Mne u těch woodwick vadí to praskání a velký mihotani, ale vune maj fakt krásný, takový mnohem "dospelejsi" než yc, z těch mě parkrat už fest bolela hlava
zacouzeny máme všechno od krbových kamen, svíčka už to nevytrhne :-)
Mne u těch woodwick vadí to praskání a velký mihotani, ale vune maj fakt krásný, takový mnohem "dospelejsi" než yc, z těch mě parkrat už fest bolela hlava
zacouzeny máme všechno od krbových kamen, svíčka už to nevytrhne :-)
Potrefenáhusa jo, měl to být jakože bonus,ale taky mi to vadi
nechci plevelit v modních outfitech, kde řešíte praní...ale můžu dát tenisky do sušičky? Beru je celkem často, ale sušička na to jsem si netroufla, dneska je taky peru, ale obávám se, že při tomto počasí a bez kamen mi to jen tak neuschne
Karja kožený nedávám,hadrovy ano
stes já mám tam jedny takový ty koženkový nebo plastový nebo jak to nazvat ten materiál, takže to jsem na vážkách.
Karja já bych je tam hodila,ale já jsem odvážná. Počkej ještě raději na další rady![]()
stes No, já taky asi budu odvážná, ale mám strach, sezona tenisek ještě není za námi.
Karja pokud muzes nastavit teplotu suseni/nejake suseni za studena nebo neco podobneho, tak klidne. ale na ten nejvyssi stupen se mi par plastovych veci rozpustilo![]()
Karja já na to viděla trik skripnout tkaničky do toho víka, ale vyzkoušený to nemám, boty jsem dala do pračky parkrat a vzdycky se zničily
Karja Já nějaký plastový sušila, ale přiznávám, že jsem se bála :)
Karja hele dej třeba 2x za sebou ten mírnější program
Karja asi záleží, jak moc ti na nich záleží ![]()
Normálně vycpané novinami, co párkrát vyměníš, by, myslíš, do rána neuschly?
Potrefenáhusa já jsem ww dostala od kamarádky, to praskání mi lehce vadí, ale mihotání eliminuju zkrácením 'knotu' - před zapálením olámu to ohořelý. Zapaluju jí v kuchyni po vaření, funguje to skvěle
Prosím o radu.
Klientka jde na Mikuláše k pravnoučatům (5 ks) a poprosila mě o pomoc při výběru nějakého menšího dárku každému. Pro ty starší vím, ale co přinést 1,5 roku holčičce?
Samantha univerzální miminí dobrota - křupky a ovocný kapsičky bez přidaného cukru
žluťásek Třeba něco z DM? Já mimina vůbec neumím...
Samantha Klidne z toho DM, ja to detem kupovala taky.
Samantha v dm nebo Rossmannu mají dobrý výběr. I jejich privátní značky jsou fajn a mají hodně příchutí.
eM Tak ty jsou úžasný... otevírá se mi nový svět ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.