tv nemáte fenistil kapky? Nebo nějaký jiný antihistaminika? Jestli má nějaký velký potíže, zkusila bych mu je jednorázově dát. Nějaký zyrtec, zodac, něco volně prodejného. (Ale nejsem si teda jistá, zda to mohou děti a od jakého věku, fenistil kapky určitě můžou i prťata)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
žluťásekmáme Fenistil gel. Kapky zkusím. No velké potíže.. prostě mu to natece, má tam červené kolo a docela trvá, než to zmizí. Na něco volně prodejného se podívám, chudák jede na tábor pod stan, to asi bude masakr.
A už v tom zas lítám...
Spadla mi poklička (pečlivě vybalancovaná na kastrolech) na nohu... Mám málo místa v kuchyňské lince a ráda bych sehnala někde takový ten "pokličkovník" , drátěný program, který se dává na stranu nebo na dvířka skříňky.... ale nikde to nemůžu najít. Už jsem to za posledních x měsíců hledala několikrát a vždycky jsem to vzdala.
Nenapadá vás, kde by to měli?
Samantha řikaj tomu držák na pokličky
já mám ten stojan z Ikea, ale ten neni k instalaci na dvířka - hele, a jde pak ty dvířka zavřít, když tam dáš ten držák s pokličkama?
tv Existovalo to jako kulička i jako gel, asi už to existuje i jako spray, ale v dm už to asi nenajdeš. Ale viděla jsem to na netu u prodejců drogerie z Něměcka. A fakt to moc doporučuju, u nás to funguje úplně zázračně.
Emi my jsme tu kuličku kdysi měli a úplně jsem na ni zapomněla. Díky za tip, zkusím sehnat.![]()
tv Taky po tom kouknu, připomněla jsi mi, že bych to měla dokoupit
Nedávno jsem z nouze použila ten prošlý gel, co máme doma, a stejně to pomohlo. A to to byl štípanec od nějaké hnusné brebery, hned to začalo otékat a bolelo to i kus od toho vpichu
Evaeva uka!
Máte, prosím, někdo osobní zkušenost s rekonvalescencí po operaci haluxu - kdy už je možné sešlápnout spojku?
...je to individuální, jako všechno. Znala jsem paní, co po týdnu přišla na spining. A pak jsou lidi, co s tím marodí měsíce. Musí každý podle sebe...
RoSa Děkuju
Když vracím zboží do About you, použije se tiskopis vrácení z balíčku, nebo vytisknout z jej8ch stránek? Vlastně i ta nálepka na balíček. Nějak tápu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí