"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline tina
6320 příspěvků moje polička 29. října 2024 20:05

Prosím, bývají na lego.com nějaký black friday slevy? Děkuji

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 29. října 2024 20:17

Potrefenáhusa Nikdy nic neskrioavat, já si takhle zničila pračku:D jako neudělala jsem to schvalne, ale něco jsem tam privrela a pak se urvala ta guma. 

Evaeva s novinama jsem to četla, ale překvapuje mě, že by to s nimi měli schnout rychleji než bez nich

Offline dorota
1231 příspěvků moje polička 29. října 2024 20:19

Karja bežne suším tenisky či iné topánky, ktoré premokli pri silnom daždi, tak, že do nich dám noviny. Ten papier vytiahne tú vlhkosť.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 29. října 2024 20:21

Karja když je krize, večer nacpu novinama, v průběhu noci kdyžtak vyndám nebo vyměním a ráno dosusim fénem. Vyndat stélky i tkaničky a co nejvíc je otevřít.

Ale prostě bych si vzala jiný boty a nechala je volně uschnout, když to není na dovolené kde jiné nemám.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. října 2024 20:22

Karja to je přece klasický postup. Jak jinak to sušíš? Ty noviny nasajou vlhkost. Když je máš hodně mokré, což z pračky bude, za pár hodin bych je vyměnila. Do rána budou suché.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 29. října 2024 20:23

Karja jo, je to prostě pohlcovač vlhkosti.. ale ten papír už asi nebude jako dřív. 

S tím vysoušením novinama si vždycky vzpomenu na Saturnina

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 29. října 2024 20:24

žluťásek No já taky fenuji hlavně v zimě. Ale teď má prý Lidl nějaky kvalitní vysoušeč bot, tak ho chci objednat. No jasně, ale jsou to dětské boty;-/, mají jiné, ale poměrně teplejší.

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 29. října 2024 20:26

bublifukVidíš, to jsem četla, ale noviny si nepamatuji. Já si vzpomenu hodně na často, na dva typy lidí, jeden přemýšlí, jaké by to bylo vzít tu misy s koblihami a házet je po lidech a druhej to udělá. Na to pomyslim často, v jiných souvislostech než s koblihama, jaký by to bylo to udělat, takže jsem ten první:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. října 2024 20:27

Samantha  kapsičky nebo mají v dm takové tyčky ze slisovaného ovoce, od jednoho roku. A nebo plátky z ovoce - třeba Bob Snail. A tohle jsem jednou koupila našim a zaprášilo se po tom, jedli to včetně mimina.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. října 2024 20:28

bublifuk noviny jsou pořád noviny. Akorát už se v domácnosti tak běžně nevyskytují. Já je schovávám, když k nám zavítají

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 29. října 2024 20:29

EvaevaJá mám letáky, ale i některé ty letáky jsou vlastně takové jak křídové...sakraporte:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. října 2024 20:31

Karja jojo, to má snad jen Penny a globus Ale zkus to, jestli to jsou nevyteplené tenisky, tak do rána uschnou. Plus aplikuj ty rady od žluťáska na vyndání stélek atd

Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 29. října 2024 20:34

Karja vysoušeč bot z Lidlu mám x let, funguje dobře, jenom nevím, jestli se vejde do dětský boty

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 29. října 2024 20:35

OliveOylmožná to bude nějakej jinej, ale dobrej point jako, on si ho kupoval kámoš, ale má trochu větší dětský boty bez já:D

Offline continuity
43203 příspěvků moje polička 29. října 2024 20:39

tina jako něco tam občas bývá, ale moc to nestojí zato. Obecně je to mainstreamove lego sehnatelne o cca 25-30 levněji, když přijedeš eshopy. 

Pokud jsou nějaké speciality jako ideas a creator expert, tak to ne vždy platí, ale ve slevách bývají spíš výjimečně. 

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 29. října 2024 20:41

Karja jo vidíš. Mám do bot už mnoho let TeploUše.. teď mi boty ráno promoknou a do druhýho dne samy neuschnou.

Offline tina
6320 příspěvků moje polička 29. října 2024 20:45

continuity dík, na tebe jsem tak nějak s odpovědí spoléhala. Tak holt to projedu víc...

Offline letfenixa
10907 příspěvků moje polička 29. října 2024 20:56

Karja ja tam namiesto novín davam pap.kuchynské utierky.

Offline continuity
43203 příspěvků moje polička 29. října 2024 21:40

tinahledej podle čísla stavebnice. Pokud se ti e-shop nebude pozdávat dej ho sem, některé ty menší poznám. 

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 29. října 2024 21:43

tina My jsme nedávno ulovili lego ve velké slevě na Alze. A teď nevím, odkud jsi, ale brněnská legárna má tak celkově dobré ceny, ale chodíme do kamenného obchodu, tak nevím, jestli jsou shodné s těmi na netu.