MP Meri ty funkční věci po spocení smrdí dost často se mi zdá. Pomáhá mi dezinfekce z DM, přímo ta jejich.
Mně pomáhá je vyprat ![]()
MP Meri ty funkční věci po spocení smrdí dost často se mi zdá. Pomáhá mi dezinfekce z DM, přímo ta jejich.
Mně pomáhá je vyprat ![]()
Můj muž stále umanutě používá látkové kapesníky, tak to je jediné co peru na 90.
MP Merijá zas ne svým věku pořád neumím pořádně vyprat utěrky (trápím je i v savu a tak různě stále fleky), pánské nátělníky šedé místo bílé, kapesníky flekaté..atd. Zkouším různé prášky, gely a je to všechno stejný. Už jsem na to snad i rezignovala.
barbucha
to mě taky ![]()
Ale právě že to smrdí i po vyprání tak potom nasadím i desinfekci.
MP Meri detsky M&S se srazi hodne, to je proste typem latky. Taky jeste novej Lindex. Pri prvnim prani se to srazi a pak uz s tim nehne ani susicka.
Není tu čistě náhodou někdo, kdo se zabývá historií kosmetiky a parfémů? Foto ilustrační.
Lenka22 na bílé mi funguje dobře sanytol na bílé prádlo. Mám i ten na barevné, funguje dobře na fleky od jídla, ale občas vyžere fleky tam, kde nebyly![]()
Na bílý pradlo mi přijde dobrej sypkej zelenej denkmit, dostala jsem takový příšerně zaprany sedivy látkový pliny ke spotřebě a par prani v denkmitu z nich udelalo zase bily
711990 ten ms mi přijde, ze se srazi furt dal pryč, ale je to přesně taková tlustá kvalitní mekka bavlna
Já teda utěrky ještě peru na 90. Moje pračka má program čištění pračky, ale poslední dvě puštění mě stály 1500,- jedno, prootže pak se ta pračka zasekla
Lenka22 ono jak se to jednou zapere, tezko to pak pousti, proto to taky porad tejram na 90.
Hele, já mám blbou zkušenost, že jak ten smrad nevypereš napoprvé, tak pak už nikdy. A ano, narvaná pračka, málo vymáchání a pomalý sušení je cesta do popelnice. Přijde mi, že spousta lidí to nevnímá a doma se do těch ručníků utírají. Pak je dají na 40, zopakují ten postup a je to. Já mám zvyk všechno oblečení a prádlo očuchávat.
![]()
pokud to nesmrdi tou ztuchlinou ale potem, pak se to pralo na moc nizkou teplotu, proste kdo ma cpici pot musi prat nejmin na 60 a hlavne ty hadry nenosit vic nez jednou. myslim, ze by to meli pravidelne vysilat v televizi tohle doporuceni, mozna bych pak obcas i vlezla do mhd![]()
Kokoska Ja si naopak myslím, že jsou dnes ty prášky tak ekologický, že perou hůř. Aspoň kdysi nebyly všelijaké Vaniše apod. na skvrny a prádlo bylo fakt bílé. Taky se pralo a máchalo ve větším množství vody a namáčelo se. To je taky fakt
Na bílý pradlo mi přijde dobrej sypkej zelenej denkmit,
Prosím je to tenhle?
https://www.dm.cz/denkmit-praci-prostredek-na-bile-pradlo-summer-rain-p4066447502602.html
rozarka nekdy teda peru uterky i s predpirkou, kdyz jsou hodne spinavy. On s tim muz obcas setre linku at je na ni cokoli, ja to omatlam v necem pri peceni, tak misto lavoru se savem nastavuju predpirku.
Lenka22 Moje mamka tohle pere v prášku savo, tvrdí, že ten vypere cokoliv :-). Ale asi to bude dryák.
Já občas proženu utěrky na 90, ale mám je flekaté a je mi to úplně jedno. Čemu to vadí?
Pinot Noir nicemu ![]()
Evaeva sanytol jsem zkoušela, teda v jedné várce třeba, ale jedno vyprání asi nic neudělá, aspoň mě to nepomohlo.
Potrefenáhusa zelený sypký denkmit mám teď zrovna nově koupený, tož vyzkouším.
Karja s čím ty utěrky pereš na 90°? Já mám v jedné várce tak 4 ks, to musím k něčemu přidat - ručníky a ostatní bílé, to zase se mi nechce tejrat na 90.
Kokoska já jsem ty nátělníky prostě vyhodila, protože ani savo s nimi nehnulo, ani nic jiného. S tím zapraným fakt nic nehne. Předpírku zkusím..ale zase - mám 4 ks utěrek, a s ostatním bílým to uplně nechci prát, zdá se mi, že tím se to víc ničí, no ale nevím :-)
Pinot Noir estetum ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.