Marielle šakšuka dle Apetit online
a ještě k tomu opeč slaninu
Marielle šakšuka dle Apetit online
a ještě k tomu opeč slaninu
Marielle Já si myslím, že pro děti bude spíš ke snídani jedlý vývar zavařený s rýží. Žádnou jinou polévku si neumím představit že bych snědla ke snídani já, natož dítě. Ale určitě nám napiš, jak jste dopadli. možná ještě nějaké to malé od jednoho do dvou let, co jí ty příkrmy si umím představit s nějakou krémovou polévkou ráno.
Marielle Za mě klidne ano. Podle mě děti se učí stravovací režim podle prostředí, kde vyrůstají. Když budete mít běžně ke snídani polévku, tak si na to zvyknou.
andulka01 děkuji! zítra v 6:30 je to na talíři :) a běda mu! když pohrdne! :)
Karja já jednu dobu ráno ráda snídal polévky jako boršč, bramboračku,... Po vývaru bych měla hned hlad, ani tyhle husté polévky nebyly žádný zázrak z hlediska nasycení. Ale chutnalo mi to.
Marielle já bych teda mohla polívky snídat, obědvat i večeřet a nejspíš i mezi tím :-)
notna jejda! Ty mi dáváš ... jako do příznání ... my v poklusu rohlík a do pracovního procesu
, pro děti chci víc klidu a pohodu
Marielle Tak to mas skvěle děti, jestli ji jinak než ty. U nás by to vedlo k sahodlouhym debatám a protestům, proč má jist , když my nejime nebo proč jist to, co nejíme my apod.
Karja děkuji! Přesně takovou polévku mám :) ... dám vědět
notna jj debaty/protesty proběhly (je mi to líto, ale nejíme spolu), tak to nějak zvládáme ...
andulka01 děkuji!
barbucha Prosím tě, já byla včera v obchodě, plným roztrhaných hadrů a jak už jsem byla zblbnutá, zálibně jsem si prohlížela nějaké triko, že je jako šik, pár malých dírek jako od molů, trochu "špinavé" a v poslední chvíli jsem si uvědomila, že kdybych ho takhle vytáhla z vlastního šatníku a ne z ramínka v drahém butiku, tak letí do popelnice! ![]()
Garfie že Tě
tu moc ráda vidím! Prosím o názor: polévky k snídani pro předškoláka. Nějaký tip?
Marielle Víš co, já myslím, že cokoli má rád a je snadné a rychlé pro tebe, je v pohodě. Asi bych se vyhnula vývarům, spíš něco vydatnějšího, ale v menším množství, jako husté polévky, ale malou misku. A ne moc aromatická, myslím, že to po ránu nebude fungovat. :-)
Jinak mi to přijde jako super nápad! ![]()
Marielle polívky mě naučil jako školkovou snídat děda a dodneška je to jedna z mých nejoblíbenějších snídaní, když mě čeká v práci dlouhý těžký den, tak jedině polívku ráno. Těžko radit, jakou máš vařit, asi podle toho, co děti jedí/mají rády, ne? Za mě klidně třeba gulášovku ![]()
Marielle já myslím, že polévka je super jídlo nehledě na denní (noční) dobu. Pokud dítě polévky normálně jí, tak bych to podporovala.
Marielle myslím, že jakákoliv zeleninová krémová polévka na vývarovém základu je super. Květáková se sýrem, dýňová, mrkvová s krupicovými nočky, pórková se slaninou, kulajda s vejcem. Nebo vývary s masem, zeleninou a drobnými těstovinami, minestrone...
V lednici mám slepičí vývar a svazek bílého chřestu, tak nějak vím, co bude k obědu :-)
Prosím, chci si koupit nějaký lehčí tónovací krem, to jsou ty BB? Nebo můžete mi nějaký případně doporučit?
Tak Betty Jj, to jsou ty Bb. Doporučit neumím, já mám ráda ty hodně zakryvaci a nebo mám lehčí makeup syncare, ty dělají i Bb a je to fakt takové lehčí a pečující, ale myslím, že vzorek se dá jen objednat, není to k vyzkoušení v obchodě. Ale je to moc fajn kosmetika, můžeš si zkusit objednat i vzorky jiných pečujících produktu.
Tak Betty pokud chces neco z drogerie, tak doporucuju bourjois healthy mix
https://www.drmax.cz/bourjois-healthy-mix-bb-krem-02-medium-30-ml?gad_source=1
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.