continuity nechci do toho tak investovat, takové dárky si nedáváme ani vzdáleně. A pak vůbec nechci takhle organizovat jejich volný čas, mají toho dost.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Ahoj, můžete mi prosím někdo poradit? Opakovaně dávám inzerát na marketplace na FCB. V mailu mám potvrzení, že inzerát je zveřejněn, ale na stránkách marketplace jej nevidím.
V pátek se i dívala kolegyně přes svůj FCB, a nebyl tam vidět. Moc děkuji.
bublifuk continuity Systém by byl, času na něj moc není:) A AI bych se do toho pustit bála, aby nezačala být moc tvůrčí![]()
bublifuk ad Remixshop - mimo sezonu bývají také mnohem lepší ceny.
Evaeva Ale continuity má pravdu. Ať si zajede na otočku do Ostravy, zařidte mu exkurzi buď v Dolních Vítkovicích, na Landeku nebo v dole Michal. Když mu koupíte nějakou lepší třidu v Regiojetu, tak je to pohoda.
brrr já si jsem skoro jistá, že už tam byli. A na otočku tam rozhodně nepojedou, znám je.
Süddeutsche, Welt, Spiegel, FAZ
Na telefonu jsem dřív měla appku ntv, jako rychlý informace. Ale jako seriózní noviny bych je neoznačila. I když tak blbý jako třeba idnes mi to nepřišlo.
Tabea ďakujem!
Prosím vás na HaM je nějaká akce ještě dneska v marriane?
Karja Myslím, že letos je to ještě do dneška. Kdyžtak MD20, můžeš to zkusit v košíku. Jenom pro členy teda, píšou.
Myrtila Díky, to já člen jsem, bohužel:-D
Karja jo, ještě dnes. Nad 600, což asi nebude problém, že jo?![]()
Mrakoplas ja ctu Süddeutsche a Die Zeit.
Prestala mi zdimat pracka, dela to ten stsrtujici zvuk, ale buben se netoci. Jaka je sance, ze to pujde za rozumnou cenu opravit, nemate zkusenost? Ze jsou dneska jeste dny marianne, tak ze bych mohla usetrit pri koupi nove
baltik mne se to stalo pred lety a byl to prasklej řemen, ale těžko rict (každopádně s výjezdem a sazbou za započatou hodinu to stalo asi 1500,- a měl to do 10 minut spraveny)
Potrefenáhusa aha, diky, to zni nadejne
continuityDíky, tedy se bez této vychytávky obejdu.
Ahoj, můžete mi prosím někdo poradit? Opakovaně dávám inzerát na marketplace na FCB. V mailu mám potvrzení, že inzerát je zveřejněn, ale na stránkách marketplace jej nevidím.
V pátek se i dívala kolegyně přes svůj FCB, a nebyl tam vidět. Moc děkuji.
Mám to stejně... Čeká na schválení a vůbec nevím, jak dlouho to bude trvat. Zatím je to 3 měsíce a nic, od správců se nic nedozvíš, v pravidlech jednotlivých FB stránek jsem se nic nedočetla.
Pikantní je, že mám inzerát třeba do FB s názvem "...bazárek bez schvalování".
Tipuju, že to může souviset se stářím profilu (resp. mládím - ty krátce trvající si musejí nějakou dobu počkat).
Samantha díky, já mám profil dlouho. Inzerát už je vidět zveřejněný.
Samanthačeká na schválení na marketplace nebo do těch skupin? Mně to teď nechtělo vzít nějaké lahvičky pro mimina, co jsem tu od někoho měla. Prý že je to zdravotnický prostředek. Ale lahvičky se tam normálně prodávají. Nakonec jsem to nějak obešla jinou formulací.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí