Kan pod to se podepisuje...bohužel v širší rodině byl jedinec závislý na fetu a rodiče i sestra jak že škatulky.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Ja som na strednej chodila ako vandrak, co rodicia tazko niesli. Dufam, ze som aspon nesmrdela ![]()
Znám rodinu, kde smrdí potem matka a syn, dcera a otec ne. Na fetu není nikdo. ![]()
Poznam rodiny, kde je cítiť otca aj syna, ale matka nikdy. Pritom chodia čistí a upraveni všetci.
To skatulkovanie, že kde smrdí jeden z rodiny, smrdia všetci mi celkom vadí
Janulik03 no takhle to myslim vubec mineno nebylo, aspon ja to vidim naopak - vztah k hygiene si clovek nese z rodiny. to neznamena prece ze cela rodina pachne:-)
Evaeva ja taky ne, akorat teda dost lidi co znam proste nema cich - teda v porovnani se mnou:-) pak jsou tu jeste pocovidovi co ten cich nemaj realne, tam mam jeden pripad pobliz a sice je bezne cistotny ale klidne sni uplne zkazeny jidlo co smrdi na sto honu atd:-(
Evaeva já mám nos fest citlivej. V jedný místnosti to jde, vedle už horší.
Já myslím, že když jsou rodiče cítit roky, že už to k nim (pro děti) patří. Jako když jsou někteří cítit cigaretami.
viktorka_od splavu Tabea jojo, já měla pocit, že se mluví o lidech, se kterými v té místnosti fakt nevydržíš
Moje reakce byla na to, že rodiče to dětem neříkají protože to prý není vhodné. Tak jsem napsala, že spíš dost často je to tak, že má zanedbanou hygienu celá rodina. Ono je to těžký, někdo to má dlouhodobě furt, tam bych to asi u blízkých (širší rodina, přátele) řešila, ale pokud jako někdo po celým dní to nedá, nebo po námaze, tak to bych to vydržela:D
MP Marge já k tomu mam asi stejnej postoj jako ty, nechci nikoho zranit a říkam si, třeba je to nejakej neřešitelnej problem (různý choroby to můžou ovlivnit) a pokud už budu xtá v pořadí, kdo to tomu dotyčnýmu řekne..to už bejvá úmorný..
Ounztak ono se to celkem i pozna, napoprve asi ne, ale pokud nekdo smrdi potem uz zrana a odev zjevne neni cerstve vyprany, tak je co vylepsit:-) ja mela taky obdobi kdy jsem se 2xdenne sprchovala, pokazde ciste tricko a ta tricka jsem prala na 60. jinak bych proste smrdela. kdyz si s tim clovek tu praci neda, tak holt okoli trpi
viktorka_od splavu no jo ale i tak, mam zábrany někoho takhle konfrontovat..třeba mě něco v prvni chvíli naštve, jak je to neohleduplný, pak si ale predstavim, jak nepříjemný by to bylo tomu dotyčnýmu, něco mu hladitě předhazovat a necham to bejt..mluvim o cizích, někomu jodně blízkýmu bych to nějak kulantně asi sdělila
Ounz Tak já nikomu na potkání neříkám že smrdí ale když je mi to opravdu nepříjemný tak ten člověk musí vědět že se od něj držím dál nicméně říct mu to by ničemu nepomohlo
zas treba byt zdravotnik tak to reknu razdva, to musi bejt strasny:-/
viktorka_od splavu dyť já neříkám, že řikáš..jen sem psala jak to mam já..
Treba dcera vubec nepozna, zda pachne potem nebo ne. Vzdycky se me prijde zeptat, kdyz ma podezreni, treba kdyz se nekde zapoti. Pouziva antierspirant, denne si bere ciste obleceni, temer nikdy nepachne, ale kdyz se tak vyjimecne stane, tak ji to musim rict.
A driv lidi taky nepouzivali antiperspiranty a nesmrdeli. Jenze se porad oplachovali a prevlekali. Treba moje babicka s dedou. Jenze meli uplne jiny rezim. Pracovali venku, pak se omyli, prevlekli. Pak treba znovu po dalsi cinnosti.
Lamickavíš co, ale tvoje dcera nikdy nebude páchnout tak, že si budou lidé odsedat, i kdybys jít to neřekla. Protože jak píšeš, ví, že si má vzít čisté oblečení, jednou denně se umýt,... To, že je po sportu nebo náročném dni člověk trochu! cítit mi přijde normální, průšvih nastává když se týden nemyje
Když má jeden z manzelu (nebo oba to je jedno) penzijní spoření a zemře . V nastavení 50% starobni a 50% výsluhová. Týká se toto nastavení i pro určeného dědice, nebo dostane celou částku najednou? Sjednání v roce 2010.
A ne, nejsem vdova, jen mě to zajímá. ![]()
Evaeva no jasne, to spis k tomu, ze takovy ten akutni zapach nemusi nekdo ze sebe citit. Takovi ti smradosi, co cely tyden nosi jedno triko, to je jina kapitola. Br.
Evaeva viktorka_od splavu tak ja len že som tu citala ze to tak je , že smrdia všetci. No tak len ze to fakt tak nie je pravidlom. Pride mi to take potom vyhrotene .
Áno ti čo nemajú čuch sa necítia, ale ked sa bavime o rych smradochoch zo špiny a zanedbanosti, tak tam je to poznať aj od pohľadu.
A cudziemu fakt nepoviem že smrdi, ale doma ked je to niekto blizky, bez problému. Keď nikto nepovie , ako to má dotyčný vedieť? V praci to má riešiť šéf, pokial je to fakt nepríjemné na pracovisku, tak sa to má riešiť. Aspoň tam kde som pracovala, sa to v tych presne troch pripadoch riešilo sukromnym pohovorom. Dvaja boli mladí muži, ktorí to riešili, z toho jeden dokknca u lekára. Ta pani, ktorá sa urazila, dala výpoveď a dovtedy sa tak nastrieľala, ze to bolo ešte horšie.
Karja zrovna na teba som nereagovala, a k tomu len ze po praci smrdí každý, to ale nie je ten prípad, aj ked si myslim, ze v niektorých firmách nie je možnosť sprchy, čo sa vám možno bude zdať v dnešnej dobe neuveriteľné, ale je to tak.
Viem aj tu v okoli minimálne o dvoch, kde treba vodou šetriť
, tak zamestnanci idu domov kde sa osprchuju. No a niektorí aj tým busom.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí