continuity Gatita no ještě to promyslím...
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mulen hodne tu vidim takovy ty maly asi polystyrenovy prkynka - bodyboardy? My mame neco podobnyho nafukovaciho z dekace, vejde se nam to do batohu. To je do tech vln na dlouhych melcinach super.
Gatita to vlastně mám. Ale nevím, jesli do těch vln vlezu![]()
Mulen Na Helu je to pry moc krasne. Ja mam cerstvou zkusenost s Rujanou a more neni nijak ledove. Neni to kafe, ale na koupani uplne ok. A vlny uplne akorat, je to takovy ten zabavny typ vln;) Spis ze se ti tam plne nechce, kdyz ti neni hic. No pak urcite napis, jak se vam tam libilo, s Baltem jeste nejsem hotova:)
Gatita určitě. :) Ja vedra nemusim, ale na koupání jsou lepší no.. Chystáme se i do Gdaňsku , ale jinak budem asi na místě.
Potrefenáhusa Díky. Pondělí je dobré vůbec na všechny akce (jen člověk nesmí zapomenout, že někde bývá po víkendu právě v pondělí odpočívací den)
Gatita určitě. :) Ja vedra nemusim, ale na koupání jsou lepší no.. Chystáme se i do Gdaňsku , ale jinak budem asi na místě.
Gdaňsk je nádherný, byla jsem tam cca 5 dní a určitě se tam chci vrátit.
Mulen Jestli máte paddleboard jen na plavbu, tak to s tím větrem asi moc dohromady nejde. Nám u moře v Gdaňsku, Gdyni, Sopotech foukalo všude a celý týden. Jestli na tom i blbnete, tak ho berte. U nás je zdrojem zábavy, i když se nedá pádlovat nikam dál. Letos v Itálii foukalo hodně, ale dva dny jsme s paddleborem byli.
Náte nějaký tip na něco nafukovacího pro děti 8 + 10 let do vody na vyblbnutí? Do rybníku, moře i většího bazénu případně. Děti jsou plavci, samozřejmě pod dohledem. Nejraději bych paddleboard, ale je moc velký a těžký a neskladný. Velký kruh? Lehátko? Krokodýl? Nebo nějaké další tipy pro vodníky? Děkuji, nějak nemám nápad.
Já kupovala vždycky člun, z toho nevypadne a tak se v něm dá jezdit dlouho a daleko - člověk má čas vypít si v klidu kafe! ![]()

JankaM Tak to bych koupila člun, můžeš koupit i lehátko, to je za pár korun, s tím je taky sranda, můžou s tím sjíždět řeku třeba;-)
Třeba mi tady poradíte rychle a bez googleni. Nemáme televizi, ale chceme ji kvůli dětem. Zatím máme nějakou tu normální Smart, kde máme jen youtube, což shledávám jako pitomý, ty licencované pohádky tam nejsou cele a tak celkově je tam 95procent braku. Koukala jsem se na různé možnosti, fajn mi přijde jen takový základ od Skylink, je tam 36 programu, hlavně Decko, 7 dní dozadu, stojí to 99 Kc...Jenže já bych tohle chtěla vyhradne angličtině. Aby tam byly pohádky, a nějaký i třeba jen týdenni videoarchiv. Prostě nějakou takovouhle zahraniční internetovou tv, co předplatim měsíčně za pár korun. Všem těm netflixum a podobným konceptům se chci vyhnout, i kvůli sobě hlavně a je to zbytečný. Tak kdybyste někdo vědět rovnou, ať to nemusím googlit nějak dlouho, tak budu ráda.
Karja zrovna tem netflix nebo disney+ mi na pohadky v anglictine prijde super. Hlavne bych doporucila to disney+. My ho mame ciste na ty pohadky, je tam fakt velky vyber, od celovecernich filmu po serialy. I treba Ariel a pribehy z Kacerova, na ktere jsem koukala jako mala, tam jsou.
My mame tyhle dva a k tomu televizi od O2 k internetu a mobilum, ale tam 95% casu bezi to decko, obcas si neco zpetne pustim na jednicce, jine programy vubec nezapiname. Ale trovna to decko mi prijde, ze ma uplne genialni gramaturgii, ty pohadky jsou krasne poskladane, plno vzdelavacich poradu a ani jedna reklama behem dne.
Karja my máme chromecast, takový malý udelatko, ktery zapnes do (celkem starý, urco přes 10 let) televize a můžeš pak skrz to posílat přes telefon
pro děti taky doporucuju disney+, jazyk můžeš navolit
Disney+ je super. Ale moje děti anglické pohádky nechtějí.
Evaeva naše taky ne. Ale můžeš si vybrat
Potrefenáhusa jo,my pouštíme česky. To jen k té idei, že když už čumí na tv, tak aspoň v angličtině.
Evaevajo no, to mi prijde takovy pitomy, i mi to rikala logopedka, at to fakt nedelam
711990 co? Pouštět česky nebo v aj?
Po návštěvě u kamarádky a jejiho šestiletého syna a čtyřleté dcery se přimlouvám, aby se ty děti naučily prvně česky a pak až anglicky. Šišle to, šlape si na jazyk. Polovina slov český, polovina anglicky. Hlavně, že musí chodit na logopedii.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí