Mrakoplas Zkusím ji přesvědčit k návštěvě nějakého dalšího. Rosaceu má kamarád, taky to dostal pod kontrolu, vidět není nic.
Evaeva děkuji, předám info
češtinářky, poraďte prosím!
Věta: Pavla Melková nás chce ve své poezii dovést na práh nepoznatelného, a tak nás přimět, abychom si vzpomněli, jaký je to pocit být na samé hranici nekonečna.
Má být čárka za pocit?
mitford sister neee
viktorka_od splavu taky myslím, že ne. umělá inteligence tvrdí opak :)
mitford sister nemá ... AI neumí čésky ![]()
mitford sister je to blbka
mitford sisternevím, kterou používáš, ale chat GPT má češtinu hodně slabou. Vůbec ji nelze použít, na rozdíl od anglictiny. Na takové špeky jako jsou čárky ve větách bych nepoužívala žádnou z nich.
edit: bych se teda neměla moc smát, AI se mě hodně týká a jsem dosti pozadu
Sweet Potato
mozno keby sme takto mavali oheň, tak by nam nebola v noci taká zima v stane
Čárku bych nedávala, ale já je omezuju nadmíru a schválně. Tady bych se bez ní obešla úplně automaticky.
Holky, ještě jednou díky všem za tipy na hospodu, ale vypadá to nakonec na to Coloseum na Andělu. Zřítelnice zkontrolovala menu a cajk, terasa nahoře rovněž schválena... a že potřebujou pak vyrazit ještě do města na další oslavy s partičkou, tak se to místo docela hodí.
Nevíte někdo, jak to teď v létě vypadá v ZOO v Plzni? Myslím návštěvnost. Je nějaký volnější den pro návštěvu?
Samantha byli jsme v pondělí a bylo to úplně v pohode
takový dotaz. Jedeme v srpnu na Hel. Myslíte, že by mělo cenu tahat sebou paddleboard?
Mulen nemam zkusenost s paddleboardem, ale v me predstave je to na klidnou hladinu, a na Helu hodne fouka, spis tam provozuji kiting
baltik Hm, to je pravda a nebo gumový člun?
. Já mám strach, že se tam budu nudit![]()
Tezko rict, rozhodla bych se podle pocasi. U nemeckeho Baltu je aktualne hezky, da se koupat a lidi tu na paddleboardech vidim, i kdyz nijak masove. Dost tu fouka. Typicky mistni outfit jsou kratasy a perova vesta:))) Ale nevim, jak na Helu, ten je kousek dal.
Mulen na Hellu jsme nebyli a nějak jsme ten paddle ani nevyndali z auta.
A jsou tam všude dost cakli plavčíci, zajedes metr za boji a hned píšťalka, plavcice jezdí na ha bohéma ha člunu tam a zpět a zaháněla lidí do ohrádky. Blbý trochu bylo, že u těch bójek mi byla voda po prsa.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.