"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 29. května 2024 16:26

Tak Betty Já mám teď tenhle od Baley, tónuje naopak skoro neznatelně.

Offline RoSa
10191 příspěvků moje polička 29. května 2024 18:50

Tak Betty tenhle Ryor je docela fajn: příjemný, lehký a přitom i něco překryje

Online Tak Betty
6155 příspěvků moje polička 29. května 2024 20:33

Tak všem děkuji,  asi vlítnu do drogerie a něco na zkoušku koupím. 

Offline Marielle
příspěvků moje polička 29. května 2024 23:40

Karja Garfie Mermaid Mohučanka notna andulka01 ...tak k snídani byl chleba se sýrem. Polévka až po školce a sportovním kroužku. Nenutím, dávám na výběr ...

Offline barbucha blogger
35936 příspěvků moje polička 30. května 2024 13:55

Tak Betty 

Já si ten BB kupuju obyčejnej Dermacol. Mají to v každý drogerii, několik odstínů, i testery. Vyhovuje mi mnohem víc než normální makeup, kryje lehce, ale je znát jestli ho mám nebo nemám.

Offline zdensy
1137 příspěvků moje polička 30. května 2024 14:50

Tak Betty , jsem moc spokojená s tímto, ale zase vyšší cena... Koupila jsem si Sisley po vyzkoušení vzorečku a následně ty z drogerky vyházela. Vydrží dlouho, stačí malé množství 

Offline Poéma
765 příspěvků moje polička 30. května 2024 15:36

Tak Betty A já si zase nemůžu vynachválit tenhle. Lehce tónuje, má skvělou ochranu "50", dobře se přizpůsobí pleti a skvělý je i pro moji velmi citlivou pleť.

No.2 CC Crème Anti-Rougeurs SPF50 od Payot ❤️ Koupit online | parfumdreams

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 30. května 2024 16:47

Poéma Ten Payot mám taky a jsem s nim moc spokojená. Je příjemný, dobře se nosí, vdovec p něm nevím. A hlavně tonuje do přirozené barvy pleti. 

Offline Liesel
1677 příspěvků moje polička 03. června 2024 09:05

Žádála jsem o příspěvek na péči pro mámu, mám ho schválený pouze v prvním stupni a nevím zda se odvolat či ne. Máma se pohybuje s potížemi pouze o francouzkých holích, chodí pouze po bytě, nají se sama, zvládne péči o osobní hygienum, nákupy starost o domácnost je na mě a sestře. Chci se zeptat, zda má smysl se odvolat. Mám taky schválenou průkazku ZTP, jenže ji ještě nemám, protože musí úřednice mámu vidět osobně a teď ji do auta nedostatnu, protože ji chytly záda, nějak nechápu proč ji tam musím tahat, když už proběhlo šetření doma a jiná úřadnice ji viděla, že to fakt nejde.... . Děkuji za rady

Online Sweet Potato
40485 příspěvků moje polička 03. června 2024 09:09

Tak Betty Roky používám CC od E. Lauder. 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 03. června 2024 09:14

Liesel tohle me strasne stve, snad by mel stacit posudek od lekare. Copak muze urednice hodnotit zdravotni stav nekoho, koho vubec nezna a vidi ho chvilku? Jak uz se tu taky psalo, jesitny chlap se narovna, usmiva, tvari se cile, vsechno umi, se vsim si poradi... a jak zaklapnou za kontrolou dvere, slozi se na postel a nehne se.

Offline Liesel
1677 příspěvků moje polička 03. června 2024 09:37

Kokoska já jsem na úřad volala, jestli ji tam musím vézt, že potřebuji bezbariérový přístup a ona, že prý stačí, když máma počká v autě, já vyřídím papíry a úřednice se na ni dojde podívat do auta.

Ale spíš nevím, jestli se mám odvola o výši příspěvku.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. června 2024 09:57

Liesel jako tohle je k čemu?co je tohle za nařízení?

Offline rysamona
1112 příspěvků moje polička 03. června 2024 10:12

Liesel zkusila bych se odvolat. Nic za to nedáš. Podrobné bych popsala stav a uvidíš. Taky záleží jak se maminka "předvedla" . Oni se tváří že vše zvládnout a tohle je vysledek.

Maminka byla v podobném stavu když u ní byla úřednice a dostala ten nejvyšší. Bohužel tam se vědělo, že se to bude jen zhoršovat. Vyjadřuje se k tomu i ošetřující lékař tak kdoví co tam napsal .

Přeji dobré pořízení. Úřední Šiml řehtá

Offline RoSa
10191 příspěvků moje polička 03. června 2024 11:41

Liesel tady máš seznam, co vše se posuzuje - to pro inspiraci pro to odvolání

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 03. června 2024 12:02

Liesel

Prd o tom vím, ale lidi co to řešili na Twitteru říkali, že je to strašné, ale odvolat se má smysl vždy. Prakticky vždy je ten první návrh podstřelený. 

Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 03. června 2024 12:11

Liesel co se stane, když s odvoláním neuspěješ? Jestli to neznamená, že bys přišla i o ten první stupeň, tak to zkus. 

Offline Liesel
1677 příspěvků moje polička 03. června 2024 13:38

Děkuji všem, odvolám se, napíšu všechna její omezení a uvidím co bude, protože jestli mají úřadníci sebrat 880 Kč/měsíc, tak o nic fakt nepřijdem.

Offline tv
4246 příspěvků moje polička 03. června 2024 15:29

Lieselurčitě se odvolej, tohle je fakt výsměch. A to s tou průkazkou je teda síla.