Mám dotaz, potřebuju sandály na městskou turistiku, něco, co bude pohodlné, ale zároveň hezké. Loni jsem měla Tamaris, ale úplně to nebylo ono, jednak nebyly zas tak pohodlný a taky dlouho nevydržely.
Uvažuju, že zkusím Riekra nebo Ecco.
Mám dotaz, potřebuju sandály na městskou turistiku, něco, co bude pohodlné, ale zároveň hezké. Loni jsem měla Tamaris, ale úplně to nebylo ono, jednak nebyly zas tak pohodlný a taky dlouho nevydržely.
Uvažuju, že zkusím Riekra nebo Ecco.
Ignis Birkeny? Nebo nechceš raději nějaké hezké lehké tenisky, co se hodí i k sukni a nemusíš se bát, že si okopeš lak na nehtech? :-)
Ignis scholl
Garfie birkenstocky mi přijde, ze sly kvalitou úplně příšerně dolu, zrovna se tu rozciluju u jedněch, který nosim výhradně doma a po roce maj obe boty žraloka skoro do pulky a seslapanej vzorek, první mi vydržely 8 let
v teniskach bych v lete nevydržela, nesnesu to v horku a taky jsem ještě neobjevila takový, co by mi nesezraly při celodenním chození malicky, ale měla jsem ecco i scholl, i riekry (tam mi teda přijde, ze je čím dal tezsi najít neduchodcovskej design) a byly všechny ok
já nosim ty birk, co se tu jejich jméno nesmi vyslovit, vzala bych si je klidne i na 10 km vejlet, jen na nějaký hodně kopcovaty dlažbě je to trochu utrpení
Potrefenáhusa Tak to je hustý. :-(
Já teda sandály doporučuju naslepo, měla jsem vždycky jen nazouváky. Ale já taky ještě tři roky zpátky klidně běhala celý den po městě v žabkách. Až v poslední době trpím a potřebuju kvalitnější boty. Jinak teda asi nejlepší tenisky je jeden typ NB, nevím jméno, ale jsou děrované, takže i profukují a nohy mě z nich nebolí, ani nežerou malíčky.
Jen teda už stejně musím mít nějaké boty na vystřídání, když jedu někam na víc dní, potřebuju změnu, bez ohledu na to jak kvalitní boty mám.
Garfie a ty Nb který? Já teď zvazuju jedny dětský barefoot pleteny reimy, ale neodpovidam moc velikostní tabulce
Potrefenáhusa Já nevím
Mám je už dlouho, ale je to takovej letní styl, s děrovaným vrškem, něco jako tohle.
Ignis taky doporučuju Birkeny. Nebo ty Riekery, pokud se ti podaří najít příčetný model.
A mám navazující dotaz. Máte někdo zkušenost se značkou Bayton? Vypadají jako Birkeny, ale jsou levnější a často je mívají na ZL. Moje oboje birkeny už jsou za zenitem a potřebuju nové.
continuity já mám taky ty celokozeny, kupovany loni na jaře, ty boty nikdy nebyly venku, je to na obou

Evaeva Js se jiných bojim, měla jsem plakton v praci a jednou jsem v nich šla omylem pěšky domu domu asi 3 km a strašně z nich palily a bolely nohy
Evaeva doufám, ze je to jen vadnej kus, mít je na ven, rozpadly by se po mesici a mohla bych je reklamovat
edit: jiný venkovní mám 3.rok úplně neporuseny i s lepším stavem vzorku na podrazce
Potrefenáhusamě to neudělaly žádné. Já mám často nošené troje, muž taky, nosí je tak porůznu, doma i ven a jsou v pohodě.
Ty úplně nejstarší se mi trochu vydrolily už, ale mají určitě pět let. Ty novější vůbec nesetrim, loni jsem v nich chodila na Baltu 20 dní v písku.
Z loňska mám jen takové trekové sandály, nosím je méně, ale nic se jim nedeje.
continuity no já se prave bojím, jestli je nějak nepomrvili, protože mě se tohle stalo prave až s tema nejnovejsima, jsou fakt na popelnici a kolik toho v nich člověk doma nachodi
Potrefenáhusa díky za recenzi, půjdu radši zase do birkenů.
Já mám dvoje, jedny tak pět let a druhé asi tři roky a podrážka už je dost jetá. Nenosím teda nic jiného. Ale letos jsem si dala předsevzetí, že budu nosit i něco jiného ![]()
Potrefenáhusajá teď další boty fakt nepotřebuji.
Tak pokud něco koupím, tak třeba ve slevě na ZL, a tam se reklamuje dobře. Budeme to muset risknout a když tak jim to omlatit o hlavu.
IgnisJá ze zkušenosti doporučuji Ecco.
Jsou pohodlný, neplacatý (s mojí propadající se klenbou nohy nesmím na placatý ani pomyslet...) a občas se dají najít modely, který nejsou "do lesa".
ZL má dost často Ecco v akcích.
Na městskou turistiku mám skvělou zkušenost s Birkenstock a Ecco.
U obojího se dají vybrat dobře vypadající a pohodlné modely.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.