Tak jeden úplně jinej. Už několika svíčka YC kouří cerne. Čili zasíra pozvolne strop. Máte zkušenosti s jinýma,co to nedělají?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
stes a ulomíš vždycky před dalším zapálením toho bubáka na konci knotu?
stes Osvědčuje se mi knot jakékoli svíčky před zapálením nejen zkrátit (stačí maličko), ale taky očistit od sazí pomocí kousku papírové utěrky. Tím se současně uhladí, aby se při hoření netřepil, což opět přispívá k tvorbě sazí a čoudu. U dřevěných knotů odstranit, co se prstům samo poddá, a otřít.
stes Musíš zakratit knot, jsou na to spec nůžky.
Díky všem,ale dělala jsem to. Asi mi někdo varuje,abych ty prachy,co jsem za ně schopna utratit, použila jinak.
stes Letos mi připadá, že se YC zkazily... jednak velká svíčka hořela o hodně kratší dobu, než jsem zvyklá a pak malé čajovky hoří jen při prvním zapálení. Jak je tam půlka, tak nehoří téměř vůbec. Jak píšeš - za tu cenu ![]()
Samantha no právě, dřív mi takhle nečoudily. Ty velké od půlky nějak smrdi![]()
Je šance že se v krytém bazénu najde ztracená náušnice?
Ano, minule jsem byla u plavčice a měla tam velkou sbírku. Z vody i z šaten.
JankaM Naděje umírá poslední. Moje babička ztratila jako dítě zlatou naušnici a když jako dospělá vdaná paní ten dům předělávali s mojim dědou, tak ji při kopání podlah našli.
Len vďaka!
s tym Francúzskom je to zaujímavé....som zvedavá, ako budu definovať, čo je a čo nie je fast fashion
Len jak Čína? a co ty "normální" značky v nabídce?
Puma, Dr.Martens, Lacoste, Converse, Gant, Geox... to jsou všechno fejky nebo co?! ![]()
Já tam teda ještě nikdy nenakupovala, takže zkušenost nemám...
Znčka Lipstick Queen ewistuje este? Neviem ju nájst, potrebujem doplnit obľúbený odtieň...
RoSa Vzhledem k tomu, že jedou fejky jako diví, tak asi jo? Ani nevím, že takovou nabídku mají. Ale zas tak moc o tom nevím, já bych prostě z pochybnýho e-shopu s tolika red flags z principu nenakupovala nic.
Len no já tam jen nakoukla a ty značky tam skáčou, tak se právě ptám, no...
Trochu se bojím zeptat.. ale nevracel teď někdo někdo na Astratex? A fungovalo to? Případně můžete někdo jenom zkusit kliknout na vracení? Děkuji mnohokrát ![]()
stes Já mám teď doma Rituals a čoudí taky, ale odpustim ji to, protože úžasně voní i nezapalená. Byl to dárek v sadě a ta se jmenovala Happiness. Jestli ji ještě mají, koupím si ji.

Kan dík..jsi teda odvážná. Muž ovšem nechce malovat každý rok. Půjdu opět do olejů. Ještě zkusím Treewick,až mega levne oproti YC a spol, nekouří a mají praskajíci dreveny knot. Měla jsem jednu a cajk.
stes Tak ono to nekouří až po strop, ale černej čoud vidím. Ty praskací mně vadí, kupuju mamce ty malý Ww, protože velká je pro ni moc velká :D A je se znackou spokojená o coudu teda máma nemluví.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí