prací sodu má Rossmann běžně, mají teď v nabídce víc produktů od Allnature - bílej ocet, peroxid, kyselinu citronovou apod.
Akorát ty ceny - prací soda Tierra Verde v DM 100,- Kč, zatímco AVA v PEMI 30,- Kč.
Člověk musí být furt ve střehu![]()
prací sodu má Rossmann běžně, mají teď v nabídce víc produktů od Allnature - bílej ocet, peroxid, kyselinu citronovou apod.
Akorát ty ceny - prací soda Tierra Verde v DM 100,- Kč, zatímco AVA v PEMI 30,- Kč.
Člověk musí být furt ve střehu![]()
Garfie a když teda Japonci vyjedou z toho svého prokazaneho parkovacího místa někam, tak parkuji kde?
Chápu, že asi po městě používají hromadnou dopravu, kam jezdí autem, na nákup, na dovolenou?
jerry ale pemi je jen jedna ![]()
pamatuju ten šok, když ji zrusili u nás na Palmovce a já tam vlezla a divila se, kam zmizelo 9/10 sortimentu a ona z toho byla Teta ![]()
Prací sodu mívají i v menších smíšených zbožích, v těch neřetězcových. A nebo případně v bezobalových obchodech, to budou pro změnu spíš větší města. V nich bývá i kyselina citronová, bílý ocet, perkarbonát a tak.
edit: a ještě se tenhle sortiment prý dá objednat na Eva drogerie, ale neověřovala jsem.
Eee, co je bílý ocet?
andulka01 Trochu koncentrovanější ocet (10%), který není dobarvený a používá se na úklid.
Raduza No na přece na parkovištích, většinou placených.
Řekla bych, že překvapivě auta používají asi jako u nás, to třeba před deseti lety fakt nebývalo.
dzizisketa No, normální ocet smrdí, ne?
To může někomu asi vadit, když třeba uklízíš malou koupelnu.
Myrtila Bezobalový obchod u nás zanikl
to jsem byla dost smutná, jednak jsem měla "crush" na prodavače a jednak tam měli kromě mnoha i záhadných luštěnin různé takovéhle věci.
Aranel bílý ocet smrdí úplně stejně. Já podlehla tomu instatrendu a je to hroznej smrad
na koupelnu, kde se nedá vyvětrat, používám pořád malinovej Frosch, ten je nej ![]()
....Je tu hodně parkovacích domů a pak malá parkoviště mezi domy, třeba jen pro pár aut. A hodně tu fungují taková ta podzemní, pro tři auta, jako "výtah".
Žádný stání před domem jako u nás!!! :-)
Ano, to je přesné. Pokud tady bude hodně pakovacích domů a jiných stání, bude možné auto "uklidit".
S ohledem na to, že povinnost dodat stání pro auto je jen pro nově stavěné domy (což je jasné, již postavené domy těžko budeme podhrabávat) , tak si ještě ve městech chvilku počkáme.
Já právě taky chodila na Palmovku. Ale jedna z variant cesty z práce je i Olšanské náměstí, takže mám vystaráno. A protože mají obří e-shop, tak jsem si zvykla nakoupit v něm a pak jen bez nutnosti hledat v obchodě jen vyzvednout (ale stejně vždycky kouknu, co mají novédo
).
Samantha Já myslím, že by se developerská výstavba měla trochu zaměřit i na ty parkovací domy, mslím, že z toho taky může být slušný zisk. Jinak teda musím říct, že ty ulice bez zaparkovaných aut jsou opravdu super. I když je to jeden z důvodů, proč tu neřídím. ![]()
Garfie jenže to musí někdo aspoň pokutovat to blbé parkování. U nás místa v garážích i volná vzdálenější parkoviště jsou, ale stejně parkují čtyři auta v zatáčce.
Evaeva Víš co, proto jsem psala, že ten zákon platí od 60. let, to jsou léta praxe a odříkání! ![]()
U nás něco takového jen tak ze dne na den asi nezavedeš....
Garfie je mi to sympatické!
Myrtila děkuji :-) takže zůstávám u klasiky
No ja myslim, ze situace je v Praze dlouhodobe neudrzitelna a nejaky razantni krok bude muset driv nebo pozdeji prijit. Mame auto jedno, ale zname rodiny, ktere maji 4, protoze 4 clenove ridi, protoze mhd proste nepouzivaji a financne je to nijak netrapi. Parkovaci domy chybi pro dojizdejici do prace, stejne tak parkovaci domy u vlaku jedoucich do centra. Vzdyt i kolem domu nasich, ve meste na Praze-vychod, parkuji lidi z okolnich vesnic, co tam presednou na PID autobus. Vypada to tam rano silene.
Jak doslo k te zamene pacientek na Bulovce. Pochopila jsem, ze jedna sla na kyretaz. To se nedela tesne pred timhle zakrokem nejaky kontrolni ultrazvuk? To clovek proste prijde a hned dojde k zakroku?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.