi:

Ale to je prej libůstka pro markýze de Sade  

20970 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 12:22
Reakce na barbucha:

Jako depilace nohou poprvý, bych to tak popsala

Offline 999
19839 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 12:32
Reakce na Mutziputzi:

Pro mě byla brazilská depilace zázrak na osm! dní... Opakováno 6x, sice ubývaly, ale od osmeho dne opět rostly... A bolelo to jako sviňa teda...

20970 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 12:33
Reakce na 999:

To já teda třetí tejden bych se nemusela před nikym stydět, ten pátej tejden už jako...no už bych neriskovala

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 12:35
Reakce na 999:

kdybych na to někdy šla, měla bych to stejně. byla jsem na cukrové pastě na nohy, a to týdne vše zpět + zarůstání a celkově peklo, které trvalo ty následující dva týdny. na některé přírodní úkazy je i laser krátký, natož cukr představa, že bych vydržela tu nepředstavitelnou bolest, a pak by se stalo tohle 

20970 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 12:39
Reakce na Jiná Realita:

Mě naopak "depilátorka" ujišťovala, že po správně provedený depilaci cukrovou pastou nezarůstá nic a podráždění žádný, já to teda potvrzuju, bolest je představitelná