Máte skúsenosť s topankami Vasky? Tieto sa mi páčia.

Máte skúsenosť s topankami Vasky? Tieto sa mi páčia.

andulka01 srnku jsme měli i na Palatě, koukala na mě přes plot... a daňky (teda vlastně muflony) jsem viděla, celý stádo si to štrádovalo do vjezdu sanitek, ale musíš asi popojít, bylo to u IKEMu
Tihle se v neděli tvářili, že by se fakt rádi svezli.
Sweet Potato jééé, ti jsou
letfenixa Bot Vasky mám několik, vyhovují mi neb mám širokou nohu. Jsou pohodlne i na celodenní chození po městě. Tyhle vyšší jsem nikdy neměla ani BF.
RoSa jojo, u gyndy taky bývali, to je hned vedle
Sweet Potato Měla jsem to v plánu, slibuji, ze se zabavi i děti, potvrdíš?
Mám strach o toho králíčka. Dnes jsem přijela domů a je pořád na stejném místě, jako byl včera. Pod autem. Co s ním?
whiskaszkus kontaktovat zvíře v nouzi, jsou na FB ... oni poradi, co mas dělat , co sledovat
Samantha Vyřešeno, někam odhopkal. Přeju mu hodně štěstí
.
MP Meri Myslím, že jo.
nevím jestli to patří do češtinářského vlákna nebo sem, ale tady to více žije. Jak byste popsaly současný význam spojení "spanilá jízda"? Původně vychází samozřejmě z husitských dob, ale současný význam..? Třeba když někdo podnikne spanilou jízdu (autem, motorkou, jakkoliv kamkoliv) - je to třeba nějak ve smyslu "oslavná" nebo spíše "krásná" od slova spanilost když už husiti nejsou?
Kammila já bych řekla exhibiční
Raduza
to je asi ten výraz, na který jsem nemohla pořád přijít!
http://nase-rec.ujc.cas.cz/archiv.php?art=8245
Tady je zajímavé pojednání.
Nemáte někdo problémy s emailem na seznamu? Já mám celé roky 2, svůj hlavní s koncovkou post.cz a pak na seznam.cz ten, který používám na nákupy apod., vždycky při otevření emailu byla v pravo nahoře možnost vybírat a přepínat mezi emailovými schránkami, teď to prostě zmizelo, jsem zamrzlá v tom mailu, který nepotřebuju a nevím, jak z toho ven.
Malenge když se odhlásíš, není tam možnost vybrat účet včetně koncovky?
Evaeva právě že mi nešlo ani se odhlásit, nic, ale počítám, že to byl nějaký výpadek, už to zase naskočilo. Díky!
Malenge Teď jsem to zkusila a normálně jsem se přepla.
Nejde mi na prohlížeči Chrome ani Edge Zalando. Dostanu se na hlavní stránku i zboží, a u něj už nejde cokoliv dál - velikosti, info, košík - nic. Nejdřív jsem si myslela, že mám pracovní nějak bloklý, ale nemám a doma už vůbec ne. Jde pouze na Mozille![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.