"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 15. zaří 2024 10:59

Myrtila continuity 711990 dik, no skusim to dat sambovi na starost (kupoval ju on), uvidime ako pochodi.

Online SunEclipse
3491 příspěvků moje polička 15. zaří 2024 11:46

Evaeva grafitovy dul v Krumlove, Dlouhe strane

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 15. zaří 2024 12:36

Evaeva Brněnské vodojemy. 

Offline chimaera blogger
92 příspěvků moje polička 15. zaří 2024 12:39

Je tu prosím někdo, kdo by mi mohl poradit?

Hledám program k psaní a ukládání poznámek. Potřebuji se k nim opakovaně vracet, dopisovat, snadno je najít. Word je naprosto nevhodný, v dlouhém sloupci se ztrácím. Líbilo by se mi, kdyby se to dalo seskupit do témat, a témata měla jednotlivé listy, jako má Excel. Kdyby se daly vkládat i obrázky, tím líp.

Nevíte prosím, existuje něco takového?

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 15. zaří 2024 12:42

chimaera zkus OneNote - můžeš mít skupiny, listy, vkládají se obrázky, odkazy..

Je součástí windows, takže nic nového netřeba.

Offline chimaera blogger
92 příspěvků moje polička 15. zaří 2024 12:45

bublifuk Remixshop úplně v pohodě, nakupuji tam už kolik let. Po vytvoření vratky si pro to dojede kurýr, po doručení buď peníze vrátí na účet, nebo do "peněženky". Věci mají dobře popsané, většinou beru o něco víc, co nechci, to vracím - ten poplatek za vrácení se pořád ještě vyplatí, protože narozdíl od jiných e-shopů jsou věci v opravdu dobrém stavu a odpovídají fotkám a popisu. Zimní kabáty a boty (outletové) už vlastně nakupuji jen tam..

P.S.: jeden z nejlepších úlovků je vlněný kabát s 20% kašmíru Calvin Klein za necelých 1300,- :)

Offline chimaera blogger
92 příspěvků moje polička 15. zaří 2024 12:48

bublifuk Zrovna Tobě jsem teď psala:) Děkuji, zkusím. 

Dělám rozsáhlé rešerše z velké řady zdrojů na dost široké téma a potřebuji se v tom nějak vyznat..

Offline RoSa
10195 příspěvků moje polička 15. zaří 2024 13:07

chimaera co CUEcards? resp. Cue Card... já ho používám na recepty, daj se tam dávat obrázky, odkazy... OneNote používám na mobilu v terénu jako rychlovku

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 15. zaří 2024 13:07

chimaera monis díky, občas tam koukám na bundy. Tak je vyzkouším.

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 15. zaří 2024 13:22

chimaera one note určitě. Umí i vkládat obrázky nebo linky, muses tam připojit i věci, co dorazili emailem. 

Jen to chce trochu disciplínu,ten mám jeden onenotovy soubor, kde přispívá asi deset lidí, každý po svým, a znese to srovnání s pracovním stolem mých dětí. 

Offline chimaera blogger
92 příspěvků moje polička 15. zaří 2024 13:26

RoSa Děkuji, vyzkouším obojí.

Offline chimaera blogger
92 příspěvků moje polička 15. zaří 2024 13:31

continuity Disciplína:D mám takový pocit, že moje sudičky tak neslušné slovo ani neznaly:)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. zaří 2024 13:32

SunEclipse Sweet Potato JankaM díky za tipy, ty bližší si projdu Akorát jsem měla napsat, že to má být v rozumné vzdálenosti od Prahy pro jednodenní výlet, pardon.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 15. zaří 2024 13:33

chimaera jo to je pravda. Uznávám, že si to dokážu pěkně zabordelit sama. Ale jestli už máš nějaký systém, tak ti to půjde :)

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 15. zaří 2024 14:19

chimaera to se obávám, že ti nepomůže žádný nástroj možná časem AI, která ti tam bude uklízet. 

Já to mám tedy taky zabordelene,zvlášť v době, když ten notepak otevírám až během schůzky a začnu psát, kde se mi to zrovna otevřelo.

Online letfenixa
10906 příspěvků moje polička 15. zaří 2024 17:13

bublifuk remix je úplne v poriadku, ja nemám peniaze na nové veci zo značkových obchodov, také didriksons bundy mám len odtiaľ, nové za zlomok ceny.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 15. zaří 2024 20:11

letfenixa jo zrovna na tu jsem se dívala, ale vypadá to, že s ochlazením jsou pryč. Tak si to pohlídám příští rok zjara kdyžtak. Děkuju.

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 15. zaří 2024 20:14

@Evaeva Skoda, ze jen jednodenní vylet, na severu Moravy je toho dost :-). Co Příbram? Lesany?

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 15. zaří 2024 20:29

bublifuk didrikson miva celkem pravidelně ZL. 

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 15. zaří 2024 20:35

Evaeva a nemůžete mu to zařídit třeba na celý víkend? Ten Landek celkem stojí za to obecně, když tam teda neplavou a Regiojetem to je celkem příjemná cesta.