continuity Hm, tak počkám na vyjádření omladiny. Ale je dost dobre možné, že se rozhodnou celý den strávit někde venku na potulce.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
brrr dcery na tom byly a byly nadsene. Asi to presne vystihuje ty jejich hlavy
Candance Ja jsem nakonec zjistila, že to teď o víkendu nedávají, očividně jsem se nějak překoukla. Snad to ještě někde bude, až se kluci vrátí.
viktorka_od splavu fyzio musím nejdřív pohledat. Doporučil měkké boty. Akorát moc nevím, které by to měly být...
Do interiéru určitě Legwoody, jak už tu bylo řečeno, ostatní "měkké" boty bohužel musíš zkoušet. Nejde obecně doporučit nějaký konkrétní model. Mně třeba vyhovuje pár modelů Skechers, Geox a Gabor, což ovšem neznamená, že tobě bude taky.
Co ale můžu doporučit, je tejpování. To seženeš razdva. Dost to tlumí bolest, než zabere pravidelné cvičení v kombinaci s konkrétní fyzioterapeutickou procedurou, ať už vodní ultrazvuk, rázová vlna nebo můžeš zkusit obstřik, případně analgetický rentgen, pokud nemáš trpělivost a nechce se ti pravidelně cvičit. Držím palce.
Oplatí sa kúpiť rychloschnuce osušky k moru? Našla som zn. Zulu. Ide mi hlavne o miesto v kufri.
letfenixa urcite. My mame rozne znacky a osvedcili sa mi najviac tie zo sportissima. Pouzivam ich okrem domacnosti uplne vsade.
Edit. Pozeram, ze na nete ma sportisimo viac znaciek, nase su asi tie aquos.
letfenixa Mně ty osušky vůbec nevyhovují, měla jsem jen decathlon, nosila jsem to na plavání, ale pak si raději nosila úplně malilinkaty klasický ručnicek. Na dovolenou to s ručníky nepřehanim, každý má jeden:D my se sambem nějaký menší.
letfenixa ja je beru ale radsi mam obyc. Nejsou mi prijemme. Takze kazdemu jednu rychleschnouci a treba 2 mensi obyc. Mame ruzne. Lidl, sportissimo, decathlon
letfenixa Ty rychleschnoucí (z Decathlonu) dávám dětem na tábor, ale nemají je rády. Prý nesají. Já je taky moc nemusím, koupila jsem si raději takové ty hamam turecké ručníky, jsou taky skladné, schnou rychle a vyhovují mi víc.
fungují ty drahé ze sportovních speciálek, např. zn. Sea to Summit. Dětem na tábory jsem pořídila ty levné řetězcové a odmítaly si je brát po první zkušenosti, že fakt nesají. Tak je teď používáme jako deku k vodě a na cesty na utírání jsem pořídila ty značkové, kvuli velikosti, když jezdí jen s kabinovým.
Máme ručníky Lifeventure a jsou prima. Bereme je k vodě.
Máme i z Decathlon a ty slouží spíš jako podložka.
Objednala som to, a pre malého aj rychloschnuce pončo. Veď uvidíme.
Já je nosím na bazén a k vodě, na cvičení... Opravdu tolik nesají, ale osuší, což je s výhodou, že nenasají tolik vody a nejsou těžké. A velká osuška zabere půlku místa, malý ručník se vejde i do batůžku na výlet.
Karja tie z decathlonu sa aj mne zdaju nanic.
Prosím, kde nejlépe nakoupit oblečení větších velikostí, třeba vel. 46, ale aby tam nebylo vysoké poštovné a ani poštovné na vrácení? Potřebovala bych mamce něco objednat, objednávala jsem v Tchibo, ale tam je třeba právě zpoplatněná ta vratka, plus není zase tak velký výběr, ještě mě z těch levnějších napadá MarksandSpencer a pak fakt nevim, jak se na to nikdy nedívám, jestli třeba i nějaké jiné mainstream obchody typu Zalando mají v těchto velikostech něco nositelného. Díky za tipy.
Evaeva já používám velký pleny po dětech, takový ty swaddlery, ostatně je do toho utiram furt i doma, nemaj ručníky, dobře to saje a je to skladny
ty rychleschnouci taky nerada, přijde mi to, jak utirat se do mokrý jelenice
KarjaBonprix. Často mají různé slevové akce, poštovné zdarma.
Ulla Poppken - v kamenných obchodech je divné zboží, ale na eshopu se dá vybrat. Máma má odtamtud všechny kabáty a bundy. Poctivě ušité, ale není to za hubicku. I ty velké velikosti přizpůsobují siluetě, což je plus oproti Bonprix, kde často jen zvětšují. A trička mají z takové pevné bavlny, jen najít příčetný potisk. Objednat z eshopu se dá do kamenných prodejen, ale musely byste asi do Prahy. Jinak vrácení nevím.
Shein - výběr velkých velikostí je tam obrovský. Výhoda, že všude jsou uvedeny reálné rozměry, které sedí. Spíš si pohlídat materiál, ale často tam jsou fotky na skutečných uzivatelkach, a tam ten materiál dost vychytaš. Ano, je to morální dilema, ale když jsem teď viděla, že Mango šíje v Severní Koreji, tak ztrácím iluze, že někdo z nadnárodních značek je ok.
Hezké Curve šaty prodává přímo Amazon. A ve slevách se dá vychytat i cena.
711990 kvůli Ripley jsme si pořídili Netflix :) je to jako když člověk prochází fotografickou výstavou
Malvin No ten bonprix mi právě ted vyšel na 260 Kč pošta plus vrácení, no to je v hodnotě jednoho topu, že jo, ...Kouknu se na tu Ullu Poppken, chci právě nějaký normální věci typu topy, kalhoty, letní šaty...
Mini bozi, vid
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí