continuity Mně se taky dneska nezdálo, že by foukalo, ale během pobytu na pískovišti jsem prochladla docela slušně ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Prosim vas, co je to "baba za zavesem"!? Uz jsem na zminku o ni narazila asi ve trech vlaknech, a nemuzu prijit na to, co (nebo kdo) to ma byt
MP Marge to měla Pinot Noir jednou ubytování na Moravě, kde byli od majitelů odděleni jen závěsem. A ta paní, co to pronajímala, nebyla moc přátelská![]()
Mulen My jsme bydleli před lety tady, tehdy to bylo úplně nové
https://rozewskabliza.com.pl/
brrr já jsem si, říkala, že si psala, že si tam byla taky
To vypadaá, že je daleko od vlaku :( Kdy jste tam byli? Jaké bylo počasí? Co jste viděli?
Mulen v koupelna ta drevotriska nebyla uplne prakticka, vypadala, ze brzo zplesnivy, ale zadny smrad jsem tam nemeli. Ale byli jsme tam uz pred 5? lety, mozna to mezitim jeste zaslo.
jidlo bohuzel bylo dost tristni, je tam takova jedna ulice restauraci, kde vsude maji prakticky jen smazenou rybu, coz mi teda u more prislo lito. Mozna je tam nejaka vyjimka, ale zkusili jsme to trikrat a se stejnym vysledkem. My jsme si nakonec nakupovali v supermarketu a varili sami.Ale je tam pekna pekarna, podle nahledu v Googlu je to asi Konkol a vedle je outlet sportovni znacky 4F, manzel si tam koupil bundu za par korun a porad je s ni velmi spokojeny, takze doporucuji na nakupy :)
takhle na tom googlu to ukazalo nejaky apartman cerny kormoran, ze ma vyborne hodnoceni
a i naproti tomu apartamenu na wydmach byly nejake novejsi (podle googlu Hothel), ale tam nemohli psi, takze pro nas nevhodne :)
jinak urcite doporucuju Hel, Jastarnie je takove jako lazenske mestecko, Hel je konec sveta :)
baltikČerného kormorána mám od rána bloklého
. Je hned u nádraží, to bude manžel nadšený! Tu Jastarnii nakonec možná zruším.
Vařit si budem určitě, ale chtěla jsem občas zajít do restaurace. No třeba se za tu dobu zlepšili. Pekárna zní super, a je blízko Kormorána. Chceme si zajet taky trajektem na jeden den do Gdaňsku, na to se docela těším.
Mulen Byli jsme tam před už skoro devíti roky, ale autem. Bylo jsme koncem srpna a byl hic, normálně jsme se i koupali (celý den nikde nevydržíme).
Ale teď jsem si vzpomněla, že od nás ze vsi tam má jedem chlápek k pronájmu apartmány. Je to taky u toho majáku, to je asi pro vás z ruky, co?
brrr myslíš tady? Mají webovky? Tam někde jsem měla předvbranej i kemp s chatkama. Zas tak zruky to asi nebude
Mulen Ne, u majáku v Rozewie
Mulen jo, taky jsme jeli lodi do Gdansku, bylo to fajn, tam jsme naopak narazili na vynikajici restuaraci, uz jsem ji rano hledala na mape, ale nejsem si jista, proberu to v poledne s manzelem a poslu tip.
my jsme tam teda byli jednou na zacatku kvetna a jednou v zari a oba terminy bylo chladno na vetrovku, hodne tam fouka
a na vikend tam najizdi domorodci k mori, tak doporucuju odjet jinam
continuity Tak to vypadá, že se tam půjdem najíst tak jednou![]()
MP Marge museli jsme dovolenou ukončit po pár dnech, z popisu "majitel v domě", což jsme už několikrát zažili a bylo to v pohodě, se tady vyklubalo bydlení oddělené jen korálkovým závěsem, navíc bez slíbené vlastní kuchyně. To bychom i přežili, ale paní za tím symbolickým závěsem neustále hlasitě komentovala chování našich dětí i nás rodičů a dávala najevo, jak moc ji ser**e.
Moc pěkná dovolená to byla! ![]()
Mulen V Pucku u přístavu je perfektní rybí restaurace.
Samantha brat dnes poslal fotky snehu v Zakopanom.
brrr Tak to je daleko :(
V Gdaňsku jsem byla týden všechny restaurace byly skvělé. Všude mi moc chutnalo. Takže bych se toho nebála.
Mulen No, ale závidím ti to, vypadá to tam nádherně, už jsem si koukala, kolik je to hodin jízdy a hodně.... Jako fakt ten Hel vypadá jako místo pro mě, pak dej report!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí