Mám opravdu šílený dotaz. Nedokázal by někdo identifikovat, kterému zvířeti patří toto? Obavám se, že by to mohla být kuna, potkan? ![]()

"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Předem děkuji.
whiskas připadá mi to jako zaječí bobky
whiskas Kuna to není, ta má dlouhá hovínka, potkat to v lese, řeknu srna, ale to asi nebude ten případ, co?
I potkan má takové víc válečky. Tak asi ty zaječí bobky.
whiskasnenapadá mě masožravec, co by dělal bobky. Rekla bych králík/zajic.
whiskas já bych řekla srnka. Je to možné?
whiskas v některých částech Prahy je poměrně dost divokých králíků
Potrefenáhusa Divoký králík? Tak ten by určitě nevadil :-D. Já se jen obávala nájezdu nějakých hlodavců.
Měly jste pravdu! Je to zajíc
. 
Nešel mi moc dobře vyfotit. Byla jsem na zahradě před domem (máme tam pořád ještě táty auto
) a najednou vidím pohyb a on to zajíček :-). Doufám, že bude v bezpečí a nevydá se na silnici. Je roztomilej, malej
.
whiskas na letišti jsou králíků celé stáda, jak tam nemůžou žádní přirození nepřátele, tak se množí... Jak králíci. Občas probíhají dál, takže jich je všude plno.
continuity Já myslela, že jen v Thomayerce jsou mufloni, ale že je i zóna zajíců/králíků jsem netušila
.
whiskas zóna divokých králíků je i u nás. A taky bažantů.
U nás taky! Hodně jich bydlí v zahradě školky naproti... zrovna nedávno jsem si myslela, že snad vidím klokana - některý jsou (na rozdíl od toho whiskas ) obrovský!
A bažanti jsou super - ti mě zas hlasitě vítaj, když jdu zjara a v létě ráno do práce, ten kopec pod Vypichem jich je plnej. To jejich skřehotání mám moc ráda.
barbucha To je docela milé, příroda ve městě. Taky se mi to líbí
.
whiskas u firmy máme taky obrkrálíci, bohužel dost často končí pod koly, už jsem taky párkrát proudce brzdila, v oboře Hvězda, Krčském lese a okolí jsou srnky. Daňky v Thomayerce jsem ještě neviděla a to tam teď trávím celkem dost času ![]()
andulka01 To mě právě trochu děsí, že ten nebožák vběhne na hlavní a ... je tak roztomilej. Přeju mu dlouhý život
.
Jděte se podívat do CAMPu na výstavu Planeta Praha.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí