Nevite jestli je do Gellertovych lazni nutna koupaci cepice?
Edit: Myslela jsem, ze v Madarsku je to povinne, ale znejistila me kolegyne, ktera tvrdila, ze byli v Gellertovych laznich bez cepice.
Nevite jestli je do Gellertovych lazni nutna koupaci cepice?
Edit: Myslela jsem, ze v Madarsku je to povinne, ale znejistila me kolegyne, ktera tvrdila, ze byli v Gellertovych laznich bez cepice.
Černá kočka když jsme tam byli 5 let zpatky, tak byla povinna, ale dala se koupit na miste za par korun.
Černá kočka ano je. Zazila jsem tam moment, kdy dozorce divoce gestikuloval na navstevnika, aby si nandal cepici. Navstevnik byl holohlavy, nemel snad jediny vlasek. A v tu samou chvili kolem plavala slecna s nonsalantne nasazenym slamakem a za ni po hladine splyvaly dlouhe huste a rozpustene vlasy. A to bylo v poradku. Takze ano, pokryvka na hlave musi byt. Nevim uz teda jestli to byly Gellertovy lazne nebo ty druhe, pamatuju si jen tenhle moment![]()
Černá kočka Tady píšou, že čepice je třeba do velkýho bazénu, ale do termálních venku ne.
Černá kočka může to být takový ten igeliťák, jestli to pomůže
Gatita u těchto historek nikdy nevím, jestli se mám smát jako blazen nebo si zoufat nad debilitou lidstva ![]()
Malenge ja si z Budapesti vubec na nic nepamatuju, utkvel mi jen tento moment, ktery prebil vsechno ostatni. Bylo to jak z grotesky, u tech taky nekdy nevis, jestli se mas smat nebo plakat:).
Gatita jo, to je přesně shrnuto.
Nevíte, jestli existuje něco jako teploměr do trouby?
Nemyslím teploměr do masa, ale potřebuji zjistit, zda mi trouba nastavená např. na 180 st. skutečně peče na nastavenou hodnotu. Protože už několik druhů moučníků se mi podařilo zkazit, resp. nějak složitě jsem to dopékala... no zkrátka, věci, které peču celý život (a dobře) se najednou nedaří, těsta reagují jinak atd. Zkoušela jsem servis na trouby (vestavená Candy), ale tam chtějí za návštěvu technika 1600 kč a s nejistým výsledkem....teda - asi si to dovedu představit - kupte se novou troubu... troubě je 5 let a toto se mi ještě na podzim nestávalo
Samantha prodává se určitě, třeba v Tescomě. Taky mi trouba hřála jinak
Samantha ja som zisťovala tiež prečo mi zle pečie. Tak som zapla najprv spodný ohrev a merala som len podľa zabudovaneho termostatu v rure. Potom zas skusila samotny horny ohrev a chyba bola v špirále, spodna takmer nehriala. Muz to vymenil podla videa, spiralu sme kupili presne podľa typu rúry.
Zu jj, přesně ten mám taky a měří dobře
Díky všem za doporučení, zaběhnu do krámu a budu vědět přesně, co chci.
Po zkušenostech, které mám s odborníky v různých profesích jsem zjistila, že je lepší si všechno přepravit/dohledat a případně objednat online a pak jen vyzvednout. A je to v klidu.
Fakt děkuju - jedná se o to, že se chci naučit upéct dobře sachr dort. A na to nejsou zrovna levné suroviny. A když už se do toho pustím, tak chci vědět, jeslti to má cenu. S pokaženou troubou se můžu na hlavu postavit a stejně by to dopadlo blbě...
A teď mě napadlo můj oblíbený vtip ![]()
Paní Nováková říká paní Procházkové:
"Safra, to jsou ale dobrý koláčky, dobře vám peče trouba, co?"
Paní Procházková: "Ale jo, dobře, ale těch řečí, než ho k tomu dokopu".
Už jste se pokoušeli něco prodat na FB bazar Praha? nemá někdo zkušenost, jak to tam chodí? prosím případně do SZ, at neplevelím
Není tady nějaký chemik? Mohl hexaflurokřemičitan sodný vzniknout i ve středověku nebo je to záležitost až 19. a 20. století. Dík moc
Tak ještě jednou k příspěvku na péčí: dnes jsem mluvila se sociální pracovnicí a žádosti o příspěvěnek se na poprvé zamítají nebo dávají jen ty nejnižší možné stupně, prý je to v současné době běžné/standard
, aby se člověk něčeho domohl, tak se musí odvolat.
Liesel boze
Az zase uslysim, jak jsou tyhle urady pretizeny a nestihaji, vzpomenu si na tebe.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.