Evaeva Ten z odkazu jsem viděla, ale radši si zase koupím ten ověřený.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Tak BettyJá používám to z balíčku.
Karja děkuji
Keď nakupujte v Čechách na rohliku a pod, platite aj za dopravu?
letfenixa když máš velký nákup, tak neplatíš. My si navíc platíme premium, tak neplatíme nikdy
letfenixa Podle velikosti nákupu a i ta cena je různá, třeba podle hodiny.
Před časem se tu někde diskutovalo o nějakém tužidle na vlasy s mořskou solí, nevíte co to je a kde to koupím? Jak mám trošku delší vlasy, trochu ztrácí objem a nechci na sebe dávat klasické spreje.
zas treba byt zdravotnik tak to reknu razdva, to musi bejt strasny:-/
Taky je, stačí si vlízt k některejm příchozím do výtahu
A když tam vezou houmlesáka, chce se mi nad těma sestrama, co ho budou mít na starost, brečet.
No a neřekla bys nic, zvlášť jako zdravotník. Anžto se musíš ke klientům chovat s respektem! ![]()
Ja som na strednej chodila ako vandrak, co rodicia tazko niesli. Dufam, ze som aspon nesmrdela
Měla bys vidět zřítelnici. Teda nesmrdí ani náhodou... ale taky těžko nesu že vypadá jak ten vandrák. Zvlášť když s ní pokaždý běhám po obchodech, utratíme milión... a výsledný outfit (byť novej a úzkostlivě čistej) vypadá, že ho celej pořídila v popelnici.
Denně dvě tři hodiny pod sprchou, voňavky kupuju po litrech a žádný hadry si nevezme dvakrát ... ale prostě i ty nový jsou - už v prodejně - rozdrbaný, "zapraný", vyšisovaný a votahaný ![]()
barbucha třeba z toho vyroste? Si moc dobře pamatuju na sebe, čím otahanější, tím lepší. Akorát my si to museli zasloužit, votahaný, sepraný a vodrbaný se koupit nedalo, seprat džíny byla celkem dřina a kradla jsem dědovi košile "na zahradu".
andulka01 hahaha, přesně. Na písemnou část zkoušky na VŠ (v čerstvých 18) jsem šla v ostře zeleném oversized svetru po tátovi, který měl na břiše dvě díry (zašité) a přes to jsem měla kožené sako, též po tátovi, které už tehdy vidělo nejméně 25 zim
košile po dědovi, obří svetry po tátovi...Mámu vomejvali ![]()
Ale do divadla jsem chodila normálně v parádních šatech a lodičkách.
Mohučanka taky jsem chodila někam i slušně oblečená, do divadla, tanečních... výcvik babičky a několik let tanečních i Konečného mě trochu usměrnilo ![]()
Vytahané svetry po komkoliv, ideálne po tátovi, manžestrové sako ze sekáče.
Polévka k snídani pro předškoláky?
Marielle když to budou jíst, proč ne. (Už to vidím u nás: Ale tohle je polívka, ta se jí k obědu ve školce a u babičky a doma k večeři. To není snídaně
)
Evaeva "když to budou jíst..." to je ten problém ... už nevím "coby?" všechny tipy beru
Marielle snídaňová říkáš.. bramborový (chřestový, celerový, mix) krém s chlebovými krutony a volským okem? A už jsi zkusila šakšuku s topinmkami?
Marielle No, kdyby to děti jedli, já bych nějakou hutnou polévku považovala za ideální snídaňové jídlo, které má zároveň i integrovanou tekutinu! Takhle nejdřív nutím dítě sníst snídani, pak vypít alespoň hrnek čaje a v polívce by to bylo dva v jednom! ;o)
andulka01 šakšuku s topinkami?? to opravdu, ne. Prosím o recept!
DruI jojo, u nás je to stejné
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí