Myrtila to je takové nevyzpytatelne. Pokud přesně víš, co chceš (a to já většinou vím), fakt nezbývá než hledat podle čísla. Lepší Google než Heuréka (nejsou tam všechny e-shopy).
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
tina jo ještě jedna věc, co má na legoshopu občas fakt smysl jsou dárky k nákupu. Hlavně pokud hodlas utratit víc peněz.
Teď je tam tohle, je docela roztomilej a vaham jestli zkouset počkat na něco speciálního před vanocemi nebo vzít tohle (protože chci Ukradené Vánoce a ty jsou všude jinde dražší než na ofiko shopu). Často jsou to limitky, které jinak v prodeji vůbec nejsou.

continuity právě jsem na to koukala (to by se líbilo mně
), ale už jsem něco objednala i jinde (ty cenový rozdíly jsou fakt dost velký...)
continuity tina Mi došlo pod vlivem téhle diskuze, že už hjsm se dlouho nedívala, co je v legu nového a přece jen, vánoce se blíží.... To zas budu dlouze vybírat. Ale přidal se i starší, bývalý legomaniak a taky se rozplýval.
continuity To je hodně fajn. Ale kam vy to "dospělácké" lego dáváte? Nebo jako ty věci co si kupuješ sobě. Jakože se vám to vejde někam do polic? Nebo to sestavíš, pokocháš se a jde to zas do krabic?
Taky ted vybírám holkám, dum nebo nemocnici:-D a nebo obojí, vyměknu a bude obojí, ale to už mi přijde, že by toho měly až až na to, jak jsou ještě malé a že nějaký čas se to ještě kupovat bude. Ted mají takové ty malé krabičky, plus velký karavan a tam je komponent až až k němu.
Toto je fakt problém, kteří řeší všichni lego fanousci. něco je ve vitríně, v jedné polici v knihovně máme ještě místo na jedno auto. Dcera má poličku s vesmírem - občas to teda i vyluxuje.
Ten Burton je výslovně sezónní záležitost, takže to budu asi vyndavat jen na měsíc, to stejné vánoce.
Chtěla jsem jedno do práce, ale chtějí nám zavest hot desky, tak čekám, jak se to vyvine.
continuity Jojo, jako u těch dětských pokojíků to je mi tak jasný, nejsou sice nafukovací, ale tam to nacpeš, estetika jde stranou. Synovec má celou polici/nebo spíš knihovnu a tam si ta lega dával. Ale jako přece jen asi do obýváku lego knihovnu moc nechceš a i ten byt není nafukovací... Chtělo by to lego pokoj, nebo takovou tu pracovnu jak z filmů a místo knihovny by za tebou bylo lego:-D
Karjanektere sety v obýváku normálně mám. To lego pro dospělé je jiné. Není to tak hratelné, je spíš na krásu.
continuity no jasně, spíš jsem to myslela, tak, že není prostor na tolik kusů nebo abys to tam měla našlapané celé stěnu, což v pokojíčku spíš sneseš. No tak vidím, že je to neřešitelný problém všude, všude.-D
Karjano v projektu na dům byla očividně chyba a chybí vám tam jeden pokoj ![]()
Catherinne vždycky chybí jeden pokoj ![]()
Catherinne Evaeva Ano, vždycky chybí jeden pokoj. Fakt nám chybí, ale ne na lego U mých rodičů, nechyběl nikdy, ale tak ti mají 2x 3+1:-D. takže možná tak od 6 pokojů výš už nechybí:-D
Karja chybí...máme 6+kuchynoobyvak a 2+1:D
rasaNori No, ale to už vám chybí jen na dílnu nebo nějaké kraviny, rozhodně nic obytného:D
Já říkám, uklízet se to nedá tohleto 5kk, to jako tři pokoje prostě vynechávám, a jsou tak jako permanentně spíš v bordelu, ale na druhou stranu ten jeden bude chybět:-D
@Karja My jsme se sešli dva fanoušci lega a otázku kam s tím řešíme neustále (a to už se přidává i syn). Na Roklinku z Pana prstenu jsme pořídili vitrínu, protože to je tak pěkný, že si to zasluhuje speciální místo. Ještě se tam vešla Pařížská restaurace a nějaký další menší kousky. A na vitríně je majak, ten je teda taky boží. Pak máme dlouhodobě vystavenej Saturn V a Discovery v postatě na místě, kde by stála tv v obýváku (tv nemáme). Auta z lega má muž v práci, těch už má teda taky takovejch 8. A pak jsou kousky, ktery se postavěj a pak kostičku po kostičce rozeberou. A v budoucnu zase složej. Teď takhle stavíme ten velkej Bradavickej hrad, zabáva na dlouhé zimní večery ![]()
Aranel nie.
Volám CML. Na sousedním pozemku je vedený stavební řízení. Teď je pozastavený, než se zpracují připomínky. Ráno tam naběhli maníci, myslela jsem, že budou dělat sondáž (v připomínkách je i upozornění na možnost, že tam kde chtějí dělat sklep může být historická chodba). Ale řekla bych, že bagrem se sonda nedělá. Kam se mám obrátit? Na stavební úřad?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí