"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 24. května 2024 14:28
Reakce na Janulik03:

Evaeva viktorka_od splavu tak ja len že som tu citala ze to tak je , že smrdia všetci. No tak len ze to fakt tak nie je pravidlom. Pride mi to take potom vyhrotene . 

​Tak to jsem psala treba ja, ale ne protoze bych chtela neco hrotit, ale protoze to je moje zkusenost z prace v terenu se socialne slabymi rodinami. Kdyz jsem prisla nekam, kde byli rodice, kteri nemeli dobre hygienicke navyky, tak byl zanedbany i zbytek rodiny. Logicky - kdyz se o sebe poradne nestaraji rodice, tak to nenauci ani deti.   

Online Karja
44756 příspěvků moje polička 24. května 2024 14:39

Janulik03 No jasně, nebo jsem viděla firmy, co sice sprchu měli, ale prostě tam bych nevlezla ani za nic do těch umývárek...Ale přesně, to člověk pozná, zda je zanedbanost nebo nějaká krátkodobá indispozice po sportu, práci...

Online Karja
44756 příspěvků moje polička 24. května 2024 14:46

Ve stěžovacím vláknu je to zase příliš vážné, tak musím tady. Táhnu si už dva měsíce pracovní rest s jedním hrozným kreténem, je to strašnej kretén s uplně jako takovou tou pasivní agresí, je to prostě debil! Chci to už mít za sebou, to normálně oslavim.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 24. května 2024 15:28

MP Marge Tak ty máš specifickou skupinu. Pro mě je smrad, prostě smrad a znám u nás firmu, která si na smradlavejch nohách založila byznys, oni teda mají širší nabídku výrobků, ale sprej na nohy vede. Takové to: Tato ty ses zul.. A přitom tata je vymydlenej, jen ty nohy.

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 24. května 2024 16:02

Karja to musí byť strašné takto s niekým pracovať. Tlapkam 

Online Karja
44756 příspěvků moje polička 24. května 2024 16:21

Janulik03 Je to klient! Takže on se drží jako v rámci slušnosti, ale tohle to chování, kdy on vyjadřuje své antipatie vůči mně a (asi i celé firmě) v těch "v mezích slušnosti" to je snad ještě horší, než kdybychom si to mohli říct peprnějšími slovy v rámci nějaké výměny mezi kolegy....

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 24. května 2024 18:11

Karja no to je ťažké potom, si vydychnes keď skončíte. Skončíte raz, nie? Nemáš ho prideleného nastálo? 

Online Karja
44756 příspěvků moje polička 24. května 2024 18:53

Janulik03 Nemám, respektive zase až za rok. No jasně, musím se jen odhodlat k tomu, nechat se zas ponížit těma jeho kecama.

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 24. května 2024 19:12

Karjano tak dáš si pauzu a uvidíš, mozno pan dospie. 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 24. května 2024 23:01

Tak Betty celou castku najednou tezko, i kdyby ty dve casti secetli. Po nasich dostavame penize ve trech splatkach. 

Offline Tak Betty
6155 příspěvků moje polička 24. května 2024 23:34

Kokoska Ja ti děkuji, a jak to myslíš,  takže celou částku ve třech splátkách v jakých časových intervalech.? 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 25. května 2024 05:23

Tak Betty kazdy rok jednu. My jsme dve, kazda dostanem rocne pulku ty tretiny. Kdybychom to byly chtely vyplatit najednou, strhli by nam docela dost penez. Kdyz jsme s muzem ukoncovali duchodove sporeni, tak nam taky rikali, ze kdybychom to nechali, dedicove by to dostavali takhle postupne.

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 25. května 2024 07:06

Karja při minulým auditu jsem se v rámci neformální konverzace zeptala auditora, jestli někdy odmítl klienta, protože to s ním bylo děsný. On je teda freelancer, ale audituje pro (myslím dvě) auditorský firmy.  A že jo, že jednou to nešlo vůbec, ale jednou měl drsnější rozhovor s majitelem firmy a vysvětlil mu, že on tam je, aby je někam posunul a pro ně a že by spolupráce měla být na úrovni. Pak jim to nějak docvaklo. 
Předpokládám, že letos přistáli tobě, protože nikdo služebně starší je nechtěl.

Online Karja
44756 příspěvků moje polička 25. května 2024 11:54

Tabea Ne, máme je společně s nejzkušenější kolegyní. Víš co, to je takovej typ, co je v pohodě, v pohodě a pak najednou prásk, prostě debil:-D. Takže myslím, že spousta lidí, včetně našeho šéfa to tak vůbec nevnímá. 

Offline tv
4246 příspěvků moje polička 26. května 2024 09:30

Prosím, nějaká rychlá pomoc na štípnutí komárem? Včera jsme prošli parkem a syn několik štípanců, z kterých jsou za chvíli červené koláče. Hodně na to trpí. 

Offline Garfie
28590 příspěvků moje polička 26. května 2024 09:35

tv cibule, ocet, tea-tree oil, pokud nemáš po ruce Fenistil. Kamarádka dělávala dětem nějakou pastu z ovesných vloček, myslím, že je jen smíchala s vodou, tak aby z toho byla hustá pasta, ale nemám s tím žádnou zkušenost. 

Offline tv
4246 příspěvků moje polička 26. května 2024 09:39

Doma mám Fenistil, ale když ho dobnou v noci, tak už to ráno moc nepomůže namazat. 

Offline Garfie
28590 příspěvků moje polička 26. května 2024 09:43

tv Aha, tak to nevím jestli ti pomůžou ty ostatní věci. :-( Ale vyzkoušej. Třeba tea Tree používám hodně.

Offline tv
4246 příspěvků moje polička 26. května 2024 10:06

Garfiedíky, zkusím.

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 26. května 2024 10:15

tv Tea Tree olejíček je dost spolehlivej