999 Akorát trvá strašně dlouho, než se rozpustěj. V kompostu je s tím celkem mrzení.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Sweet Potato počkej, lógr proti slimákům? To funguje?
(Nebo myslíš ten nůž
)
Sweet Potato Opravdu slimaci? Naši mi sbírají logo od Lavazza, tak jestli maj změnit značku? A v kompostu mi to taky nic nedělá, ale my se s tím tlením děláme 2 roky+ v polovině prokládame kravskou a slepičí mrvou a ta má teda sílu rozkladu všeho.
Mohučanka Kofein prý nesnášejí. Suchý lógr teda není tak účinný, jako by byl třeba rozprašovaný ve spreji, ale snad aspoň trochu. Pokud se ukáže, že na tom naopak ujížděj a vyrábim si nadopované turbosmiláky, potěš koště...
Candance Teče? Vždyť na to dávají uzavíratelný sáček. A z kapslí mi nikdy nic neteklo. Dokud to nešlo dávat do tříděného odpadu, nosila jsem to do Pařížské.
Tak já to příští rok zkusím, mívám lógr i z moka konve.
Já už to psala výše, ale radši ještě jednou Tak Betty upozorním, že tyhle kapsle chtějí trochu víc péče. Pomalu otevírat a zavírat a nedávat do suchého přístroje. To znamená, že to předtím jednou pustíš bez kapsle.
999 tak asi nic pro mě, zkusím systém Sweet Potato, objedu kapsle nožem. Sakra to je crcání.
999Já o tom už párkrát uvažovala, ale výhoda nespressa je, aspoň pro mne, rychlost, čistota a nenáročnost přípravy. Ta se s plnitelnými kapslemi ztrácí.
Sweet Potato Asi tak :-).
Candance nechavam pouzite kapsle par dni vyschnout, nez je hodim do toho uzaviratelneho plastoveho pytle. Neteklo nikdy nic a kuryr nerekl ani slovo. Ale vetsinou to vracim primo v prodejne na Chodove.
Kokoska Sweet Potato nevim, ja to nepouzivam. Vim, ze ona to s nim parkrat resila, ze to nechtel vzit. Mozna to nekdo spatne zaviral?
MPLeeÚplně ok, musí být hodně jemně namleté (ale ne na maximum jako na tureckou kávu) a napěchované tak akorát, no. Ale nepovedlo se mi tak dvakrát, pak už jsem chytila gryf.
Mne prijde trochu proti logice veci koupit si kavovar na kapsle a pak si je sama plnit. To bych koupila rovnou nejaky stroj na espresso.
Kokoska to hej. My sme ho mali v praci a mne ten odpad vadil. Domov by som si ho nekupila.
Kokoska kdybych ho mela v praci, kam si stejne kazdy nosi svoje kapsle, taky bych si plnila vlastni. Rekla bych, ze ty, co si je plnily, si ho domu nekupovaly
Kokoska nejsou ty kapslové levnější?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí