Myrtila continuity 711990 dik, no skusim to dat sambovi na starost (kupoval ju on), uvidime ako pochodi.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Evaeva grafitovy dul v Krumlove, Dlouhe strane
Evaeva Brněnské vodojemy.
Je tu prosím někdo, kdo by mi mohl poradit?
Hledám program k psaní a ukládání poznámek. Potřebuji se k nim opakovaně vracet, dopisovat, snadno je najít. Word je naprosto nevhodný, v dlouhém sloupci se ztrácím. Líbilo by se mi, kdyby se to dalo seskupit do témat, a témata měla jednotlivé listy, jako má Excel. Kdyby se daly vkládat i obrázky, tím líp.
Nevíte prosím, existuje něco takového?
chimaera zkus OneNote - můžeš mít skupiny, listy, vkládají se obrázky, odkazy..
Je součástí windows, takže nic nového netřeba.
bublifuk Remixshop úplně v pohodě, nakupuji tam už kolik let. Po vytvoření vratky si pro to dojede kurýr, po doručení buď peníze vrátí na účet, nebo do "peněženky". Věci mají dobře popsané, většinou beru o něco víc, co nechci, to vracím - ten poplatek za vrácení se pořád ještě vyplatí, protože narozdíl od jiných e-shopů jsou věci v opravdu dobrém stavu a odpovídají fotkám a popisu. Zimní kabáty a boty (outletové) už vlastně nakupuji jen tam..
P.S.: jeden z nejlepších úlovků je vlněný kabát s 20% kašmíru Calvin Klein za necelých 1300,- :)
bublifuk Zrovna Tobě jsem teď psala:) Děkuji, zkusím.
Dělám rozsáhlé rešerše z velké řady zdrojů na dost široké téma a potřebuji se v tom nějak vyznat..
chimaera one note určitě. Umí i vkládat obrázky nebo linky, muses tam připojit i věci, co dorazili emailem.
Jen to chce trochu disciplínu,ten mám jeden onenotovy soubor, kde přispívá asi deset lidí, každý po svým, a znese to srovnání s pracovním stolem mých dětí.
RoSa Děkuji, vyzkouším obojí.
continuity Disciplína:D mám takový pocit, že moje sudičky tak neslušné slovo ani neznaly:)
SunEclipse Sweet Potato JankaM díky za tipy, ty bližší si projdu
Akorát jsem měla napsat, že to má být v rozumné vzdálenosti od Prahy pro jednodenní výlet, pardon.
chimaera jo to je pravda. Uznávám, že si to dokážu pěkně zabordelit sama. Ale jestli už máš nějaký systém, tak ti to půjde :)
chimaera to se obávám, že ti nepomůže žádný nástroj
možná časem AI, která ti tam bude uklízet.
Já to mám tedy taky zabordelene,zvlášť v době, když ten notepak otevírám až během schůzky a začnu psát, kde se mi to zrovna otevřelo. ![]()
bublifuk remix je úplne v poriadku, ja nemám peniaze na nové veci zo značkových obchodov, také didriksons bundy mám len odtiaľ, nové za zlomok ceny.
letfenixa jo zrovna na tu jsem se dívala, ale vypadá to, že s ochlazením jsou pryč. Tak si to pohlídám příští rok zjara kdyžtak. Děkuju.
@Evaeva Skoda, ze jen jednodenní vylet, na severu Moravy je toho dost :-). Co Příbram? Lesany?
bublifuk didrikson miva celkem pravidelně ZL.
Evaeva a nemůžete mu to zařídit třeba na celý víkend? Ten Landek celkem stojí za to obecně, když tam teda neplavou a Regiojetem to je celkem příjemná cesta.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí