letfenixa ani nemají jmenovky?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
bublifuk letolet Potrefenáhusa
já třeba samotné Barefoot výslovně mít nemůžu, ale s těmi vložkami to pak jde (mám nějaké kompromisní trekovky, víceméně omylem). Ale třeba ty vycpaný bez pořádné klenby mi taky nedělají dobře.
bublifuk jo, ono to chce zkouset. ale vicemene bych rekla, ze to bude stejne jako u tech bot pro maly deticky, a stejne tezke koupit:-/ ty barefoot jsou fajn kvuli siroke spici a ze jsou ohebny, noha se v nich muze prirozene hybat. tenkou podrazku ale zas nepotrebujes, kor pokud dupes na paty. tlusta podrazka zas vetsinou znamena ze ta bota je neohebna, noha v ni nemuze pri chuzi pracovat a pretezujes slachy.. no pro me dcera objevila Altry, zatim hodnotim jako dokonalyho viteze az na cenu teda. nicmene dobry a levny boty asi neexistujou a chodit potrebuju zejo
letfenixa v porodnici se všichni představovali
continuity já klenbu nepotřebuju, ale dávám si do nich něco pod patu. Ale z úzkých bot mně nohy bolí mnohem víc.
Myrtilakdyby ses těch peřin chtěla jednou zbavit, určitě nevyhazuj, nejaká charita rada vezme nebo za odvoz po nich někdo vždycky rád skočí
Nemáte někdo tip na nějaký dobrý seriál, pokud možno ne moc depresivní? Jsem v nemocnici a kvůli dlouhému uspávání dítěte už toho mám dost zkouknuto. Můžu z mobilu na Netflix a Voyo.
Zina chtěla jsem ti doporučit Markoviče, ale asi to uolne nesplňuje to nedepresivni
bublifuk jak zmiňují tady ostatní - tím "typu barfoot" myslel doktor boty se širokou špicí. Prostě viděl, v čem tam máma přišla a to je na opačné straně spektra k bf.
.
notna Evaeva viktorka_od splavu Tabea No, na tom sypku a i obsahu dost záleží. Tyhle jsou taková směs, teda sypek je nový, mamka to nechala nedávno všechno vyčistit a přešít, ale ani tak o to nikdo nestojíme. Ty důvody jsou různý, takova směs, každý má z toho něco - alergie, je to těžký, moc teplý, náročný na údržbu, a tak. Ani péřové polštáře nikdo nechceme. Mně to přijde strašně zbytečný to tu sušit v takovém počtu, ale co je v tomhle můj názor ![]()
Ounz No, pak asi budem hledat, jak s nima naložit, spíš se obávám, že v tomhle množství se to nepovede udržet v kondici, někde to zplesniví, nebo tak, a bude po nich. Ale to je snad ještě daleko.
Tabea menovky mali akurát na detskom lekári, na tom ORL nikto.
viktorka_od splavu právě počítám, že levné to nebude, mám tak jeden pokus. Altry jsou chválené, tak se podívám.
stes @letolet díky na pantofle se podívám.
Potrefenáhusa Markovič by byl super, ale už jsem ho nedávno viděla.
bublifuk mam tyhle, na zalando lounge pod 2tis https://www.hudy.cz/lone-peak-7-women
a tyhle od dcery https://www.4camping.cz/p/damske-turisticke-boty-altra-lone-peak-hiker-2/
urcite nejdriv vyzkousej, ja treba potrebuju o pulcislo vetsi, nez bezne
bublifuk já si na chození po městě pořídila silniční běhací boty v běžecké speciálce. Ne teda kvůli ostruhám, ale kvůli kyčlím. Ohebné v podrážce a široké v prstech. Je to tedy docela pálka. Občas se dají nějaké rozumné vybrat ve Sportissimu v akci.
BF mám jen do lesa.
@Zina tak na Netflixu zkus Ripley
Zina a i vysilani mas zkouknute? Kafka, Normalni lidi, Temne srdce, Novy papez, Rozhovory s prateli...
ZinaYellowstone si viděla?
Myrtila My taky preferujeme péřový, co se s těma vašima stane za pár let to nevim, ale jako mamka je dobrá dát to zrenovovat jen tak a přešít, protože je to poměrně dost drahý!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí