Samantha jak to ma byt velke? Mne se libi tahle, ale je dost mala. Moser ma krasne veci, ale cenove teda uplne jinde.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
RoSa Kokoska Obě jsou pěkné...
Já našla nádhernou, Váza Hruška z českého broušeného křišťálu Moser
uvidíme, zda se vejde do limitu.
Samantha 13cm je hrozně malinká, to je tak na konvalinky, ne? ale je krásná!
Sušíte vlněné věci v sušičce? A jestli jo, tak na jaký program? Já mám akorát nějaký wool finish, má jen šest minut.
RoSa Nojo, no... na větší nebudou penízky. Ale dala by se využít i jako těžítko ![]()
RoSa
pěkná... hmm, nechám to uležet, už tak se mi bude zdát o střepech ![]()
Děkuju za pomoc
on ten systém je nastavený dobře, problém je řetězení chyb. To.se hlídá všude, kde jde o život, aby jedna chyba nezpůsobila problém. Je to třeba stejné u letadel.
Zrovna u ty kyretáže si myslím, že byl ten řetězec pochybení hodně dlouhý. Stačilo by, aby kdokoliv že zdravotníků nepředpokládal, ale ptal se a opravdu se ujistil.
Já mám pocit, že se dotyčné na jméno ptali, ale těm vietnamským je blbě rozumět a pletou se, jsou pro nás nezvyklý... navíc pacientka zjevně naopak neuměla česky, fakt ten řetězec tam "zafungoval" oboustranně a ukázkově
No, teď se nedoplatěj.
Krásnej art deco porcelán (i sklo) - novej - vystavujou ve výlohách U Černé Matky Boží v Celetný, ale nevím jestli to prodávají přímo taky tam, nebo jen v umprum muzeu, pod který patří.
Evaeva já nesuším. Pokládám naležato na šňůry. Trochu se to prověšuje, ale výsledek byl zatím vždy v pořádku.
barbucha oni se ptali jestli je paní Tamara. Ale správně se meli ptat, jak se jmenujete?
To by jim řekla, že je Taťána a je vymalováno.
Samantha koukala jsi na designshop.cz ? Kupovala jsem tam vazu segre, doporucuju tam zajit osobne, pokud jsi z Prahy.
Evaeva jen nalezato na rucniku na susaku. Vlnene saty na raminku. Do susicky bych si to netroufla dat.
Dík, to mi nějak rezonovalo v paměti, ale nevzpomněla jsem si, čumenda je možná, ba vítaná
Samantha ještě na radua crystal koukni
Ty jsou hezké, dokonce si myslím, že nedávno tady jedna z těch váz byla v souvislosti, co do ní ...
Každopádně moc všem děkuju za pomoc, když to člověk potřebuje, tak nenajde tak hezké věci, jaké jste mi tady doporučily
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí