Karja tu Ullu snad maj i na Zalandu, ne? a tam je vracení v pohodě...
Bonprix má příšerný vracení a vůbec se tam nedá sledovat, jak se vratka vyvíjí - ta klientská zóna je k ničemu
Karja tu Ullu snad maj i na Zalandu, ne? a tam je vracení v pohodě...
Bonprix má příšerný vracení a vůbec se tam nedá sledovat, jak se vratka vyvíjí - ta klientská zóna je k ničemu
711990 nejlepší !
akorát je to teď peklo, už jsme zvládli: Peaky Blinders, Gentlemani, Koruna dvě řady :))) kdy to skončí ?!?
RoSa Bonprix je hroznej, podle mě to prostě cílí na ty, co ještě nepronikly do online shoppingu nebo tak, protože to je fakt neuměrně hodně peněz. No tak já ve volným večeru projedu to Zalando
Candance Candance Garfie
fungují ty drahé ze sportovních speciálek, např. zn. Sea to Summit. Dětem na tábory jsem pořídila ty levné řetězcové a odmítaly si je brát po první zkušenosti, že fakt nesají. Tak je teď používáme jako deku k vodě a na cesty na utírání jsem pořídila ty značkové, kvuli velikosti, když jezdí jen s kabinovým.
Sea to Summit potvrzuju. Měla jsem ho na dovolené na lodi a sál perfektně. Ale příště byh si vzala větší (měla jsem úplně ten nejmenší). A navíc jsem ho tam nechala ![]()
Karja ca. Jde to teda ze zahraničí, ale od určité částky je to zadarmo. Vrací se zdarma.
Potrefenáhusa mně se všechny kromě jednoho srazily. Ale hlavně se do toho nezabalím, když jdu třeba ze sprch do šatny.
Evaeva No vidíš to, to mě nenapadlo, i jí to určitě sedne! Díky a mají tam i hezké věci pro děti
Karja moje maminka taky nakupuje v C&A
Karja vždy objednávám, když je poštovné zdarma a v podstatě nevrácím. Mám sebe i mámu v oku a mám-li pochybnosti o střihu, nekoupím.
Karja jojo a trička i dost vydrží. Dokonce i ty potisky. Koupila jsem mladšímu tričko s tlapkami pro radost, když jsem kupovala staršímu milión věcí. Ten potisk byl ještě takový vystouplý, no čekala jsem, že tak na tři praní. A pořád je hezký, přitom už projelo tak osmkrát sušičkou.
Mini tyjo to vam ale zavidim:)
Mulen no, tak máš důvod si koupit ten větší. A ten malý nech uložit do ztrát a nálezů a příští rok si pro něj zajeď
.
Prosim vas, jak se jmenuji ty zazracne kapky na zalehle ucho?
Makara no jako, už ho mám v košíku
(zatím se tam nenašel
,beztak si mysleli, že je to kuchyňský hadr nebo tak něco. On tak trochu vypadal.)
Karja to Tchibo se dá vracet zdarma na prodejně, jestli muž pořád dojíždí denně do práce
žluťásek No, tak to bych mu musela nevím co slíbit aby vzal Tchibo, ještě mojí mámě, jako vratku do prodejny v jeho obědové pauze:-D.
Prosím, nemate někdo zkušenost nebo neznáte?
Moc se mi tam líbí nějaké brýle, podle toho "zkoušení" vypadá, že by mi mohly sedět, ale..ale..
Mulen jako když ses do něj poprvé,,zabalila,, tak mě to hodně pobavilo:D
Dadoo ja ti neviem, raz som si "musela"kupit v DM slnečné, lebo moje spadli a nedalo by sa ani šoférovať a teda ,asi týždeň sa zdali ok, potom som kupila v optike. Ale mozno som len mala smolu, no. Takže vlastne som neporadila. Sorry
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.