na srst ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Tak jsem včera koupila ten zázrak Philips Lumea na srst...
Má někdo zkušenosti a nějaké tipy, triky, vychytávky, co a jak ?
Samozřejmě návod si přečtu, ale:
-chloupky při aplikaci musí být jak dlouhé?
-je pak kůže nějak podrážděná?
- po aplikaci nějak odpadnou samy nebo se to pak ještě musí oholit?
Děkuji
Ten zázrak sice nemám, ale podle informací, které tu proběhly, mám pocit, že před aplikací musí být pokožka oholená. Takže nic neodpadne, ale mělo by toho postupně dorůstat míň.
Tak to si s Tebou počkám na ty rady! Mám úplně stejné otázky.
V košíku ho mám už asi měsíc. Čekala jsem na odpověď prodejce, zda to funguje i ve stavu nabíjení. Včera odpověděl, že prý ano - tak do toho taky půjdu.
Jaký máš model, ten dražší s nástavcem na obličej?
SC1995 nebo SC1997?
Neodpadá, srst musíš předtím shodit. Nepříjemné pocity se nekonají, pokud to nepřeženeš s intenzitou. A zázrak taky ne, teda pokud jsi tak nedůsledná a nesystematická jako já.![]()
To jsem teda zvědavá a ráda si počkám na výsledek
Připadá mi zajímavý, že se člověk musí stejně nejdřív oholit, resp. odchlupit - což i bez zázračnýho přístroje vydrží docela dlouho... takže stejnýho výsledku by možná šlo dosáhnout i přikládáním kouzelnýho proutku, o půlnoci chycený žáby, sušenejch bleších srdíček a podobně ![]()
dlouho? no u mě už zase tak za dva až 3 dny jsou zase rostoucí chloupky vidět a holení mě právě strašně dráždí a dělají se mně pak vyrážky, takže je otázka, jestli je lepší srst nebo vyrážka...
Hm, mně se podařilo částečně omezit výskyt chlupů na téměř polovině hnát i bez zázračnýho přístroje
Ale neholím se v pravým slova smyslu, depiluju. Což vydrží, a bez strniště, rozhodně a bezpečně aspoň dva tejdny.
to jo, s nohama v tomto směru problém nemám, tam vytrhávám strojkem a pohoda lahoda...já mluvím tříslech, tam si od toho slibuji ten zázrak... protože vytrhávání tam fakt pro bolest nedávám a po klasickém holení jsem pak osypaná jako s kožní chorobou.
Těsně kolem kalhotek/plavek ještě vytrhávám, fakt je, že kousek dál taky holím, ale bez vyrážky a dalších potíží. Ve sprše hotovo během pikosekundy... k tomu nic jinýho pořizovat asi nepotřebuju.
Však já ti to nevnucuji. To, že ty nemáš problém ale neznamená, že ho nemůže mít někdo jiný. No sama jsem zvědavá, jak ten krám bude fungovat.
Jo jasně, já jen moc nevěřím na zázraky ![]()
Brazilská depilace cukrovou pastou je zázrak na tři tejdny, pro nás míň outlocitný i na čtyři až pět!
Já jsem si o tom teď četla nějaké recenze (od mimbazaru po omlazení, takže bez reklam na výrobek:-D)a nevidím to nějak zvlášť negativně, většinou dámy psaly, že jim to pomohlo, sice míň než čekaly, ale pomohlo. Na základě toho jsem taky uvažovala o koupi, ale vzhledem k tomu, že nemám žádné problémy s běžnými metodami depilace je to pro mě vlastně zbytečné.
Ale to je prej libůstka pro markýze de Sade
Jako depilace nohou poprvý, bych to tak popsala![]()
Pro mě byla brazilská depilace zázrak na osm! dní... Opakováno 6x, sice ubývaly, ale od osmeho dne opět rostly... A bolelo to jako sviňa teda...
To já teda třetí tejden bych se nemusela před nikym stydět, ten pátej tejden už jako...no už bych neriskovala![]()
kdybych na to někdy šla, měla bych to stejně. byla jsem na cukrové pastě na nohy, a to týdne vše zpět + zarůstání a celkově peklo, které trvalo ty následující dva týdny. na některé přírodní úkazy je i laser krátký, natož cukr
představa, že bych vydržela tu nepředstavitelnou bolest, a pak by se stalo tohle ![]()
Mě naopak "depilátorka" ujišťovala, že po správně provedený depilaci cukrovou pastou nezarůstá nic a podráždění žádný, já to teda potvrzuju, bolest je představitelná![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí