Prosím, bývají na lego.com nějaký black friday slevy? Děkuji
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Potrefenáhusa Nikdy nic neskrioavat, já si takhle zničila pračku:D jako neudělala jsem to schvalne, ale něco jsem tam privrela a pak se urvala ta guma.
Evaeva s novinama jsem to četla, ale překvapuje mě, že by to s nimi měli schnout rychleji než bez nich
Karja bežne suším tenisky či iné topánky, ktoré premokli pri silnom daždi, tak, že do nich dám noviny. Ten papier vytiahne tú vlhkosť.
Karja když je krize, večer nacpu novinama, v průběhu noci kdyžtak vyndám nebo vyměním a ráno dosusim fénem. Vyndat stélky i tkaničky a co nejvíc je otevřít.
Ale prostě bych si vzala jiný boty a nechala je volně uschnout, když to není na dovolené kde jiné nemám.
Karja to je přece klasický postup. Jak jinak to sušíš? Ty noviny nasajou vlhkost. Když je máš hodně mokré, což z pračky bude, za pár hodin bych je vyměnila. Do rána budou suché.
Karja jo, je to prostě pohlcovač vlhkosti.. ale ten papír už asi nebude jako dřív.
S tím vysoušením novinama si vždycky vzpomenu na Saturnina ![]()
žluťásek No já taky fenuji hlavně v zimě. Ale teď má prý Lidl nějaky kvalitní vysoušeč bot, tak ho chci objednat. No jasně, ale jsou to dětské boty;-/, mají jiné, ale poměrně teplejší.
bublifukVidíš, to jsem četla, ale noviny si nepamatuji. Já si vzpomenu hodně na často, na dva typy lidí, jeden přemýšlí, jaké by to bylo vzít tu misy s koblihami a házet je po lidech a druhej to udělá. Na to pomyslim často, v jiných souvislostech než s koblihama, jaký by to bylo to udělat, takže jsem ten první:D
bublifuk noviny jsou pořád noviny. Akorát už se v domácnosti tak běžně nevyskytují. Já je schovávám, když k nám zavítají ![]()
EvaevaJá mám letáky, ale i některé ty letáky jsou vlastně takové jak křídové...sakraporte:D
Karja jojo, to má snad jen Penny a globus
Ale zkus to, jestli to jsou nevyteplené tenisky, tak do rána uschnou. Plus aplikuj ty rady od žluťáska na vyndání stélek atd
Karja vysoušeč bot z Lidlu mám x let, funguje dobře, jenom nevím, jestli se vejde do dětský boty
OliveOylmožná to bude nějakej jinej, ale dobrej point jako, on si ho kupoval kámoš, ale má trochu větší dětský boty bez já:D
tina jako něco tam občas bývá, ale moc to nestojí zato. Obecně je to mainstreamove lego sehnatelne o cca 25-30 levněji, když přijedeš eshopy.
Pokud jsou nějaké speciality jako ideas a creator expert, tak to ne vždy platí, ale ve slevách bývají spíš výjimečně.
Karja jo vidíš. Mám do bot už mnoho let TeploUše.. teď mi boty ráno promoknou a do druhýho dne samy neuschnou.
continuity dík, na tebe jsem tak nějak s odpovědí spoléhala. Tak holt to projedu víc...
Karja ja tam namiesto novín davam pap.kuchynské utierky.
tinahledej podle čísla stavebnice. Pokud se ti e-shop nebude pozdávat dej ho sem, některé ty menší poznám.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí