"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 15. března 2024 14:58

Nemáte někdo kód na AboutYou? Děkuju 

Offline Myrtila
5357 příspěvků moje polička 15. března 2024 15:18

stes barbucha No, už to taky mírně redukuju, a zatímco dřív jsem si kupovala všechny eknihy, co jsem chtěla, hned, jak vyšly, tak teď už s něčím čekám, až to bude papírové u nás v knihovně. 
dorota Zrovna ten poslední Galbraith mě stál snad přes pětistovku, ale ve slevě. Protože zrovna tuhle sérii mám opravdu ráda, tak jsem to za to dala, ale odpustila jsem si pár jiných knížek. Docela jsem u toho vzpomínala, jak se ještě relativě nedávno dala vychytat cena, ekniha do 200, někdy i do 150 korun. 

Offline dorota
1231 příspěvků moje polička 15. března 2024 19:36

Myrtila tak e-knihu za takú nízku cenu som nikdy nekúpila, väčšinou ma e-knihy stáli cca 10 eur a viac. Aspoň teda tie žánre, čo čítam. Veľa kníh si nekupujem, tak 3-4x do roka, príp. knihy dostávam ako darček. Využívam tiež knižnice.

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 15. března 2024 21:15

G

Offline Myrtila
5357 příspěvků moje polička 16. března 2024 01:43

dorota Tady v ČR je eshop palmknihy (má knihy i ve slovenštině), který mívá v polovině října "narozeniny", a v tu dobu ty knihy hodně zlevňuje, tak jsem si jich většinu nakupovala v tomto období. Ale vloni už ty knihy i v té slevě stály víc, než dřív bez ní. 

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 16. března 2024 09:15
Reakce na Myrtila:

dorota Zrovna ten poslední Galbraith mě stál snad přes pětistovku, ale ve slevě. 

​Koupila jsem si taky a lituju toho. Za takovou uměle natahovanou slátaninu je to škoda peněz.

Offline Myrtila
5357 příspěvků moje polička 16. března 2024 09:40

barbucha Vidíš, a mě to bavilo, miluju dlouhé knihy

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 16. března 2024 09:55

Myrtila 

No, ty věčný a sáhodlouhý "přepisy" internetový komunikace mě vedly k podezření, že je autorka placená vod stránky

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 16. března 2024 13:07

Mam dva blbe dotazy. 

Proc ted kazdy influencer na IG vari v gumovych rukavicich? To se stiti toho suroveho masa? Proc si neumyje potom ruce? Dalsi zbytecny plast....

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 16. března 2024 13:07

A ten druhy jsem zapomněla, tak zase za chvili

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. března 2024 13:10

Candance já připravuju maso v gumových rukavicích možná dýl než existuje igZa ty roky jsem si teda celkem zvykla, ale když jsem začala vařit, tak příprava syrového pro mě bylo fakt utrpení.

Offline dorota
1231 příspěvků moje polička 16. března 2024 13:20

Myrtila som na tom rovnako. Tiež milujem hrubé knihy.

Offline brrr
12369 příspěvků moje polička 16. března 2024 13:52

Candance Evaeva Vůbec mě nenapadlo, že někdo připravuje doma maso v rukavicích. Myslím, že to není automatické ani v restauracích,ani v řeznictvích.

Doma mám na maso extra prkýnko a přiznávám, že nerada šahám na kuřecí. To si myju ruce při nejmenším kontaktu.

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 16. března 2024 13:54
Reakce na Candance:

Mam dva blbe dotazy. 

Proc ted kazdy influencer na IG vari v gumovych rukavicich? To se stiti toho suroveho masa? Proc si neumyje potom ruce? Dalsi zbytecny plast....

​no nejenom plast, ale pokud si nemění ty rukavice za každým, tak je to super kontaminace ostatního jídla..mytí rukavic nemusí pomoct, je to jiný typ povrchu..to zas někdo někde viděl ty černý a přišlo mu to super a ostatní to okopčili..je to legrační, jak si všichni navzájem kopírujou ty nápady a přetáčej to znova a znova a znova..

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 16. března 2024 13:54
Reakce na brrr:

Candance Evaeva Vůbec mě nenapadlo, že někdo připravuje doma maso v rukavicích. Myslím, že to není automatické ani v restauracích,ani v řeznictvích.

Doma mám na maso extra prkýnko a přiznávám, že nerada šahám na kuřecí. To si myju ruce při nejmenším kontaktu.

​a tak se to má dělat

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 16. března 2024 13:56

Rukavici si beru, pokud mám na ruce přeba ránku ale poťrebuju vařit a péčt a dotýkat se jídla, a to se mi stane málokdy

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. března 2024 14:13

brrr mně přijde, že se mi dostává za nehty. Ale já to fakt nedělám ráda, je to iracionální, ale aspoň už jsem schopná to maso připravit. Rukavice pak hned vyhodím, extra prkýnko mám taky. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 16. března 2024 14:30

Evaeva tak za nehty se dostava lecos... 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. března 2024 14:39

Candance já měla k syrovému fláku masa vždycky odpor, iracionální, ale silný

Offline Tabea
8149 příspěvků moje polička 16. března 2024 15:21

Já si teď brala rukavice na dělání těsta (pizza, Linecké), protože mám strašně suchou kůži na rukou.