"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 31. července 2024 17:38

barbucha 225 na Ciolkovského a pak už cimkoliv na Šárku nebo pěšky 10-15 minut.

Offline 999
19829 příspěvků moje polička 31. července 2024 17:39

barbucha Já do těch italských moc nechodím, vím, že je tam Carmelita v Karmelitské, ale jak tam vaří, nevím. U nás na Tržišti je San Carlo, ta vypadá autenticky, ale nemá klasickou zahrádku, jen pár stolů venku. Sedávají tam i Italové, myslím, že se tam chodí na pizzu. Krásnou zahrádku má NOI, to je ale thajská (výborná), a pak je tam ten super dvorek v Luka Lu, což je výborná Chorvatská. Jednou jsme tam měli Parfu sraz, ale nevím, jestli jsi byla spokojená.

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 31. července 2024 18:09

barbucha Fabiano je stabilně hodně dobré, možno spojit s procházkou po Hvězdě nebo Šárce
edit: stejk mají

180 na Vypich / 168 Litovický potok  nebo 225 Staré náměstí (fňuk, tam jsem bydlela) / 191 Litovický potok

Offline Catherinne
10866 příspěvků moje polička 31. července 2024 19:50

https://maps.app.goo.gl/sU9RJE7RiWdpDuUY6https://maps.app.goo.gl/sU9RJE7RiWdpDuUY6

barbucha 

Jídlo i obsluha skvělý, máš to 3 minuty od Anděla.

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 07:11

Allysa Tak u nás v Křesomyslovce jsou nové herní prvky a konstrukce vyloženě nebezpečné.

Spíše to jsou umělecká díla, vypadá to fakt hezky - dřevo a nerez trubky.

Jenže to děsně klouže  (ty trubky).

A kruhy jsou zavěšené tak vysoko, že by na ně dosáhla v pohodě jen žirafa. 

Hlavně, že je tam vytesaná dřevěná socha Křesomysla. To má asi někdo na MÚ nějakého kámoše - dřevořezbáře. 

Ne, že bych byla proti umění, ale na dětském hřišti jsem spíš pro funkčnost. 

Offline Allysa
898 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 07:20

Samantha U nás hřiště pro malý děti není, sdílím odemykala jsem pro @evaeva . Nejbližší hriste mám půl hodiny cesty, myslím, že bych byla ráda i za Křesomysla, pokud by tam byla aspoň blbá houpacka a skluzavka 

Online Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 08:29

Allysa ty hřiště pro nejmenší děti jsou fakt nedostatkovy zboží, přitom na malý klouzacce už je naše dite 1,5 roku už zcela soběstačný (ona teda už i na velký, ale se starší mi to tady velmi velmi chybělo)

ten odemčenej článek jsem teď ještě nečetla, ale vim, ze v Německu nebo Dánsku maj fakt ty hřiště o dost hustší, mnohem vyšší prolejzacky, provazovy mosty ve výšce bez držení, apod. 

Online Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 08:31

Samantha

tady je v okolí jedno hřiště dohromady s workoutovym hřištěm pro dospěly, tak třeba je to u vás stejně 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. srpna 2024 08:38

Potrefenáhusa mně teď zase přijde, že je málo hřišť pro větší Ale já si nemůžu stěžovat, do těch deseti minut z článku (dospělé chůze teda) mám deset hřišť.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 08:39

Potrefenáhusa já teda nejsem příznivcem nebezpečných hřišť. Zažila jsem pád z té vysoké prolézačky v zoo Chleby, nějaký kluk si zlomil ruku a ten hroznej srdceryvnej nářek na celou zoo a ruku zahnutou v podivném úhlu z hlavy nevymažu. 

Online Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 08:50

Pinot Noir to je blby, no, asi záleží i na tom povrchu pod tím? Plus teda stát se to muže kdekoliv, nejen na vysoký prolejzacce, já mám zas hruzu z trampolin, tam mi ty urazy přijdou naprosto desivy 

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 08:57

Prosím o radu kosmetickou/výživovou? Maminka (75) v posledních letech trpí na hluboké akné na čele a v okolí nosu, v létě samozřejmě víc. Teď to má fakt hrozný. Byla s tím i u lékaře, ten, že prý hormony a že s tím nic neudělá. Ale třeba by tady byl nějaká porada? Děkuji předem.

Offline Miru
16900 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 09:00

andulka01 

https://www.instagram.com/mitolife_cz/

(nutno trochu pročíst, poslechnout. Klidně napsat dotaz, odpovídají téměř obratem)

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 09:15

andulka01 hormony v petasedmdesati

ja bych poradila jinyho doktora

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 09:19

Pinot Noir Potrefenáhusa treba hriste Butky je krasne, obecne asi dost bezpecne... ale jak je tam porad narvano a deti se tlaci pres sebe a vetsi odstrkuji mladsi, tak uz jsem dost osklivy pad na zada z prolezacky videla. Z toho horniho zluteho listu,  to je tak dva metry nad zemi. To ej stejne jako ta rezervace bororo v zoo. V zime, kdyz tam skoro nikdo neni, tam necham dceru behat a lezt kam chce, ale v lete obcas trnu. Takze oplocene hriste pro prcky bylo s batoletem moje nejoblibenejsi v celem okoli, prave proto, ze jsem se nebala, ze ji tam sejme nejaky vyrostek.

Online Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 09:32

Zuzuli jo, ty větší děti s malejma, to je vzdycky potenciální pruser, tady jsou hřiště jenom dvě, jedno plný odpadků, druhy zároveň školní a často se tam proto vyskytujou školní deti, který tam provozujou  dost riskantní hry, třeba na prolejzacce plný mrnat hrajou na babu. U nás tenhle prvek teda často obstarává starší sestra, která musí byt všude první a byla by schopna strčit segru i z vysokyho žebříku 

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 09:36

U nás stále pribúdajú a obnovujú fakt pekné detské ihriská, pre menšie aj väčšie deti.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 09:43

Zuzuli to je přesně to, co mi vadí - že se to tváří jako atrakce pro malé děti, takže domečky, barvičky, zvířátka, ale ve skutečnosti na jisticí lano nedosáhne ještě ani Ríša, takže mezi odrostlými batolaty tam hrají na honěnou klacci na prahu puberty... Taková je právě ta atrakce v Chlebech. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. srpna 2024 10:13

Pinot Noir v těch butkách tříleté dítě samo nikam moc nevyleze. 

Já jsem spíš na druhé straně spektra, výšky mi moc nevadí, kluci to vyloženě vyhledávají, baví je to, jsou šikovní a strach o ně nemívám. A všechny úrazy v okolí se stali na naprosto banálních prolézačkách, kam bych pustila i dvouleté dítě.